Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Cannabisplantage met 3.500 planten in Tubeke ontdekt

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Cannabisplantage met 3.500 planten in Tubeke ontdekt

    Korting op 420shop
    De lokale recherche van de politiezone Brussel Zuid (Anderlecht/Sint-Gillis/Vorst) heeft in een oud fabrieksgebouw in Tubeke een professionele cannabisplantage met 3.500 planten opgerold. Vier mannen die de plantage uitbaatten, zijn opgepakt. Dat meldt het Brusselse parket vandaag.

    Oud depot
    De lokale recherche van Brussel Zuid kwam de plantage op het spoor toen ze informatie kreeg dat een Anderlechtenaar zich in Tubeke aan cannabisteelt wijdde. De man zou in een depot van tientallen vierkante meters een plantage hebben opgericht met licht- en verwarmingsinstallatie.

    Doordringende geur
    Een eerste voorzichtig onderzoek op het adres leerde de politie dat het inderdaad om een oud fabrieksgebouw ging. Onderzoeksrechter Verstreken leverde daarop een huiszoekingsbevel af en daarmee trokken de agenten maandagavond opnieuw naar het gebouw. Buiten hing een doordringende cannabisgeur en door de ramen zagen de speurders verschillende planten.

    Oogstrijpe planten
    Binnen vonden de agenten in een eerste ruimte een hoop cannabisbladeren die aan het drogen waren. In een grotere ruimte stonden een hele hoop potten met aarde en andere met volgroeide planten. In totaal ging het om 3.500 oogstrijpe planten. De plantage was uitgerust met een ingenieus systeem om de planten water, licht en warmte te geven.

    Vier mensen gearresteerd
    Ter plaatse troffen de agenten vier mensen aan. Het ging om de 54-jarige V.S. uit Dilbeek. Hij had aan de 24-jarige D.R. gevraagd de plantage uit te baten en die had op zijn beurt twee 26-jarige vrienden ingeschakeld om een oogje in het zeil te houden terwijl hij op skivakantie was. Alle vier zijn ze opgepakt en ter beschikking gesteld van het Brusselse parket. (belga/ka)

    bron Hln.be

    #2
    Re: Cannabisplantage met 3.500 planten in Tubeke ontdekt

    Aardig kwekerijtje, helaas kunnen ze voorlopig niet op skivakantie
    Veel gestelde vragen over het forum

    JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
    420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

    Comment

    Bezig...
    X