Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

  Korting op 420shop
  di 15 mei 2012, 14:09
  Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

  OEGSTGEEST - Het is druk, dinsdag bij bakker Hugo de Groot in Oegstgeest en de telefoon staat roodgloeiend. Reden: gedoe om een hennepbrood dat de bakker, Leonard Marks, in zijn winkel verkoopt. Een agent heeft het brood, waarin inderdaad hennep verwerkt is, meegenomen voor onderzoek in het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). De bakker en de politie Hollands Midden hebben dat gezegd.
  De eigenaar van de bakkerij, Leonard Marks, vindt het reuze spannend. „Ik dacht dat daar alleen moordzaken werden onderzocht.”
  Hij verkoopt de hennepbroodjes sinds kort. Volgens hem is de hoeveelheid hennep in het brood klein. „Het is een desembrood, waar geen gist in zit. En in deze hennep zit niet de stof THC, die voor de roes zorgt.” Er komen zelfs klanten uit Gouda naar Oegstgeest voor zijn brood, zo zegt hij.
  De hennep voor het brood haalt Marks uit Zwitserland. Hij zegt alle benodigde certificaten te hebben. „Ik ga ervan uit dat er geen problemen van komen”, zegt hij. Volgens hem is het brood gezond en word je er niet stoned van. „Ja, misschien als je er heel veel van zou eten.” Wel zouden de verschillende onverzadigde vetzuren zorgen voor een goede celaanmaak in het lichaam en zouden ze het immuunsysteem versterken.
  Totdat er duidelijkheid is over de uitslag van het onderzoek, verkoopt Marks het brood in ieder geval gewoon. Op zijn website adverteert hij voor het brood onder de kop: doe eens 'n tikkie ondeugend...

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/1...aar_NFI__.html
  Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


  sigpic

  FAQ links over kweken  Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
  W.L.S. Churchill
  #2
  Re: Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

  haha coole bakker blijven bakken !!!!!!!!!!

  Comment


   #3
   Re: Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

   vindt hem goed bakker mag ik ook een halfje hennep
   dat de politie geen inval heeft gedaan het gaat hier wel om hennep brood
   met het huidige antie wiet kabinet
   daar denken ze alleen nog maar aan

   Comment


    #4
    Re: Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

    'Niks mis met hennepbrood'

    Volgens de bakker verwerkt hij hennep in het brood omdat het daardoor gezonder wordt Roel - Flickr / Creative Commons 2.0 by-nc-sa
    Toegevoegd: zaterdag 19 mei 2012, 16:51

    Er is niets mis met het hennepbrood van een bakker in Oegstgeest. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft het brood onderzocht en slechts een heel laag gehalte werkzame stof van de hennep (THC) gevonden.
    Dat heeft eigenaar Leonard Marks van bakkerij Hugo de Groot van een politie-agent te horen gekregen. Het NFI geeft geen commentaar en verwijst naar de politie. Die wil nog niets over de kwestie zeggen.
    Eerder deze week bezocht een wijkagent de bakkerij in Oegstgeest. Hij wilde weten of de broden niet in strijd met de wet zijn.
    Goed voor de weerstand

    De bakker verkoopt dagelijks enkele tientallen hennepbroden. De hennep wordt verbouwd in Zwitserland en wordt via een grondstoffenleverancier aan de bakker geleverd.
    Bakker Marks zei toen al dat het gehalte THC in de broden heel laag is. "Alleen als je heel veel broden achter elkaar zou eten, kan je er misschien iets van merken", aldus de bakker.
    Hij verwerkt de hennep in het brood, omdat het brood daardoor gezonder zou zijn. Het is volgens de bakker goed voor de weerstand en voor de spieren.
    http://nos.nl/artikel/374731-niks-mi...nnepbrood.html
    Stultus es, qui facta infecta facere verbis postulus.


    sigpic

    FAQ links over kweken    Never give in — never, never, never, never, in nothing great or small, large or petty, never give in except to convictions of honour and good sense.
    W.L.S. Churchill    Comment


     #5
     Re: Hennepbrood voor onderzoek naar NFI

     Wat ben je toch een van de pot gerukte NSB-er als je deze bakker probeert te naaien.
     Ongelooflijk.

     Verboden high te worden, fuck the gristentaliban.

     Comment

     Footer Left Ad

     Collapse
     Bezig...
     X