Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Obama was lid van 'marihuanabende'

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Obama was lid van 'marihuanabende'

  Korting op 420shop
  Amerikaans president Barack Obama pleegde in zijn jonge tijd al eens aan een jointje te lurken. In die mate zelfs dat hij in een ‘marihuana rokende bende’ zat. Zo staat te lezen in een nieuw boek.

  Het was al langer bekend dat Obama in zijn studententijd een liefhebber was van het betere 'smoorsel', maar historicus David Maraniss gaat daar in een nieuw werk nog wat dieper op in. Zo weet hij dat Obama dermate zot was van marihuana dat hij lid was van de ‘Choom Gang’, vrij vertaald ‘de marihuana rokende bende’. Obama liet zich toen aanspreken als Barry.
  Een van de gebruiken van zijn bende was ‘total absorption’ waarbij de leden de rook van een joint zo diep mogelijk moesten inhaleren. Wie daar niet in slaagde, moest de joint bij de volgende ronde laten passeren.

  Het diep inhaleren zou de leden, nog volgens het boek, alvast niet te veel schade hebben toegebracht. Want net als Obama slaagden ook zijn collega’s in het leven. Enkel de dealer van hun spul verging het minder goed, die werd een paar jaar later doodgeslagen. (AH)

  BRON :
  http://clint.be/actua/buitenland/oba...marihuanabende

  #2
  Re: Obama was lid van 'marihuanabende'

  Gaan de statistieken meteen omhoog als ze een groep jongeren die blowen als bende beschouwen.
  Och got wat een criminaliteit.
  In a democracy you are allowed to say whatever you think but if it's smart thats the second.

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X