Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Drugsoma riskeert tien jaar cel voor invoer coca´ne

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Drugsoma riskeert tien jaar cel voor invoer coca´ne

  Korting op 420shop
  De 71-jarige Martina v.E. uit Schilde hangt tien jaar cel en 44.000 euro boete boven het hoofd als de vermeende leider van een criminele organisatie die op grote schaal coca´ne invoerde via de Antwerpse haven. Samen met haar stonden nog zeven anderen terecht. De zaak is woensdag behandeld voor de correctionele rechtbank.


  De Nederlandse Martina en haar vriend Julius W. (48) leerden in november 2009 Emigdio (40) en Norman H.V. (51) kennen. De broers, die van Colombiaanse origine zijn, voerden volgens het openbaar ministerie coca´ne in en deden beroep op de ploeg die door het koppel werd aangestuurd om de drugs uit de containers te halen.


  201103301558-1_drugsoma-riskeert-tien-jaar-cel-voor-invoer-cocaine.jpg

  280 kilo coca´ne

  De politie kwam de beklaagden op het spoor en kon op 2 juni 2010 280 kilo coca´ne onderscheppen. Uit het onderzoek bleek dat er in de maanden voordien nog vier partijen van bijna 100 kilo in totaal waren ingevoerd.
  De ploeg van Martina haalde ook voor andere opdrachtgevers coca´ne uit containers. Ze worden daarom in wisselende samenstelling vervolgd voor nog zeven partijen van bijna 80 kilo in totaal.
  Leiderspositie

  Martina v.E. ontkende haar leiderspositie. "Mijn cliŰnte heeft boter op het hoofd, maar haar betrokkenheid in dit dossier is overtrokken. Ze was enkel de tussenpersoon tussen de broers en de uithalers, maar gaf niet de opdracht om de drugs uit Colombia te laten overkomen", pleitte advocaat Walter Damen.
  De zaak wordt volgende week verder gepleit.  Benidorms Bastards
  420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
  Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X