Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Half jaar cel geist wegens bezit van grote lading hasj

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Half jaar cel geist wegens bezit van grote lading hasj

  Korting op 420shop
  BATHMEN/ZWOLLE - De hasj in een achtergelaten auto vlakbij een politiecontrole op de A1 was van Utrechter S.B. (38). Dat zei de officier van justitie gisteren.
  Ze eiste een half jaar cel.
  De politie hield op 12 oktober een grote controle op de A1 ter hoogte van Bathmen. Rond een uur of twee 's nachts werd een achtergelaten auto ontdekt.
  De wagen stond ongeveer een kilometer voor de controlepost en was verlaten. In de auto lagen tientallen kilo's hasj. Na het drogen van de drugs bleef er netto acht kilo over.
  Via het kenteken van de VW Golf kwam de politie bij een verhuurbedrijf uit. Dat spoor leidde naar B. en de Utrechter verdween in voorarrest. Hij beweerde de auto te hebben uitgeleend aan een Apeldoorner. Maar volgens justitie is dat een katvanger. Die Apeldoorner heeft in een van zijn verklaringen B. als schuldige aangewezen.

  De Utrechter bleef ontkennen en beweerde dat hij die nacht in een kroeg zat. Twee door hem meegebrachte getuigen bevestigden dat. Maar B. heeft de schijn tegen. Eerder veroordeeld voor drugs en werkloos maar wel veel geld op zak.
  De aanklaagster geloofde niks van zijn verhaal en eiste een half jaar brommen. De rechter wil eerst die katvanger als getuige horen. In afwachting van de volgende zitting mocht B. wel naar huis.

  Grtz
Bezig...
X