Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Overvaller berecht

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Overvaller berecht

  Korting op 420shop
  woensdag 9 maart 2011 08:50
  AMERONGEN - Een 28-jarige man uit Amsterdam die betrokken was bij een overval op een schuur in Amerongen, is maandag door de rechtbank in Utrecht veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf. De officier van justitie had drie jaar cel geŽist, maar de rechtbank sprak de Amsterdammer vrij van de diefstal met geweld van hennep en geld.
  De zaak kwam aan het rollen toen het slachtoffer in deze zaak in Amerongen zelfmoord pleegde. Dit slachtoffer was een grote partij hennep kwijtgeraakt door een ripdeal. Hij was zo in paniek geraak voor zijn schuldeisers dat hij een eind aan zijn leven maakte. Daarna kwamen de verklaringen los.
  De rechtbank achtte uit die verklaringen bewezen dat de Amsterdammer samen met iemand anders de schuur is binnen gegaan en zijn twee slachtoffers heeft vastgebonden. De Amsterdammer had een lang strafblad.

  http://www.nieuwsbladdekaap.nl/page/...ht.675047.news
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in ó never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. ChurchillFooter Left Ad

Collapse
Bezig...
X