Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • LR2
  replied
  Re: Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

  Twee hele agenten, die kunnen natuurlijk zonder moeite 160 man 24/7 in de gaten houden. Dat is maar 80 man per persoon. Als conciŽrges op middelbare scholen 200 kids per persoon kunnen cipieren, dan moet oom agent dat ook wel kunnen voor dat salaris.
  Probleem opgelost! Goed bezig Opstelten, dat zal ze leren!

  Leave a comment:


 • ceBep
  replied
  Re: Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

  Draaikontje krijgt het zwaar.... opzouten is de beste remedie.
  Maar Opstelten to the resque hoorde ik op het nieuws? Onno(zel) krijgt extra agentjes, alleen tegen de straatdealers, niet tegen de cs!

  Leave a comment:


 • Blani
  replied
  Re: Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

  *Gniffel*. Hij zit klem, en het is heerlijk om hem te te zien kronkelen.

  Leave a comment:


 • Tkief
  heeft een topic gestart Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

  Hoes twijfelt over eigen wietbeleid

  Burgemeester Hoes van Maastricht sluit niet uit dat buitenlanders binnenkort toch weer welkom zijn in de coffeeshops.  In L1LT zei Hoes dat hij met de huidige politiecapaciteit 'niet meer lang wegkomt'. Hoes heeft agenten nodig om coffeeshops te kunnen sluiten en tegelijkertijd de overlast van vooral straatdealers tegen te gaan. Die gaan steeds aggressiever te werk.
  Lang hield Hoes vast aan het handhaven van het softdrugsbeleid in zijn stad, maar daar lijkt ie nu toch voorzichtig op terug te komen. Hoes houdt nu de mogelijkheid open om te stoppen met het handhaven van het i-criterium, het beleid dat buitenlanders niet de Nederlandse coffeeshops in mogen, als dat in het belang is van de openbare orde.
  Verder zei Hoes het vreemd te vinden dat de burgemeesters van Roermond en Sittard niet optreden tegen coffeeshops die wiet verkopen aan buitenlanders. De burgemeesters van de Limburgse coffeeshopgemeenten hadden namelijk afgesproken om gezamenlijk beleid uit te voeren, aldus Hoes.

  VIDEO : http://www.l1.nl/video/burgemeester-...3#.UZVhpKJHAZw

  BRON : http://www.l1.nl/nieuws/215176-hoes-...d#.UZViN6JHAZw

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X