Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wietplantages in woningen Zwaag, Medemblik en Hoorn

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Wietplantages in woningen Zwaag, Medemblik en Hoorn

    Korting op 420shop
    9 februari 2011
    ZWAAG - De politie deed dinsdag en woensdag vijf maal een onderzoek in woningen. Bij alle vijf de woningen werden hennepkwekerijen aangetroffen. Hier vind je een overzicht.



    Medemblik
    In een woning aan de Westersingel werd dinsdagmiddag rond 13.30 uur een hennepkwekerij aangetroffen. De politie kwam de kwekerij op het spoor doordat er water van de bovenverdieping naar beneden liep. Het water liep ook door naar de buren. Op de zolder bleken 196 planten te staan en in de garage 180 planten. Naar de bewoner van het pand wordt onderzoek gedaan. Er bleek sprake te zijn van het illegaal aftappen van stroom. De elektriciteitsmeter werd door energiebedrijf Liander in beslag genomen. De kwekerij werd ontmanteld. De kosten hiervan worden door de gemeente op de dader verhaald.

    ZwaagHoorn
    De politie bracht ook een bezoek aan een woning aan het Duke Ellingtonhof in Hoorn. Ook hier werd een kwekerij aangetroffen. In de kwekerij hadden ongeveer vijfhonderd planten gestaan. Deze waren inmiddels geoogst (geknipt). Op rekken lag ongeveer 7 a 8 kilo hennep te drogen. Ook hier bleek sprake van diefstal van stroom. In de woning werd een 26-jarige man aangetroffen. Hij werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. De politie stelt nog een onderzoek in naar de eigenaar van de woning. Deze woning was overigens geheel ingericht voor de hennepteelt. Normale bewoning was niet meer mogelijk. De hennep en de in de woning aangetroffen apparatuur werd in beslag genomen.


    http://www.webregio.nl/west-frieslan...en-hoorn-.aspx
Bezig...
X