Gegroet leden van dit forum,

Aangezien sommige leden denken dat er gemodereerd wordt op een manier dat niet past in hun straatje, onder andere door moderaties uitgevoerd door mij: een visie van een moderator, de ondergetekende dus:

Geheel vrijwillig en zonder enige gemeende voordelen welke er voor mij misschien zouden kunnen zijn met deze functie, heb ik me destijds gemeld bij JD voor een functie als moderator op/van dit forum.

De allergrootste motivatie... de reacties van sommige leden, welke mij uiteindelijk deden beslissen om me aan te melden waren; het onfatsoen, de beledigende en buiten proportionele seksuele opmerkingen welke werden gemaakt zonder enige reden of aanleiding. Als bouwvakker ben ik veel gewend, bijna 26 jaar werkzaam aan de weg, dus ik ben geen moraalridder... bij tijd en wijle is het gepast en grappig.

Als een groot aanhanger van dit forum, ben online wanneer het kan en probeer iemand te helpen als het kan, ben ik niet bereid om enige concessies te doen wat betreft de manier waarop ik denk dat ik moet modereren.

Regels zijn er op een forum, sommige zijn niet te buigen; handel in verboden zaken wordt bestraft. Met een waarschuwing of een directe ban, het is net wat de opties zijn.
Denk nou niet dat de regels strikt gehanteerd worden, enige coulance naar jullie toe wordt gebruikt als er aanleiding toe is!
Maar..... geen twijfel is hanteren van de regels, simpel!

Op een forum van bijna 19.000 leden kun je niks aan het toeval overlaten wat betreft de veiligheid van de leden of van het forum zelf.
Alleen al om anderen hier te kunnen laten vertoeven, zeker als je een newbie bent die niet zit te wachten op een veeg uit de pan, moet je als moderator optreden op een manier die jij verkiest te gebruiken.
Mijn manier is....mijn manier, ik ben gewoon een nuchter mens met een bepaalde zienswijze van hoe ik het moet doen.
Zoals staat beschreven in het reglement: neem contact op met de admin als je denkt dat je unfair bent behandelt.

Tot zover mijn visie... kort door de bocht, maar wel zo rechtlijnig als mogelijk,

M.v.g.
vale
global moderator