Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Neushoorn beheert wietplantage

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Neushoorn beheert wietplantage

  Korting op 420shop
  Wat er allemaal aan de hand is in het dierenrijk, is ons ook een raadsel. Maar na een geit in de kroeg en een aap met een spelcomputer, is er nu ook een neushoorn met een wietplantage.


  Een Oostenrijkse dierenverzorger gebruikte namelijk het verblijf van een neushoorn in de dierentuin van Hellbronn, bij Salzburg, als wietplantage. De 59-jarige man had dertig wietplanten in het afgesloten verblijf gezet en runde een lucratief handeltje vanuit de zoo. Dat meldde de directeur van de dierentuin zaterdag.
  De wietplantage bleef lange tijd onopgemerkt, omdat de verzorger de enige was die in het verblijf van de neushoorn kwam. De dierentuin trof de wietplanten aan na een tip van de narcoticabrigade van de politie. Die hadden over de softdrugshandel gehoord van een klant van de dierenverzorger.
  De man die al jaren in de dierentuin werkte, is ontslagen. Het is niet bekend hoe lang hij al wiet kweekte in het verblijf van de neushoorn.


  Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/r...tplantage.html

  #2
  Re: Neushoorn beheert wietplantage

  Forensisch sporenonderzoek wordt uitgesloten wegens de agressieve aard van de neushoorn.
  Nader onderzoek met de rhino-whisperer bracht naar boven dat de neushoorn ge´rriteerd is om het verlies van zijn plantage.
  - Kweekverslag: Critical Jack, Gorilla Glue & OG Kush
  - Bouwverslag: Kweekkast met klein budget

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X