Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Left Party vraagt ​​om cannabis clubs in Duitsland

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Left Party vraagt ​​om cannabis clubs in Duitsland

  Korting op 420shop
  'Het origineel artikel is in het Duits, ik heb het even laten vertalen door google, het is niet 100% perfect vertaald, maar het is begrijpbaar.'

  Left eisen cannabis clubs

  600.000 mensen consumeren in Duitsland volgens de federale Kamer van Artsen cannabis - is het werkelijke cijfer veel hoger. Vaak is de consument op het fluitje te verbieden en strafbaar maken.

  "Met 200.000 mensen al is problematisch cannabisgebruik," de drug commissaris Mechthild Dyckmans zei bij de presentatie van de nieuwste drug rapport. Een verbod zal niet bescherming van de consument en gecriminaliseerd op de top van die nog steeds is, naar het oordeel van de Linkse Partij is niet een goed verbod en moet worden afgeschaft.Zo, de linker vraagt ​​om een parlementaire beweging, de 'legalisering van cannabis door de introductie van cannabis clubs. " Het bezit van 30 gram cannabis moet dan worden vrijgesteld van straf. Ieder jaar zijn er, volgens de Duitse Hemp Association ongeveer 100.000 strafzaken voor het gebruik van marihuana of hasj.Het verbod op het spelen in het besluit van een persoon voor of tegen het kussen vrijwel geen rol -. In tegenstelling tot gezondheidsredenen, zei Frank Temple, de drug deskundige van de links in het parlementdan ook de voormalige directeur van een mobiele anti-drug groep dringt er bij het Thüringer politie hier ook een verschuiving in het drugsbeleid en de introductie van de zogenaamde cannabis clubs in Duitsland. Er moet worden geteeld voor de leden van de club zonder enig commercieel belang hennep. Aan weerszijden van de tempel wil legaliseren door middel van meer onderwijs. Orde of volksgezondheid afdelingen dienen samen te werken met het model goedgekeurd door de Spaanse clubs.

  Bron (+ nieuwsvideo) : http://www.rtl.de/cms/news/rtl-aktue...0-1003851.html

  #2
  Re: Left Party vraagt ​​om cannabis clubs in Duitsland

  En wie zit al eerste weer tegen te roepen????
  CDU/CSU.... alweer dezelfde club!


  Ik ben blij dat de kerk, ook in Duitsland, steeds meer de grip op de mensen verliest.....
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill  Comment


   #3
   Re: Left Party vraagt ​​om cannabis clubs in Duitsland

   en zo werd dus duidelijk hoe de precieze ruggegraat van het experiment "de europese unie" eruit zag > Duitsland deed het werk, nederland leverde de dope om ze aan het werk te houden. En de kerk keek toe en zag dat het goed was
   Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

   Comment


    #4
    Re: Left Party vraagt ​​om cannabis clubs in Duitsland

    Ik heb helemaal geen fluitje of tempel.
    Van mij mag je die google surrogaat-vertaling achterwege laten.
    Het originele artikel is beter te begrijpen dan dit.
    ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X