Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Joint riskanter dan alcohol

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • tommy guns
  replied
  Re: Joint riskanter dan alcohol

  die gaan waarschijnlijk ne Ubernoob met maagdelijke longen ne pure joint doen roken hebben

  daarna op de antwerpse ring gooien en vaststelling doen jaja 1,1promille

  idiots!

  Leave a comment:


 • Jointjedraaien
  replied
  Re: Joint riskanter dan alcohol

  Inderdaad Rico, dit verschilt voor iedereen. en ik snap niet precies hoe ze die vergelijking leggen, ik bedoel cannabis is toch niet in promiel uit te drukken

  De vergelijking zal voor iedereen ook anders zijn, en de uitwerking ook. van een jointje roken ga je echt niet beter rijden ( mischien iemand met adhd wel ) Maar van alcohol wordt je roekelozer, dat heb ik na het roken van een joint namelijk niet.

  Conclusie : trek je eigen conclusie

  Leave a comment:


 • ricop2
  replied
  Re: Joint riskanter dan alcohol

  bruut dat wist ik echt niet ik dacht dat ik altijd supper gefocused was ..
  ma ik denk dat het niet helemaal klopt ! aangezien er denk ik redenlijk wat mensen zijn
  die resistent zijn voor een goedde kneiter !! (ma dit kan ook voor alcohol het geval zijn

  Leave a comment:


 • bobo
  heeft een topic gestart Joint riskanter dan alcohol

  Joint riskanter dan alcohol

  ENSCHEDE - Een joint blijkt gelijk te staan aan 1,1 promille alcohol in het bloed. Dat is voor verkeersdeelnemers ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid (0,5 promille).

  Dit heeft het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) vastgesteld in een onderzoek naar de effecten van cannabis in het verkeer. ,,We zijn behoorlijk geschrokken van de uitkomsten van dit onderzoek. Vermoedelijk heeft het ermee te maken dat de werking van cannabis de afgelopen jaren steeds sterker is geworden", aldus woordvoerder Jan Camphuis van de politie Twente.

  Aanleiding voor het onderzoek vormen de grootschalige drugstesten die de politie Twente regelmatig houdt. Er worden vooral politieacties gehouden in het grensgebied, waarbij jongeren die gaan stappen in de Duitse megadiscotheken worden gecontroleerd. Verdachte autobestuurders worden er door een drugsexpert uitgepikt, waarna op het politiebureau een bloedproef wordt afgenomen.

  Opmerkelijk

  Naar aanleiding van deze bloedtesten heeft het NFI een rapport opgesteld waarin de opmerkelijke conclusie wordt getrokken dat het roken van één joint gelijkstaat aan 1,1 promille: ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid alcohol.

  De uitkomsten van het onderzoek zijn voor de politie Twente aanleiding de komende tijd regelmatig drugstesten onder automobilisten uit te voeren.

  Grtz

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X