Mededeling

Collapse
No announcement yet.

CaliforniŽ 2016 wereldwijde gamechanger

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • moreweed
  replied
  Re: CaliforniŽ 2016 wereldwijde gamechanger

  California is inderdaad een wereldwijde gamechanger aan het worden, maar dan wel voornamelijk vanwege de waanzinnige droogte daar icm het feit dat dat wel het groentemandje van de states is. Hoe gaan de 300miljoen amerikanen reageren als dit zo doorgaat ? In elk geval lijkt me de kans op een vliegdekscheepje richting Yemen dan wel verkeken

  Leave a comment:


 • Ganjax
  heeft een topic gestart CaliforniŽ 2016 wereldwijde gamechanger

  CaliforniŽ 2016 wereldwijde gamechanger

  Iedereen is het erover eens: het stemresultaat in CaliforniŽ over het legaliseren van recreatieve wiet Ė volgend jaar november Ė is een potentiŽle gamechanger. Ofwel; die bepaalt of en hoe snel de VS en de rest van de westerse wereld legale wiet kent. De vooruitzichten zijn prima!
  De staat CaliforniŽ heeft bij de komende presidentsverkiezingen opnieuw ook het onderwerp legalisering van cannabis op het stembiljet staan.

  Zes jaar geleden probeerde de voorstanders van legale recreatieve wiet Ė medicinale cannabis is er al sinds 1996 gelegaliseerd, als eerste staat in de VS ooit Ė het ook al, maar toen haalde het wetsvoorstel het niet. Inmiddels is de publieke opinie echter behoorlijk omgeslagen in het voordeel van wiet, dus alle deskundigen verwachten een positief resultaat in november 2016.

  Lees verder => KLIK

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X