Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Bezoek van de jongens en meiden in het blauw.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Bezoek van de jongens en meiden in het blauw.

  Korting op 420shop
  Leuk om hier te posten , maar ik ben vandaag uit men bed gezet door nogal aggressieve politie agenten.

  Me de handen op het vuurwapen stappen ze mijn huis binnen, voor ze dit deden had ik hun verzocht een seconde te wachten , wegens mijn hond die losloopt (ik heb genoeg gelezen en gezien)
  Na ze binnen waren met 'wij hebben een huiszoeking' gingen ze als een malle te keer , ik moest gaan zitten aan de tafel in de woonkamer en moest maar wachten , want de collega's zijn aan het rondkijken.

  Rozenkorrels voor in de tuin , een dompelpomp , 20gram wiet en 3gram hash , mijn spaarpotje (eerlijk verdient) , mijn gsm , en cocosbricks , en een afzuiging en vuile koolstoffilter. mijn grinder...

  Wat een buit voor die mensen!!!

  Het ergste is dan nog dat ik niet aan het kweken was , ook niet aan het klaarmaken was of whatever , en dat ik dit voor eigen gebruik heb gedaan.
  ik heb een zware vorm van autisme en tourette , de medicinale weg voor mij is pillen en nog is pillen nemen , of een blowtje...

  Ik kies voor de latter , maar daar vonden ze niets van waar.

  2019 was voor mij het slechtste jaar in men leven , vrouw met kind weg , bedrijf weg , en nu men laatste geld en wiet

  Ik ga denk ik voor een advocaat gaan dat ik zen minste mijn geld terug kan krijgen , en men erfstuk (een loodjesgeweer van men wijle grootmoeder) zelfs daar maakten ze grote problemen van
  'Waarom staat dat in je kamer ' dat is een wapen dit en dat ....


  Fuck this shit..  #2
  Da's klote om het jaar zo af te sluiten. Voordeel is dat de kans vrij groot is dat volgend jaar een beter jaar wordt.
  Enig idee hoe ze bij je kwamen, ik zag iets over een ex ?

  Had je nog maar 20gr over van je laatste kweek ?
  Dat is er snel doorheen gegaan dan, in dit geval maar goed ook.

  En ik weet niet of het nog zin heeft, maar als je een rechtszaak krijgt denk ik dat het wel kan helpen in je voordeel :
  Ga naar je huisarts.
  Leg het uit, en dat je zo goed baat hebt bij wiet, en probeer wiet of olie op recept te krijgen.
  Als je zoiets mee kunt nemen naar de rechter zal het zeker wat bijdragen.

  Een site met tips voor het gesprek met je dokter : https://www.pgmcg.nl/is-medicinale-c...ecept-krijgen/

  En de site van strafrecht-advocaat ivm cannabiszaken: https://www.strafrecht-advocaat.nl/h...erold-advocaat
  (er zijn er natuurlijk wel meer)
  ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

  Comment


   #3
   Zal even anders beginnen..
   Ze komen niet voor de grap binnen en ook niet voor
   een paar gram wiet met een bevel tot huiszoeking.

   Mocht dat in jou geval wel zo zijn zal ik den raad
   van Q opvolgen en ''voor'' een eventuele uitspraak
   alles in het werk stellen, zeer zeker verklaringen
   van diverse artsen plus rechtshulp.....

   Last edited by Ipie; 18 December 2019, 13:51.

   Comment


    #4
    He gadver. Altijd weer vervelend om dit soort verhalen tegen te komen.

    Heel veel sterkte toegewenst!
    Howto foto's in je berichten plaatsen | Belangrijk: Topic Titels
    Veel gestelde vragen over het forum | Hoe Quoten / Citeren

    Comment


     #5
     Ik zou hoe dan ook een advocaat raadplegen. Als er geen overtuigend bewijs is van een kweek, of een kweekopstelling en je zit onder de 'dealershoeveelheid' van 30 gram cannabisproducten, dan kun je redelijk sterk een zaak maken: je bent een thuisgebruiker. Tenzij je natuurlijk duizend kleine zakjes hebt rondslingeren..

     Een loodjesgeweer mag je in NL gewoon in huis hebben overigens, dat heeft een officier van justitie mij verteld in ieder geval. Je kunt ze zonder wapenvergunning online bestellen, en zolang ze het huis niet verlaten is het toegestaan ze te bezitten.

     Hoe het in BE zit dat weet ik niet. Maar in NL zou dit zaakje de rechtbank niet halen. De kosten aan juridisch personeel zouden de strafmaat al sterk overstijgen.
     Een wijs man zei ooit: Als je iets niet kunt vinden over wiet kweken, dan wil je het blijkbaar niet graag genoeg weten.
     Rommeltopic. Buiten2016. Buiten2015. Buiten2014.

     Comment


      #6
      Oorspronkelijk geplaatst door Ipie View Post
      Zal even anders beginnen..
      Ze komen niet voor de grap binnen en ook niet voor
      een paar gram wiet met een bevel tot huiszoeking.

      Mocht dat in jou geval wel zo zijn zal ik den raad
      van Q opvolgen en ''voor'' een eventuele uitspraak
      alles in het werk stellen, zeer zeker verklaringen
      van diverse artsen plus rechtshulp.....
      Ik geloof dit allemaal , maar toen ik met dat meisje was , had die haar vader ooit gezegd tegen haar als je nu hem niet laat vallen , en terug voor je ex gaat , ga ik hem aangeven voor dealer en kweker.
      Nooit iets van gehoord.
      Dan een paar maand geleden stonden hier 2agenten voor de deur , die een bevel hadden voor een gsm en tv ... wat ook al niet standaard is , maar we waren onderling daarvoor iets overeen gekomen.
      Niets meer van gehoord.

      en nu paar maand erna dit aan men been , ik denk dat ik niet veel verder moet zoeken. maar vind het zeker onterrecht mij zo te behandelen.

      Comment


      • Jamzieman
       Jamzieman commented
       Editing a comment
       ja en vanaf nu loop je in het vizier man ,je naam is gekend nu bij de wouten dus misschien beter even nadenken voor je terug zou beginnen.
       Voor de rest wens ik je een beter 2020

      • Ipie
       Ipie commented
       Editing a comment
       Een tv. is grote onzin maar gsm kan ik me wel
       voorstellen om te kijken wat voor berichten erin
       staan en of je werkelijk contact met dealers hebt
       of had of zelf dat werk deed. Neem aan dat ze daar
       wel of niet terecht iets gevonden hebben anders komen
       ze niet twee maal....( hoe lullig het ook klinkt.)

       Ze proberen je flink te naaien!!
       Last edited by Ipie; 19 December 2019, 10:11.

      • Rekt4Sure
       Rekt4Sure commented
       Editing a comment
       TV en computers zijn gemakkelijk terug te krijgen via aanvraag om voorwerpen weer vrij te geven. GSM kan en kweekgerief kan je achter fluiten maar je kan misschien proberen te zeggen dat je die rozenkorrels ging kweken in je tent. 1 tip is geen verklaring af te leggen zolang je niet op de hoogte bent van het gehele dossier (alle feiten die tegen u weerhouden zullen worden) Je hebt dit recht al vanaf je eerste verhoor! Indien je al iets verklaard hebt kan je beter bij je verklaring blijven want anders kom je niet geloofwaardig meer over voor de rechters. Het zijn zij die uiteindelijk beslissen welke straf er wordt opgelegd. Geloof me of niet maar je herroepen op het zwijgrecht zolang je niet alle elementen hebt kunnen inzien wordt niet als iets negatief gezien door een rechter. De flikken kunnen dit minder goed appreciëren gezien ze hun dossier moeilijk kunnen afsluiten. Het zwijgrecht kan niet tegen u gebruikt worden. Indien je leugens verteld in je verklaring kunnen deze wel tegen u gebruikt worden. Denk dus goed na en leg geen verklaring af zonder advocaat en zonder alle elementen uit het dossier te kennen. Leg slechts één allesomvattende verklaring af....
       Last edited by Rekt4Sure; 4 January 2020, 13:26.

      #7
      Gezien je mededeling dat je ook je bedrijf etc bent kwijtgeraakt vermoed ik dat je wel in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Je kan in dat geval zelf een advocaat zoeken (bij voorkeur een die in dit vakgebied gespecialiseerd is) en betaald dan slechts een eigen bijdrage (tussen de €75 en €200) afhankelijk van inkomen en vermogen.
      RED VS BLUE | Budget Hydro

      Comment


       #8
       Dit is België en alles kan... Eenmaal je in contact bent met het gerecht dan laten ze je nog moeilijk los. Wat je doet is nu eenmaal strafbaar en zoals zovelen onder ons moeten we er de gevolgen dan maar ook van dragen. Begrijp me niet fout, het is spijtig dat dit gebeurd maar ik spreek uit ervaring en weet tot hetgeen men in staat is in België.

       Ik kreeg zelf 30 maanden. De procureur vroeg 18 maand voor het bezit drugs, 12 maand voor het bezit van een alarmpistool (ook geerfd) en 12 maand voor munitie (jachtmunitie ook geerfd). Alarmpistool en munitie lagen nog in een gesloten doos samen met andere items die ik erfde. Uiteindelijke straf dus 30 maand effectief (met uitstel) en vrijspraak voor alarmpistool/ maar wel voorhechtenis in de kut-gevangenis van Sint Gilles Het ergste is dat ik mijn werk en alles verloor gezien de hele komedie op televisie vertoont werd en mijn werkgever zich daarbij niet kon neerleggen. Ik ben expert en werkte geregeld aan fraudezaken met inspecteurs en dergelijke....

       Verzwarende omstandigheden waren de munitie en het zogezegd deel uit te maken van een criminele organisatie gezien er 10 simultane huiszoekingen zijn geweest. Ik kende 2 van de 10 personen waar binnengevallen werd. in totaal 150 flikken/6 politiezones en 2 hondenbrigades die samenwerkten. Na één jaar onderzoek werd slechts +/- 100gr wiet** 5grm hash** +/- 50tal xtc pillen***een paar grammen coke en 7gr speed gevonden bij in totaal 10 huiszoekingen.

       Iedereen werd meteen naar de gevangenis doorgestuurd zonder ook maar één keer ondervraagd te zijn geweest. De gevangenisstraffen waren uiteenlopend van 6 jaar tot 18 maand. bij sommigen werd niets van drugs aangetroffen en toch verbleven zij tot drie maand in voorhechtenis

       Wat betreft het loodjesgeweer is gewoon iets dat de politie gebruikt om verzwarende omstandigheden te maken. Je zal hiervoor vrijgesproken worden. Je kan aan de onderzoeksrechter of de aangewezen rechter van de correctionele rechtbank vragen dit item alsook alle andere voorwerpen die niet in verband met drugs kunnen gezet worden vrij te geven. Dit moet schriftelijk en liefst via advocaat maar dit kan ook persoonlijk gedaan worden. Zelfs indien de rechter je voorwerpen vrijmaakt zal je nog moeten vechten om er terug aan te geraken


       Betreffende waarom ze zijn binnengevallen:
       * blijkbaar via de onderzoeksrechter gezien zij een huiszoekingsbevel hadden (dit wil zeggen dat er al voldoende aanwijzingen tot schuld zijn!!).
       * je kan van geluk spreken gezien je niet in voorhechtenis zit en de zaak zal dus waarschijnlijk zonder effectieve gevangenisstraf (of met uitstel) geklasseerd worden
       * je bent sowieso schuldig gezien er iets gevonden werd


       Mogelijke redenen:
       * waarschijnlijk door een verklaring van je ex of haar vader (wat in wezen niet voldoende is voor een huiszoeking)
       * mogelijks door iemand (vriend of klantje) die werd aangehouden toen hij je woning verliet en onderweg naar huis was (kan voldoende zijn voor een huiszoeking op heterdaad)
       * mogelijks ben je zelf geen onbekende en heb je aan 1 van je vrienden je installatie getoond en die heeft het dan doorverteld enzovoort tot het in de oren viel van de flikken. (waarna een onderzoek volgt van de recherche)

       Mogelijke gevolgen:
       * je bent sowieso schuldig gezien er iets gevonden werd (probeer dit niet tegen te gaan maar minimaliseer zoveel mogelijk)
       *vermoedelijk wordt je schuldig voor x aantal maanden gevangenis (+/- 12 tot 18 maand) bevonden met 3 jaar uitstel en probatievoorwaarden (die voorwaarden zijn kut)
       *volgens de wet moet je voor 36 maand + 1 dag veroordeeld worden om effectief 1 jaar in de gevangenis te zitten. (36 maand = kans op uitstel)
       *indien er probatie komt krijg je een probatieassistent aangewezen dewelke op regelmatige basis (2 weken of maandelijks) bij je zal langskomen om te zien wat je allemaal doet om "beter te worden" en na te gaan of je je houdt aan de opgelegde voorwaarden (waarschijnlijk: hulp zoeken voor verslaving, werk zoeken, e.d.)
       * eventuele avondklok word normaal dagelijks door de politie gecontroleerd. Die mogen dan om eender welk uur (dus ook s'nachts) komen aanbellen om te zien of je thuis bent.
       *afhankelijk van je verleden kan je vragen om een werkstraf uit te voeren (let op dit komt tegenwoordig ook op ge goed gedrag en zeden te staan).
       * een minimum boete van 1000x6opdecimen zal worden uitgesproken (rechter kan hier niet onderuit maar afhankelijk van u situtatie kan deze wel in zijn geheel of voor de helft ofzo met uitstel uitspreken)
       *zolang de boete niet betaald is kan je niet vragen om een nieuw blanco strafregister (goed gedrag en zeden) = vanaf 2 jaar na betaling boete kan dit gewist worden mits aanvraag
       * de inbreuk op drugszaken bevat ongeveer de helft van 1bladzijde op het strafregister en indien je dit leest lijkt het meteen of je de broer van "El Chapo" bent.
       tips:

       Zorg ervoor dat je een verslag hebt van een psychiater (wordt serieuzer genomen dan een doktersattest) (aantonen dat je hulp zoekt is de enige manier om een mildere straf te bekomen)
       Schrijf je in bij "De Spiegel" of dergelijk psychologisch centrum als blijk dat je aan je drugsverslaving werkt
       Let op België is het enige land in Europa dat verslaving niet als een ziekte ziet maar de meeste rechters zullen appreciëren als ze zien dat je er iets aan doet..
       Zelf al ben je niet verslaafd zal je er gemakkelijker van af komen om dit etiket voor de rest van je leven te blijven dragen en zolang je hulp blijft zoeken zullen eventuele toekomstige straffen milder zijn.
       Neem een advocaat met kennis van zaken, zelfs een pro-deo maar zorg ervoor dat die iets van drugszaken kent
       Zorg zelf voor je verdediging want voor meeste advocaten is dit maar een kleine zaak waar ze niet veel werk in zullen steken (bereid alles zorgvuldig voor en leg u verdediging aan de advocaat voor)
       Je kweekgerief dient als voor eigen gebruik omdat je niet in het drugsmilieu wilt vertoeven.... en je niet genoeg geld hebt om te kopen van een dealer.
       Een sociaal geval wordt minder bestraft (belachelijk maar het is de werkelijkheid)       Comment


       • Ipie
        Ipie commented
        Editing a comment
        Goed onderbouwd verhaal.....

       #9
       ik vind het gek dat er zo'n grote gevolgen zouden aan gegeven worden?..
       hulp voor men verslaving zoeken ga ik niet doen , ik heb geen verslaving , dit is men medicijn.
       ik heb een goede advocaat gevonden , ze vond het lachwekkend wat ze gevonden hebben ,...
       maar zou dit op men strafblad staan? ze hebben zelfs geen potten of lampen of planten of iets gevonden he ...


       ik ben een onbekende bij het gerecht , klanten had ik niet , en erover praten heb ik ook niet echt gedaan , mijn advocaat ging vragen om het dossier te kunnen inkijken

       binne 2weken moet ik op verhoor

       Comment


       • Voor het eerst
        Voor het eerst commented
        Editing a comment
        Tsja... advocaten. Opmerkelijk hoe vaak ze iets lachwekkend vinden en vol goede moed de zaak aannemen om vervolgens toch keihard onderuit te gaan bij de rechter. Een buurvrouw van mij kreeg te horen dat ze de woning moest verlaten i.v.m. haar overmatige drankmisbruik en de daarbij horende overlast. Haar advocaat lachte zich de ballen uit de broek op basis van de feiten (mevrouw had onder andere een keer in de tuin van de buurman gepist) en zei dat hij het wel even zou regelen. Conclusie, uitgezet en mag 3 jaar niet meer huren bij deze woningstichting. Zou fijn zijn als advocaten eens hun eigen ego opzij zetten en een reëel beeld geven van de te verwachten uitspraak.

       #10
       Evt je ex schoonvader aan geven voor smaad?
       Moet je wel eerst af wachten hoe dit afloopt.
       Moet wel lukken hoor. Als je zeker weet dat hoj het is geweest.

       Voor de rest kan ik je niet helpen, als het NL was had ik wat meer kunnen beteken.
       sigpic

       Comment


        #11
        Oorspronkelijk geplaatst door roller View Post
        Rozenkorrels voor in de tuin , een dompelpomp , 20gram wiet en 3gram hash , mijn spaarpotje (eerlijk verdient) , mijn gsm , en cocosbricks , en een afzuiging en vuile koolstoffilter. mijn grinder
        Alles zal afhangen van de redenen waarom ze een bevel tot huiszoeking gekregen hebben. Het feit ze bij jou zijn binnengevallen "met bevel" betekent dat er voldoende aanwijzingen tot schuld was.
        Indien ze je gevraagd hebben om de woning te doorzoeken en je bent hiermee akkoord gegaan zonder dat er effectief een bevel tot huiszoeking was is een ander verhaal.

        Mijn vermoedens:

        Meer dan waarschijnlijk ben je geen onbekende voor het gerecht ook al was je laatste aanraking met de politie meer dan 10 jaar geleden.
        Iemand (meestal 2 personen maar niet noodzakelijk) heeft een verklaring tegen jou hebben afgelegd.
        Je zal waarschijnlijk toch het een en ander verkocht hebben....

        Ofwel :

        In sommige zaken (drugs-, hormonen-, , mensenhandel, terreur e.d.) kan de politie onder toezicht van het parket of de onderzoeksrechter speciale methodes toepassen: verdachten schaduwen, infiltreren in een bende, telefoons afluisteren, bankrekeningen opvragen en bevriezen.
        Deze methoden noemt men BOM-methoden en ten gevolge van de aanslagen in 2015 en de daaropvolgende wet-aanpassingen werden de procedures voor het gebruik van deze methodes nota bene in drugszaken vereenvoudigd.

        Enkel jijzelf weet waaraan je schuldig of niet bent (alsook wie er eventueel nog gaan praten is)

        Feit is dat 20gr wiet en 3 gr hash boven de "gedoogde (niet wettelijke)" eigen gebruikslimiet zit.
        Een koolstoffilter en afzuiging zullen aantonen dat je gekweekt of de intentie om te kweken had (zelf indien je niet aan het kweken was om het ogenblik van de huiszoeking)
        Filters en dergelijke kunnen als professioneel kweekmateriaal aanzien worden.

        Je straf zal afhangen van:
        de regio die je woont (nultolerantie / War on Drugs en andere verschillende richtlijnen die de politiezones in dit groot land aanhouden),
        je verleden (drugsfeiten en of andere feiten)
        De procureur (die mogelijks doorverwezen heeft met verzachtende omstandigheden of juist niet) de onderzoeksrechter en de rechter van de correctionele rechtbank (sommige tillen zwaar aan alle drugsfeiten)
        Hoe belachelijk het ook klinkt maar de wet van 1921 voorziet geen hoeveelheden hetgeen in werkelijkheid betekent dat 1gr of 10kg even strafbaar is (het is de rechter die hier een onderscheid in "kan en/of zal" maken)

        Hoewel ik het je niet toewenst kan je autisme en Tourette toch voor één keer van pas kunnen komen in je leven.
        Verzamel hiervan alle bewijzen en verslagen en mogelijks houdt de rechter hiermee dan rekening (indien je dealt zal dit echter weinig uitmaken)

        Verwacht je hoe dan ook aan een flinke boete want België heeft geld nodig en op de correctionele geldboetes (vooral bij drugs) wordt tegenwoordig nog weinig uitstel verleend (vastzitten kost geld)
        Je kan hoe dan ook een afbetalingsplan regelen eenmaal de boete zal worden uitgesproken. Normaal bedraagt dit minimum 100 € per maand indien je blijft aanhouden dat je maar 50 of 25 kan betalen
        wordt dit uiteindelijk ook aanvaard. Let op dat je iedere maand op de zelfde dag betaald gezien je anders meteen een bericht krijgt om het hele bedrag te betalen.
        Vergeet je dit te betalen duurt het ongeveer 3 maand alvorens er zal over gegaan worden tot loonbeslag (sowieso alles boven de +/- 1300€ afhankelijk van je situatie)

        Een laatste tip:

        Je advocaat zal dit waarschijnlijk behandelen als een futiliteit dus zorg ervoor dat je zelf zoveel mogelijk doet. Ik kan je verzekeren dat sommige zelfs de moeite niet doen om je dossier voor te bereiden en de dag van het proces zelf nog vlug het dossier inkijken. Je zal snel merken of ze iets kennen van de details of niet. Zo niet neem maar snel een andere.
        Zodra je advocaat weet dat je niet zal moeten zitten is de zaak al zo goed als geklonken voor hem.
        Alle andere straffen vinden zij blijkbaar aanvaardbaar. Je advocaat zal zeggen dat een boete maar normaal is gezien er drugs werden gevonden. Laat hem erop hameren dat je die niet kan betalen!
        Vraag hem misschien eens welke de redenen waren tot huiszoeking (mogelijks gebeurde hier ergens een procedurefout).
        Vragen aan de rechters en dergelijk kan je ook zelf richten of je betaalt je advocaat ervoor maar mogelijks kan dit weken aanslepen alvorens je een antwoord krijgt (afhankelijk van de toewijding van je advocaat)

        Hoe dan ook zijn er problemen op komst die enige tijd zullen blijven aanslepen maar uiteindelijk zit je niet vast en dat is waarschijnlijk het belangrijkste.
        Voor boetes en dergelijk kan je altijd een regeling treffen.

        Comment


         #12
         Oorspronkelijk geplaatst door SweetMango View Post
         Evt je ex schoonvader aan geven voor smaad?
         Moet je wel eerst af wachten hoe dit afloopt.
         Moet wel lukken hoor. Als je zeker weet dat hoj het is geweest.

         Voor de rest kan ik je niet helpen, als het NL was had ik wat meer kunnen beteken.
         Een aangifte wegens smaad is echt klinkklare onzin. Je bent - met alle respect - duidelijk niet juridisch onderlegd. Onmogelijk in zowel Nederland als België. "Moet wel lukken hoor" is echt volledig uit de lucht gegrepen, dus het heeft niet zoveel zin om zoiets in een reactie op de oorspronkelijke post te plaatsen.

         Comment


         • CherryPirate
          CherryPirate commented
          Editing a comment
          Inderdaad, om smaad aan een rechter te kunnen bewijzen moet God er al bijna mee gemoeid zijn. Als er geen hard bewijs is (berichten tussen vader en dochter bv) dan heb je al geen poot om op te staan. Het "gerecht"systeem trekt op geen klote.

         #13
         sterkte pik, ben ook auti en in 2013 zon beetje zelfde als jou meegemaakt vrouw, baan huis honden kwijt etc gevangenis in en uit. helaas voor mij voel ik me daar thuis en werdt ik vaak tegen me zin
         voorwaardelijk vrijgelaten

         niet teveel afvragen waarom ze je huis zijn binnen gevallen want tegenwoordig kunnen op allerlei manieren erachter komen: stroom rekening, geen sneeuw op je dak wel bij je buren. of helicopter of agenten met
         thermo camera's etc. of een toevallige voorbijganger die wat rook toen je filter het ff niet goed deed ofzo etc.

         niet teveel druk over maken. gewoon relax en later wanneer alles rustig is opnieuw proberen. en wat is er mis met hulp zoeken voor autisme ? heb in 3 zorginstellingen gezeten om erachter te komen
         dat dat niet mijn ding was. een hond doet wonderen bij mij.

         groet

         eeltje

         Comment


          #14
          Hoe is het verder verlopen?

          Comment


           #15
           still waiting om voor te komen.
           i'll keep it updated

           Comment


           • Nederhigh
            Nederhigh commented
            Editing a comment
            Toevallig al wat updates inmiddels?

          Footer Left Ad

          Collapse
          Bezig...
          X