Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Kutflikke...

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • HighHaze
  replied
  Oorspronkelijk geplaatst door beowulf View Post
  Als ge ne halve kilo heroine bijhebt (drug die u leven kapot maakt) en ne kilo wiet, dan moogde van mij gerust den bak in.

  Hmm, De heroine volledig mee akoord fout spul.... maar een kilo wiet nee das verre van crimineel ... ze maken er wel geld mee maar ze helpen heel veel mensen die zin hebben in een jointje.  Hardrugs is klote maar stom dat ze de treinen zo afgrazen naar mensen die niets misdoen en gewoon een jointje willen roken.. jammer jammer

  Leave a comment:


 • beowulf
  replied
  Ik heb beide films gezien, en nee dat doet geen belletje rinkelen. Zolang ze de hobbykweker met rust laten leven we nog steeds niet in uw zogenoemde politiestaat. Als ge ne halve kilo heroine bijhebt (drug die u leven kapot maakt) en ne kilo wiet, dan moogde van mij gerust den bak in.
  Kheb liever dat ze dit doen dan een beke langs de weg staan flitsen.

  Leave a comment:


 • Olliarts
  heeft een topic gestart Kutflikke...

  Kutflikke...

  Internationale actie tegen drugs levert 31 arrestaties en 1,4 kilo cannabis op


  Opsporingsdiensten van BelgiŰ, Nederland en Luxemburg hebben van donderdag tot en met zondag 31 arrestaties verricht tijdens de Etoile-actie, een internationale actie tegen drugstoerisme en -handel.

  De politiediensten namen 1.370 gram cannabis, 506 gram hero´ne, 175 gram coca´ne, 15 gram hasj, anderhalve gram speed en drie joints in beslag. De resultaten zijn vandaag bekendgemaakt.

  Roosendaal
  In de deelnemende landen concentreerden de controles zich op de vervoersassen Rotterdam-Parijs en Maastricht-Luik-Luxemburg-Metz. De controles hadden plaats op snelwegen, provinciale wegen, in treinen en in drugspanden, die bij de politie gekend zijn. De politie zette honderden voertuigen aan de kant om op aanwezigheid van drugs te controleren.

  Op de perrons, waar de internationale treinen vanuit Roosendaal vertrekken, arresteerde de Nederlandse spoorwegpolitie 15 verdachten met drugs op zak. De Nederlandse politie gebruikte op de A16 in Roosendeaal Automatic Number Plate Registration-apparatuur.

  Kentekens registreren
  Vanochtend liepen twee Fransen tegen de lamp met een halve kilo hero´ne en een kilo cannabis in hun voertuig. Tussen Maastricht en Luik gebruikten de agenten ook dezelfde apparatuur om kentekens te registreren. Dit leidde tot twee arrestaties met de inbeslagname van 2 gram coca´ne, 6 gram hero´ne en een boksbeugel.

  De Belgische federale politie en enkele politiezones werkte in Zeeuws-Vlaanderen nauw samen met de Nederlandse collega's om drugspanden te observeren en te controleren. In Doornik was een internationaal informatie-uitwisselingspunt ingericht, waar politie- en douaneambternaren van de Benelux en Frankrijk samen zaten.

  Tijdens Etoile konden politiemensen op het terrein meteen naar Doornik bellen als ze meer informatie wilden over personen of voertuigen. Dankzij het Benelux-verdrag over politiesamenwerking kunnen agenten uit de drie landen sinds begin 2005 verdachten over de grenzen heen achtervolgen en controleren. (belga/ka)

  Wat was dat van...ga in de week je wiet halen dan is het rustig men klote...Europa let op m'n woorden woord 1 grote politiestaat doet V for Vendetta en Children of Men een belletje rinkelen?Fockin 4de rijk ja met Barosso,Berlusconi op kop en die fuckin Benelux hoeren op hun knieen...want drugs is SLECHT...oooh wat word ik kwaad als ik die shit lees...

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X