Mededeling

Collapse
No announcement yet.

'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • belladonna
  replied
  Re: 'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

  Straks moeten we naar de belgen om een wietje te halen

  Leave a comment:


 • HJM
  replied
  Re: 'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

  Onder druk word alles vloeibaar

  Grtz, HJM

  Leave a comment:


 • Spliffmeister
  replied
  Re: 'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

  de toevoeging is het best om te lezen terwijl ze in de kleine grensdorpjes sluiten, openen ze in grootsteden!

  Leave a comment:


 • ceBep
  heeft een topic gestart 'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

  'Belgen kopen meer wiet in eigen land'

  Nieuws - Drugs dinsdag 15 maart 2011 08:50 Het strenge wietbeleid in Roosendaal en Bergen op Zoom begint vruchten af te werpen, zegt Balthazar Beke, een criminoloog die voor de gemeenten de softdrugshandel onderzoekt, in de papieren NRC.Next. Belgen komen steeds minder graag en de kwekers zoeken liever de Belgen in eigen land op. 'Nederlandse kwekers gaan steeds dichterbij de klant zitten, in BelgiŽ, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk.' De komst van de wietpas, als alleen meerderjarige Nederlanders nog softdrugs mogen kopen in de coffeeshop, zal dat effect versterken denkt hij.

  'De aantrekkingskracht van de Nederlandse markt wordt minder voor grote producenten. Buitenlandse markten krijgen zeker na de komst van de wietpas een enorme boost.' De politie Midden-en West-Brabant herkent dat beeld.
  Een regelmatige Antwerpse klant die iedere twee weken 50 gram kwam halen in Nederland: 'vroeger kwam ik hier als toerist, nu voel ik me steeds meer een crimineel.' Hij steekt al een tijdje te voet de grens over en komt met de bus in plaats van de auto om minder op te vallen.
  Ook de thuiskweek en de kweek in besloten verenigingen groeit elders in Europa sterk. In BelgiŽ kweken besloten verenigingen hun eigen planten.
  Toevoeging Crimesite: in steden als Madrid, Brussel en Frankfurt worden op verschillende achteraf gelegen plaatsen coffeeshops gedoogd.


  http://www.crimesite.nl/nieuws/drugs...igen-land.html

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X