Mededeling

Collapse
No announcement yet.

United States patent op productie THC

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • monty
  replied
  Re: United States patent op productie THC

  bij het gebruik van synthetische THC is een dodelijke overdosering mogelijk.
  Met cannabis is dit dus niet mogelijk! Er is geen enkel dodelijk geval bekend door cannabisconsumptie.

  Wel ff goed lezen extreem.

  Leave a comment:


 • Xtreme
  replied
  Re: United States patent op productie THC

  Dus nu is een overdosering mogelijk. Naar mijn oordeel komt dit bij veel geneesmiddelen voor: slaaptabletten en pijnstillers die voor een maand worden voorgeschreven slik je toch ook niet in een keer. Zodra cannabis om de hoek komt kijken wordt elke vorm van objectiviteit uit het oog verloren. Zelf ken ik niemend die een dodelijke hoeveelheid thc tot zich heeft genomen.

  Xtreme

  Leave a comment:


 • monty
  replied
  Re: United States patent op productie THC

  Marinol, een 'geneesmiddel' dat bestaat uit synthetische THC (100 procent) opgelost in sesamolie. Er werd een aanbeveling gedaan door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om Marinol te herklasseren van Schedule II naar Schedule III van het Verdrag van 1971 om het voorschrijven ervan te versoepelen. Marinol is 100 procent synthetische THC (geen CBD, CBN, CBG, ... enkel THC) en de marketing van het product wordt verzorgd door Solvay Belgium.

  Zoals hierboven al vermeld, is een eventuele schadelijkheid van natuurlijke THC nooit aangetoond, om nog maar te zwijgen over de interactie tussen de tientallen cannabinoïden die naast en met THC ook nog een rol spelen. Bij Marinol is één zaak duidelijk want zij schrijven het zelf in hun bijsluiter: bij het gebruik van (synthetische) THC is een dodelijke overdosering mogelijk. Maar het is wettelijk, daar is voor gezorgd. Lees de uitzonderingsclausule maar in het Koninklijk Besluit van 4 juli 2001 over de preparaten met synthetische THC.

  Het bovenstaande roept toch vragen op over de objectiviteit waarmee bepaalde zaken behandeld worden. Ouders wordt schrik aangejaagd met onwetenschappelijke uitspraken over 10 tot 30 keer meer THC, teergehaltes die 20 keer hoger liggen dan bij tabak (zonder erbij te vermelden dat een tabaksroker met één sigaret dezelfde hoeveelheid plantaardig materiaal binnenkrijgt als een zware cannabisroker per dag consumeert). Dergelijke griezels worden zonder tegenstand op de goedgelovige bevolking losgelaten.

  Leave a comment:


 • Mr_3ppozz
  replied
  Re: United States patent op productie THC

  En wat willen ze met deze gezuiverde vorm van Delta.9 THC doen?

  Gaan binden in medicijnen?

  Leave a comment:


 • de-vil
  heeft een topic gestart United States patent op productie THC

  United States patent op productie THC

  United States Patent 7,592,468
  Goodwin, et al.. 22 september 2009
  Productie van. DELTA. 9 tetrahydrocannabinol

  Abstract

  . DELTA.9 THC zuur wordt verkregen uit plantaardig materiaal en geëxtraheerd in een waterig oplosmiddel onder de voorwaarden van de pH-controle. Het zuur wordt omgezet in een zout en het zout gewonnen in een polair oplosmiddel, opbrengst zuur van hoge zuiverheid. De. DELTA.9 THC zuur wordt vervolgens omgezet naar. DELTA.9 THC die verder wordt gezuiverd en in combinatie met een drager voor farmaceutisch gebruik.
  Uitvinders: Goodwin, Neil J (Edinburgh, GB), Archer, Nicolas J. (Edinburgh, GB), Murray, Christopher (Edinburgh, GB), Greenwood, Alan K. (Herts, GB), McHattie; Derek (Herts, GB )
  Gevolmachtigde: Resolutie Chemicals Limited (Herts, GB)
  Appl. Nr: 10/902, 698
  Ingediend: 30 juli 2004

  bron : http://nederwietzaden.nl/2009/11/uk-...productie-thc/

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X