Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Coşkun Çörüz??? Wie??

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Coşkun Çörüz??? Wie??

  Korting op 420shop
  Lees en raak verbijsterd aub van deze grijze zucht.

  In 2003 verstuurde de Onderzoeksgroep Turks Extreemrechts een persbericht naar aanleiding van zijn bestuursfunctie bij de Pan-Turkistische organisatie SOTA (Stichting Onderzoekscentrum en Stimuleringsfonds van de Talen en Culturen van Turkistan, Azerbaycan, Krim, Kaukasus en Siberië), een organisatie die gelieerd zou zijn aan de Grijze Wolven. Çörüz ontkende hiervan op de hoogte te zijn, hoewel hij vanaf 1992 bij de Kamer van Koophandel als bestuurslid vermeld stond. 'In 1992 kon je nog iemand inschrijven als bestuurder, zonder dat hij er iets van wist.'[1] Elk bestuurslid moet echter sinds 1997 een handtekening zetten op het formulier, waaruit bewilliging met het verlengen van het bestuurslidmaatschap blijkt. De door zijn handtekening ongeloofwaardige ontkenning was aanleiding voor de Beweging Christelijke Koers CDA om in 2006 bij toenmalig partijleider Balkenende te protesteren tegen zijn hernieuwde plaatsing op de kandidatenlijst van het CDA.
  Naast zijn politieke functie is Çörüz ook voorzitter van de Council of Europe Minority Youth Committee en voorzitter van de Stichting Bijzondere Leerstoel Islam aan de Universiteit van Amsterdam. Ook is hij lid van de Raad van Advies Stichting Levensbeschouwingen in Dialoog en was hij lid van de Commissie Gelijke Behandeling, welke niet-bindende uitspraken kan doen over vermoede discriminatie.
  Sinds 2006 is een initiatiefwetsvoorstel van Çörüz aanhangig bij de Tweede Kamer. Het wetsvoorstel beoogt de risicoaansprakelijkheid van ouders voor hun kinderen te verhogen van 14 naar 18 jaar. Op 22 september 2009 noemde Çörüz in De Telegraaf het gedrag van jongeren in Amsterdam en Rotterdam aan het einde van de Ramadan schandalig, ongepast en on-islamitisch. Volgens hem zijn het altijd dezelfde jongeren die voor overlast zorgen en mogen zij wat hem betreft ook de kosten aan schade gaan vergoeden[2].
  In een interview in De Telegraaf van 16 juli 2011 pleitte Çörüz namens het CDA voor een totaalverbod op cannabis. Volgens de politicus leidde het gedoogbeleid tot gezondheidsklachten en criminaliteit, waar zo snel mogelijk een eind aan gemaakt moet worden.

  Handtekeningen liegen niet toch??

  Smookse
  Last edited by Jointjedraaien; 22 February 2013, 17:53.

  #2
  Re: Coşkun Çörüz??? Wie??

  Naar aanleiding van de uitspraken van dit onwetende heerschap tijdens het drugsdebat in de 2e kamer jl heb ik een mail gestuurd naar cda Haarlem om te vragen hoe hun ideeen over de wietpas en het cannabisbeleid waren. Merijn Snoek, cda Haarlem was daar heel duidelijk in. Coffeeshops hoeven wat hen betreft niet dicht en zeker niet te verdwijnen zoals Çörüz zegt! Leuk detail is dat meneer Çörüz zelf uit Haarlem komt maar de visie duidelijk heel anders is. In Haarlem is geen overlast maar prima samenwerking met de gemeente. En dat zou hij niet weten??
  Tijdens de uitzending van Debat op 2 van afgelopen zaterdag bewees de man met zijn uitspraken maar weer eens niet van deze planeet te zijn... "de wietpas is geslaagd" Wat een (GrijzeWolven)shit

  Comment


   #3
   Re: Coşkun Çörüz??? Wie??

   blablabla,blij?
   Last edited by WeedoHolic; 13 May 2012, 11:05. Reden: aanpassing taalgebruik
   Ik ben een Weed-O-Holic, noem me Weedovic.
   Je denk wattun mafkees maar 't boeit me niets

   Comment


    #4
    Re: Coşkun Çörüz??? Wie??

    Wat maakt het uit of je zelf van buitenlandse komaf bent, geeft je nog geen groen licht om zo tekeer te gaan vind ik.
    Het is dat vale je bericht al heeft aangepast anders had ik een appeltje met je te schillen
    Veel gestelde vragen over het forum

    JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
    420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

    Comment


     #5
     Re: Coşkun Çörüz??? Wie??

     Oorspronkelijk geplaatst door cannamarie View Post
     Merijn Snoek, cda Haarlem was daar heel duidelijk in. Coffeeshops hoeven wat hen betreft niet dicht en zeker niet te verdwijnen zoals Çörüz zegt!
     http://www.cda.nl/Waar_staan_we_voor...ten/Drugs.aspx     Het CDA wil een streng drugsbeleid dat aansluit bij het beleid van andere landen. Het Nederlandse gedoogbeleid moet worden afgeschaft, alle coffeeshops moeten dicht. Helaas is daar nog geen meerderheid voor. Het kabinet is wel druk bezig om het aantal coffeeshops te verminderen. Dat is een eerste stap in de goede richting. Daarnaast moeten gemeenten er voortaan voor zorgen dat er geen coffeeshops te dicht in de buurt van scholen zitten. Het CDA vindt dat er geen coffeeshops naar woonwijken mogen worden verplaatst.
     Eind aan gedoogbeleid
     Het CDA is om een aantal redenen tegen het gedoogbeleid:...........
     merijn snoek kent duidelijk de standpunten van zn partij niet
     Last edited by Shades of Green; 11 May 2012, 17:45.

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X