Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wietplantage ontdekt bij woningbrand

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Wietplantage ontdekt bij woningbrand

  Korting op 420shop
  Bij een binnenbrand in een rijtjeshuis aan de Geertruida van Lierstraat in Amsterdam heeft de brandweer de afgelopen nacht bij toeval een wietplantage ontdekt. De brand brak uit op de zolder, waar ongeveer 70 wietplanten stonden.
  Bij de brand raakten volgens de brandweer twee mensen gewond, een man een een vrouw. Ze hadden rook ingeademd en zijn naar het ziekenhuis gebracht. Hun 12-jarige dochter mankeert niets, maar is ter controle ook naar het ziekenhuis vervoerd.

  De man en de vrouw, allebei 38 jaar oud, worden door de politie als verdachte aangemerkt. Na verblijf in het ziekenhuis worden ze vandaag op het politiebureau verwacht.

  De brand was snel onder controle. Of de wietplantage de oorzaak was, wordt nog onderzocht. De planten worden direct opgeruimd door een speciaal team.
  sigpic

  Vaderke Zijn eerste Micro KweekVerslag (
  Zambeza Seeds - Dutch Amnesia Haze) (2012)

  #2
  Re: Wietplantage ontdekt bij woningbrand

  Waarom worden die planten altijd opgruimt door ''een speciaal team'', wat is daar nou zo moeilijk en speciaal aan?
  Mijn joints verzekeren tegen brandschade.

  Comment


   #3
   Re: Wietplantage ontdekt bij woningbrand

   Ik denk ook dat de woordvoerder van de Popo's dit vaak laat optekenen door verslaggevers om de onwetende leken onder onze bevolking er meer van te overtuigen dat wiet een "levensgevaarlijke" drug is. "Een speciaal team" klinkt nogal spannend en gevaarlijk.

   Om allerlei installaties te verwijderen heeft men wellicht wel "een speciaal team" nodig. Wat draadjes losschroeven is voor de meeste agenten natuurlijk veel te moeilijk!
   Ge kijkt mar, dan kande altijd nog mar zien.

   Comment


    #4

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X