Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De rede van Viktor Orbán over de toekomst van Europa: “Links importeert nieuwe kiezers”

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • De rede van Viktor Orbán over de toekomst van Europa: “Links importeert nieuwe kiezers”

  Korting op 420shop
  De rede van Viktor Orbán over de toekomst van Europa: “Links importeert nieuwe kiezers”


  Geplaatst op 27 juli 2017 door E.J. Bron

  (Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

  Hieronder de Nederlandse samenvattende vertaling van de rede van Viktor Orbán op het congres van de Europese Volkspartij (EVP) op 22-10-2015 in Madrid: Beste vrienden,
  De gevaren waar we tegenover staan vereisen een eerlijke en open discussie. Eerst dient gezegd te worden dat we hier niet met een vluchtelingencrisis te maken hebben, maar met een migratiebeweging die is samengesteld uit economische migranten, vluchtelingen en ook uit buitenlandse strijders.
  Het gaat hierbij om een ongecontroleerd en niet gereguleerd proces.
  Bovendien wil ik graag benadrukken dat er sprake is van een onuitputtelijke aanvoer aan mensen. Syrië, Afghanistan, Pakistan en nu ook Afrika bewegen zich naar Europa toe. De omvang van het gevaar overstijgt onze vrees tot nu toe.  Nu is de tijd gekomen om de aard en de dimensie van onze morele verplichting te verduidelijken. Wij zijn christendemocraten en daarom is de morele verplichting iets dat we altijd in acht moeten nemen. We voelen eerlijk medelijden met de mensen die hun vaderland verlaten. Zij zijn de slachtoffers van slechte politiek in hun eigen landen.
  Zij zijn de slachtoffers van slechte internationale politieke beslissingen en zij zijn de slachtoffers van slechte Europese politiek, die bij hen verwachtingen heeft gewekt die onmogelijk zijn waar te maken.
  Zij zijn heel duidelijk slachtoffers van mensenhandelaars.
  Maar deze mensen als slachtoffers te zien, mag er niet toe leiden dat wij zelf slachtoffers worden. alleen omdat wij deze mensen niet als vijanden beschouwen, betekent niet dat we tegen onze eigen belangen in mogen handelen. Het is onze morele plicht om deze mensen hun eigen vaderland en landen terug te geven.
  Het kan niet ons doel zijn hen met een nieuw Europees leven uit te rusten. Menswaardigheid en recht op bescherming zijn fundamentele rechten. Maar noch de Duitse, noch de Oostenrijkse noch de Hongaarse wijze van leven is een universeel mensenrecht van alle mensen op aarde.
  Het is alleen van diegenen die daar vanaf het begin aan bijgedragen hebben. Europa kan niet iedereen opnemen die graag een beter leven wil. We moeten hen helpen in hun eigen land hun waardigheid te herwinnen. We moeten ze naar hun eigen landen terugsturen!
  En we kunnen het niet vermijden om over de kwaliteit van onze democratie en vrijheid van informatie te spreken, wanneer men in de media meestal vrouwen en kinderen laat zien, terwijl 70% van de migranten jonge mannen in de strijdbare leeftijd zijn, die eruit zien als een leger! Hoe kon het gebeuren dat onze volkeren denken dat hen helemaal niet naar hun mening wordt gevraagd in deze zaak?
  En we moeten ons afvragen of onze volkeren deze ontwikkeling willen en we moeten ons alleen via hen laten machtigen om te handelen wanneer we het miljoenen migranten willen toestaan om in onze landen te immigreren.
  Hebben wij bijvoorbeeld van hen toestemming gekregen om maandenlang het Akkoord van Schengen te misachten? Nee, geeërde afgevaardigden! Dat hebben wij niet!
  En het is geen overtuigend argument meer wanneer er wordt gezegd dat hetgeen wij gedaan hebben wordt gedaan, omdat het hier gaat om een speciale noodtoestand. Ik ben ervan overtuigd dat we al onze moed bijeen moeten schrapen, de Political Correctness bij het vuil moeten zetten en een groot debat moeten starten zonder huichelarij en farizeeër-dom.
  We moeten discussiëren over onze eigen bedoelingen met betrekking tot de toekomst van ons continent.
  Hoe denken we bijvoorbeeld over ons beschavingserfgoed?
  Kan de verandering van culturele structuren van buitenaf worden afgedwongen? Accepteren we parallelsamenlevingen?
  Of verdedigen we onze tolerante en op de wet gebaseerde manier van leven zoals we tot nu toe hebben geleefd? We kunnen het feit niet negeren dat Europees links een duidelijke agenda heeft.
  Zij ondersteunt de migratie en ze importeert daarmee toekomstige linkse kiezers, terwijl ze zich achter hun humanisme verbergen. Dat is een oude truc! Maar ik begrijp niet waarom wij dat zouden moeten accepteren.
  Zij (de linksen) beschouwen registraties en grensbewaking als bureaucratisch, nationalistisch en vijandig tegenover de mensenrechten.
  Zij hebben de droom van de politiek geconstrueerde wereld zonder religieuze tradities, zonder grenzen, zonder naties.
  Zij vallen de interne waarden van onze Europese identiteit aan: familie, natie, subsidiariteit en verantwoordelijkheid.
  Onze verantwoordelijkheid geldt onze volkeren.
  Laten we naar het volk luisteren! Laten we vastberaden zijn en Europa verdedigen. Laten we niet toestaan dat de linksen Europa vernietigen en radicaal veranderen! En laten we niet toestaan dat ze de ziel van Europa eruit trekken! Bron:


  http://younggerman.com
  Door: “Young German”
  Integrale speech in het Engels op de officiële website van de Hongaarse regering:
  www.kormany.hu
  Video van de volledige toespraak van Viktor Orbán:
  www.youtube.com
  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)
  ‘A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on’

 • #2
  Die kun je beter als premier hebben dan die gek van een Rutte

  Comment


  • #3
   Der is er dan toch tenminste ene wakker!

   Comment

   Footer Left Ad

   Collapse
   Bezig...
   X