Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cannabisplantage ontdekt in Bekkevoort, twee twintigers aangehouden

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Cannabisplantage ontdekt in Bekkevoort, twee twintigers aangehouden

  Korting op 420shop
  De lokale politie Hageland (Bekkevoort/Geetbets/Glabbeek/Kortenaken/Tielt-Winge) heeft woensdag in Bekkevoort een cannabisplantage blootgelegd in een oude vierkantshoeve. Het ging om een plantage van een 800-tal planten. Twee verdachten, twee 24-jarige mannen uit Leuven, zijn opgepakt en door de onderzoeksrechter aangehouden. Dat meldt het Leuvense parket vandaag.

  De lokale politie Hageland had al enige tijd vermoedens dat er een en ander aan de hand was in de vierkantshoeve aan de Zelliksebaan. Die deed vroeger dienst als aardbeienbedrijf maar was na het overlijden van de laatste bewoner leeg komen te staan.

  Sinds enige tijd waren er zogenaamd renovatiewerken aan de gang in het gebouw maar buurtbewoners verwittigden de politie omdat ze het verdacht vonden dat de werklui er wel zr vroeg aan de slag gingen en dat er regelmatig jongeren af en aangereden kwamen.

  Het Leuvense gerecht opende een gerechtelijk onderzoek en woensdagvoormiddag viel de politie Hageland het gebouw binnen. Daarbij stootten de agenten in twee ruimtes op een cannabisplantage met in totaal een 800-tal planten.

  Nog dezelfde dag pakte de politie twee 24-jarige Leuvenaars op, de vermoedelijke uitbaters van de plantage. Ze werden na verhoor door de onderzoeksrechter aangehouden.
  Bron: HLN.
  A lie gets halfway around the world before the truth has a chance to get its pants on

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X