Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kurk`s Greenhouse 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  #46
  Staan er prachtig bij!! Wat andere ook al aangeven hopelijk blijft je LV een beetje ok!
  Wat is die op het moment?

  Keep them green!!

  Comment


   #47
   Bedankt allen!

   Tja, LV, we zullen nooit goede vrienden worden... Schommelde de laatste dagen tussen de 80 en 96 percent, zelfs met de ontvochtiger erbij lijkt het niet onder controle te houden. Ik blaas droge lucht richting de fan die het op zijn beurt weer door de serre verspreid, we hopen dat het helpt! De dames zijn niet overdreven veel aangedikt, de toppen die buiten de serre groeien beginnen al bruiner te worden door regen en LV, maar amper meeldauw en nog geen rot gezien.

   Ik laat de foto's voor zich spreken:

   Skunk - Northern Lights - Chocolate Haze:

   Toppen buiten de serre:   Grtz


   Kurk
   Attached Files

   Comment


    #48
    Hi folks

    Weeral een paar dagen verder. Het gaat langzaam vooruit. De toppen zwellen hier en daar wel een maar het weer werkt niet echt goed mee.

    Vandaag eindelijk nog eens wat zon!

    Bij nader inspectie zag ik wat rot op de takken van de skunk die buiten de serre groeiden. Ik heb beslist deze ineens te oogsten, de witte haartjes verkleurden al donker en het leek me de slechte richting op te gaan. In de serre op het eerste zicht nog geen rot gezien, ik blijf hoopvol. We zitten nu in week 5-6 van de bloei. laatste keer voeding gegeven en morgen laatste keer canna cure.

    Ik zie al wel een aantal milky trichomes in de toppen die gepost zijn maar het mag gerust nog iets meer zijn. Ik hoop de dames nog een dikke week of langer te laten staan alvorens te oogsten.

    Pictures:

    NL    Chocolate Haze    Skunk    Trichomes Skunk buiten gedeelte:
    Grtz Kurk
    Last edited by kurkentrekker; 1 week geleden.

    Comment


     #49
     Dit lijkt er al wat meer op:     Het laatste dat buiten de serre groeide is geknipt. Nog wat toprot gevonden...     Grtz Kurk

     Comment


     • colori
      colori commented
      Editing a comment
      Hoe krijg je die lv zo laag in uw serre? :O

     • kurkentrekker
      kurkentrekker commented
      Editing a comment
      Er staat een ontvochtiger en een ventilator in de serre, maar het is niet onder controle te houden hoor. Dit was een goed moment in de dag blijkbaar, stond al terug op 68% net. Ik heb ook heel veel ramen van de serre verwijderd om optimale luchtdoorstroom te hebben. Soms pakt dit goed uit s`Nachts is het niet onder controle te houden en gaat het soms boven de 90%

     • colori
      colori commented
      Editing a comment
      Oke, dat verklaard veel. Het help natuurlijk wel om het vocht wat te verdrijven. Ik durf mijn planten niet meer in mijn serre zetten, de lv is op z'n minst in de 70.

     #50
     Is dit al milky, of eerder clear? Of beginnend Milky?

     Topje moeten wegknippen van de Chocolate Haze wegens meeldauw...     Grtz Kurk

     Comment


     • Lambalski
      Lambalski commented
      Editing a comment
      Mooie foto's! Wat gebruik je daarvoor? Zit iig wat milky tussen.

     • kurkentrekker
      kurkentrekker commented
      Editing a comment
      Thx! USB-microscoop, goedkoop en uitermate gemakkelijk. Ze mogen gerust nog even staan, ik bekijk het nog even in combinatie met het weer, ten laatste volgend weekend knippen!

     #51
     De meeste haartjes die je mooi vanaf de zijkant kunt zien lijken mij nog clear, maar heb het idee dat er al wel een paar milky tussen zitten.

     Maar ik be ook nog maar een beginner, dus kan het mis hebben natuurlijk

     Comment


     • kurkentrekker
      kurkentrekker commented
      Editing a comment
      Ja ik vind het moeilijk te oordelen, maar denk dat ze nog wel even mogen! we bekijken het over een paar dagen weer, moet toch al iets geven van effect!

     #52
     Damn das een mooie resultaat, lijkt me ideaal om in te kweken deze serre.
     Ik zou ze persoonlijk nog even laten staan.

     Comment


     • kurkentrekker
      kurkentrekker commented
      Editing a comment
      Thx! Dit weekend onder de bijl!

     #53
     We`re hanging in there, de laatste loodjes wegen het zwaarst!

     Hier en daar klein beetje meeldauw gezien en weggeknipt, nog een paar dagen overleven! Binnen de serre nog geen toprot gevonden, alle grote toppen ge´nspecteerd, ik hoop er niet over te hebben gezien! De dames beginnen door zwaar door te hangen, heb overal ondersteunende draad aangebracht. Nog een paar trichome shots van de Skunk, nog niets amber te zien.

     Donderdag onderbreken we de sapstroom vanonder aan de stam om ze nog al het overtollige vocht op te laten nemen en even te laten stressen. Ik hoop niet dat alles te hard gaat doorhangen, vanaf vrijdag knippen. Ik veronderstel wel even bezig te zijn...

     Picturs:     Trichomes Skunk     Grtz Kurk

     Comment


      #54
      Wauw, gaaf hoor.
      Dat gaat idd nog een hoop knipwerk geven zo'n kas vol.
      Aan de andere kant is t heel lang geen ritje naar een of andere shop.
      succes man

      Comment


      • kurkentrekker
       kurkentrekker commented
       Editing a comment
       Bedankt! Exact de reden van mijn serre ! Jij kan meespreken over de hoeveelheid knipwerk ! Proficiat met jouw resultaat!

      #55
      Heel mooi, wat zijn die tetten dik geworden de afgelopen twee weken!
      2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
      2016 - Greyvol's buitenkweek
      2017 - Santa Maria van Space Cees

      Comment


      • kurkentrekker
       kurkentrekker commented
       Editing a comment
       Thx! Ze zijn inderdaad ondanks de regen nog goed aangedikt.

      • colori
       colori commented
       Editing a comment
       Das wel meer dan een handje vol ja.

      #56
      Duuuuuus


      De dames werden geknipt! 2 dagen met 2 man, ik heb het weer even gehad! Het resultaat daarentegen...

      Skunk: Redelijk wat beginnend toprot moeten wegknippen. Hier en daar een beetje meeldauw. 25-35% weggegooid. De steeltjes in het onderste van vele toppen kleurden al bruin, beginnend zoals ik al zei. net op tijd erbij! geen overdreven dikke en volle toppen, maar mooi resultaat! 40 gram is reeds droog van wat ik vorige week buiten de serre heb weggeknipt, smaakt aangenaam zonder prik in de keel, riekt hemels! Aangenaam resultaat al. Moet nog wel goed curen, maar voor een weekje vroeger te hebben geknipt ben ik al tevreden, dat komt helemaal goed met de rest!      Northern Lights: Bij nader inzien stond de skunk wat in haar weg, dit heeft ervoor gezorgd dat er vele kleine topjes waren. Ook beginnen toprot, 25% weggegooid. Iets mindere hoeveelheid dan de skunk, maar de toppen glinsteren helemaal van de trichomes en ze riekt ontzettend fruitig! Heerlijk gewoon.      Chocolate Haze: Wat een plant, wat een soort! 0% rot. 0%!!!! RQS geeft aan dat het ideaal voor buiten is, ik kan dit bevestigen en aanraden aan iedereen! Hier en daar een topje meeldauw, laat ons zeggen 10% moeten weggooien en 10% kleine topjes voor boter en hash, maar overigens alles binnen gehaald. Diepe geur, deze mocht misschien nog iets langer staan daar de bloeitijd langer was. Deze soort geeft ook een actieve high en geen couchlock, dus ik hoop dat ze voldoende heeft kunnen rijpen om volledig aan haar omschrijving te voldoen! Ben benieuwd.      3 rijen Skunk, 3 rijen Northern Lights en 6 rijen Chocolate Haze:      Iceolator: Ook een pakketje van china ontvangen (30€ voor 8 zakken met verschillende micron 25 tot 225) en eerste batch met oud knipafval uit de vriezer geprobeerd... Niet wat ik hoopte, 1gr iceolater kwam eraf. Ik moet men techniek toch nog wat bijschaven, tips altijd welkom. 20 minuten met de staafmixer (zonder mes) geroerd, en dan alles zak per zak proberen te recupereren. Enkel uit de laatste zak kwam iet of wat resultaat, dus volgende keer minder zakken en langer mixen? Afval was bevroren en genoeg ijs/water gebruikt volgens mij. Misschien een grotere emmer en meer afval?      Grtz Kurk

      Comment


       #57
       Mooie oogst hoor Enjoy!

       Comment


       #58
       Goed gedaan!

       Geniet ervan en bedankt voor het delen. Ben benieuwd naar die choco haze hoe die smaakt?
       2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
       2016 - Greyvol's buitenkweek
       2017 - Santa Maria van Space Cees

       Comment


       • kurkentrekker
        kurkentrekker commented
        Editing a comment
        Thx! Tevreden man hier! Ik probeer om nog een trichomes en rookverslag van de drie dames te posten, maar vorig jaar niet in geslaagd !

       #59
       Proficiat kurk

       Comment


        #60
        Mooi verslag. Ik wil dat met die iceolater ook eens proberen. Ik denk dat je aan twee of drie verschillende zakken genoeg hebt. Ik ben benieuwd hoe de hash smaakt.

        Comment


        • kurkentrekker
         kurkentrekker commented
         Editing a comment
         Thx! Ik post morgen een apart verslag over iceolator maken van de tweede poging met een paar aanpassingen die volgens mij wel verschil kunnen maken. Work in progress!

       Footer Left Ad

       Collapse
       Bezig...
       X