Dan zit je toch al dat opgedroogde 'smaakwater' te roken ?
Dat is zowat even schadelijk als sigaretten denk ik ...
Wil je wiet met een smaakje : Koop een soort met een smaakje.
Een andere tip: Verander eens van voedingsmerk. Dat heeft ook wat invloed.
Voor glimmende en plakkende toppen hoef je ze alleen goed af te bloeien en gezond te houden....easypeasy
Forum Top Ad MOBILE Smallest
Collapse
Mededeling
Collapse
No announcement yet.
toevoegingen voor betere smaak.
Collapse
X
-
Brood kweker of niet wil jij je wiet niet glimend en plakend
De verklaring hiervoor is capillaire werking. ik heb geen talenknobel dus oogsten of afbloeien ♂️
ze hebben allemaal hun verkoperspraatje klaar. zou je zeggen dat je slechte voeding verkoopt dan loopt dat als een vuurtje denk ik
ik heb niet gezegd of het lekker is het is gewoon leuk om te proberen en kan het kwaad tussen brood kweker en hobby kweker zit verschil dat klopt. De brood kweker kweekt groot lijkt mij en gaat vast niet al zijn 400 planten op ranja zetten . Als hobby kweker zou ik intresse hebben over hoe de plant werkt dus. smaak bij de wortel in gieten werkt niet. Suiker geeft stefige toppen als de plant ontworteld op suikerwater zet wat mij betreft de wortlel rot van dingen die er niet horen
Leave a comment:
-
Dat doen de broodkwekers veel, dan glimt en plakt de wiet beter. Kinnen ze euro xtra vragen. Het lijkt niet lekker als je dat zou doen. Maar verklaar je even nader; je zegt de plant boven de grond afsnijden vlak voor het oogsten. Dat klinkt een beetje tegenstrijdig, je hebt hen als je hem afsnijd toch al geoogst?
-
Volgens mij kunnen smaak extracten niet via de wortels overgenomen worden correct als ik fout zit wat ik nu wel een keer of 2 gedaan heb is de plant boven de grond afsnijden vlak voor het oogsten en deze een dag of 3 in water met een smaak extract na keuze te zetten door de capulaire werking komt het smaakwater wel in je toppen terecht voor een zoeter smaakje aan je wiet
Leave a comment:
-
Gewoon wat bubblegumsmaak (of welke smaak dan ook)lollies kopen en die een nacht laten oplossen in water. De dag erna zijn ze helemaal opgelost, geef dat smaakwater aan je plant, doe doet een keer of 2/3. Niet achterelkaar maar om en om. Smaakwater erbij, keer erna water, dan weer smaak enz..
Works every time!
Laat t je smaken!
Greetzzz
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
gewoon het punt dat je suiker geeft aan je plant :s , als je de normale voeding geeft zit dar mss wle suiker in ja ok maar dan neem je dan toch ( als je een fruite weed wil ) gewoon een fruitig zoet soortje ?
Leave a comment:
-
Ehh, waar geloof je niet in? Of toegevoegde suiker terug komt in de smaak van het wiet? Of 7Up dan wel suikerwater wordt gebruikt ter verzwaring van het gewicht? Of je een suikerklontje kunt roken?
Een korte opmerking is prima maar probeer wel even de context aan te geven.
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
lijkt me te proberen waard
is een ervaring rijker
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
Ik denk dat het effect vooral suggestief is, en het originele bericht wat vervaagd is in de loop van tijd.
7Up, suikerwater, verdunde siroop/appelstroop.....allemaal dingen die juist over de halfnatte toppen gesproeid worden voor smaak en verzwaring van de wiet.
Mijn mening (!) is dat ik juist de optimale smaak van de wiet in m'n jointje wil. Als die niet goed is, heb ik iets niet goed gedaan.
Als ik suiker wil roken, steek ik wel een suikerklontje op.
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
hahahaha xd
ok lijkt me een leuke
ik heb er binnekort ook weer ff 2 op me kamer
misschien probeer ik dit wel
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
Weet er iemand vanaf wanneer je dit mag geven?
grtzz
Leave a comment:
-
Re: toevoegingen voor betere smaak.
Vanillesuiker is suiker met vanillesmaak. Meestal is deze smaak afkomstig van synthetische vanilline en zou dus eigenlijk vanillinesuiker moeten heten. Vanillesuiker kan echter ook van natuurlijke vanille worden gemaakt of van een mengsel van synthetische met (een beetje) echte vanille. Vanillesuiker wordt gemaakt door vanilline aan de suiker toe te voegen.
Hoewel er veel verschillende stoffen in vanille zitten, is vanilline (4-hydroxy-3-methoxybenzaldehyde) de belangrijkste aromastof die voor de typische sterke geur zorgt. Omdat echte vanille vrij duur is en de wereldproductie van natuurlijke vanille bij lange na niet voldoende is om de behoefte te dekken wordt vanilline synthetisch nagemaakt. Naast vanilline wordt vaak het drie keer sterker smakende ethylvanilline gebruikt (3-ethoxy-4-hydroxybenzaldehyde). Bron:wikki
De vraag s dus of je de vanilline proeft of de suiker.
Leave a comment:
Leave a comment: