Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Steeds meer Amerikaanse staten legaliseren cannabis voor medicinaal gebruik

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Steeds meer Amerikaanse staten legaliseren cannabis voor medicinaal gebruik

  Korting op 420shop
  http://www.dewereldmorgen.be/artikel...eren-marihuana

  Marijuana

  Washington D.C., waar medische marihuana al legaal was, maakte op 12 juni bekend dat binnenkort vier apotheken het middel leveren. Drie dagen later legaliseerde Rhode Island het bezit van kleine hoeveelheden marihuana. Het is daarmee de vijftiende staat in de VS die dat doet.
  In Ilinois en New Hampshire wordt gewerkt aan nieuwe wetgeving en in Colorado en Washington zijn petities getekend. In diverse staten lopen nog petities.
  Markt

  Morgan Fox, woordvoerder van het Marijuana Policy Project dat campagne voert om voor 2014 marihuana voor medisch gebruik gelegaliseerd te krijgen in een meerderheid van de Amerikaanse staten, zegt dat de vooruitzichten goed zijn. "Als het volgend jaar net zo gaat, halen we gemakkelijk de helft van de vijftig staten voor 2014."
  Fox wijst erop dat er een belangrijk verschil is tussen wetgeving voor het gebruik van medische marihuana en decriminalisering.
  "Decriminalisering is heel wat anders dan een wet die het mogelijk maakt om zieken marihuana te geven voor medische doeleinden", zegt hij. "Decriminalisering hoeft niets te maken te hebben met de aanvoer van de marihuana, het gaat alleen over het bezit van kleine hoeveelheden. Dat heeft geen invloed op de markt."
  Accijns

  Colorado en Washington, waar marihuana voor medisch gebruik al is toegestaan en het bezit van kleine hoeveelheden marihuana legaal is, overwegen nog een stap verder te gaan. Zij willen op marihuana net als bij alcohol en sigaretten belasting heffen, wat betekent dat het in winkels verkocht kan worden.
  "We hebben een keerpunt bereikt. Meer dan de helft van de Amerikanen vindt dat voor marihuana dezelfde regels moeten gelden als voor alcohol en tabak", zegt Fox. "Door regulering kunnen we de invloed van criminelen op de markt verminderen."
  Kan het zijn dat we dezelfde liefde delen?

  #2
  Re: Steeds meer Amerikaanse staten legaliseren cannabis voor medicinaal gebruik

  mooi dit als dit zo doorgaat duurt het niet erg lang mer voordat het echt legaal gaat worden, de mensen die erop tegen zijn hebben het meestal nooit geprobeerd dus hoe meer mensen het proberen..
  Poepzak 2015 - Amnesia, AK47, Red Purps, Auto Bubble & Sweet Mango Autoflower

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X