Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Voertuig van Vaticaan betrapt met 4 kilo coca´ne en 200 gram cannabis

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Voertuig van Vaticaan betrapt met 4 kilo coca´ne en 200 gram cannabis

  Korting op 420shop


  Nabij het Franse ChambÚry is zondag een diplomatiek voertuig van het Vaticaan onderschept dat drugs vervoerde, zo is vandaag uit gerechtelijke bron vernomen.
  Bij een wegcontrole ter hoogte van een tolheffing interesseerden douaniers zich voor een Ford met diplomatieke nummerplaat van het Vaticaan. In de 'dopemobiel' bleken vier kilo coca´ne en zowat 200 gram cannabis te steken, in tassen en bagage. De twee inzittenden, Italianen van 30 en 41 jaar, zijn opgepakt en verschijnen donderdag voor een magistraat in functie van een mogelijk onderzoek naar drugshandel.

  Argentijnse kardinaal
  Beiden hebben geen diplomatiek paspoort. Totnogtoe wijst niets erop dat het Vaticaan zelf bij de zaak is betrokken, zo beklemtonen de gerechtelijke bronnen. Volgens twee gelijkluidende bronnen hoort de auto toe aan de Argentijnse kardinaal Jorge Maria Mejia, een 91-jarige emeritus-bibliothecaris van de Heilige Stoel.

  Volgens radio RTL zou zijn persoonlijke secretaris de Ford enkele dagen geleden aan twee Italianen hebben toevertrouwd voor een nazicht. Het duo zou ervan geprofiteerd om een retourtje naar Spanje te maken om er drugs te kopen, in de veronderstelling dat dankzij de diplomatieke nummerplaat niemand hen zou tegenhouden.

  Dit scenario heeft nog geen bevestiging, aldus gerechtelijke bron.

  bron hln

  #2
  Re: Voertuig van Vaticaan betrapt met 4 kilo coca´ne en 200 gram cannabis

  Comment

  Footer Left Ad

  Collapse
  Bezig...
  X