Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Hulp bij Vaporizer Aura Flowermate

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Hulp bij Vaporizer Aura Flowermate

  Korting op 420shop
  Iemand die ons advies kan geven over deze vaporizer? Wij hebben deze besteld. Mijn vriend rookte zo nu en dan een jointje, maar wilde ook graag dit eens proberen. Nu hadden wij deze besteld samen met Amnesia Haze. Ik heb nog nooit geblowt en we hebben het gisteren geprobeerd, maar ik merkte er zowat niets van. Hebben we er te weinig in gedaan? Was de wiet van slechte kwaliteit? Het viel ons ook op dat er geen rook uit de vaper kwam, terwijl dit op het filmpje wel duidelijk zichtbaar is. Hoop dat iemand mij antwoord kan geven?

  #2
  Op welke temperatuur damp/vape je?

  Als ik vape, doe ik dat meestal op max temp van 210°C.
  Alleen op max temp zie ik wat dikke damp.

  Voer je temp langzaam op tot je wat damp ziet of het sterk in je keel begint te voelen zou ik zeggen.

  houd me er niet aan vast, maar onder de 190°C rook je bijna geen thc en vooral cbd.. google op de juiste vape temparatuur en je zal vast specifieker wijzer worden.

  succes

  Comment


  #3
  Ik gebruik een Arizer Air I en heb die altijd op de laagste stand staan. Ik doe er niet al te veel in, gewoon opvullen zonder te proppen, anders wordt het zuigen heel zwaar en wie wil dat nou?
  Ik neem twee halen en dat is voldoende voor mij. De meeste mensen gebruiken meer dan mij (hogere temperatuur en meer halen), maar ik kan je garanderen dat als een onervaren roker/vaper twee halen van mijn vaporizer neemt dat die dat zeker wel wat gaat voelen.

  Er komt wel "rook" uit de vaporizer/mijn mond. Je kan ook duidelijk voelen dat het mondstuk aan de kant van het apparaat heet wordt (dus niet bij mijn mond). Wordt de jouwe ook heet? Ik vraag me af af het apparaat wel aan stond toen je het gebruikte.

  Comment


  #4
  @Highrider: bedankt voor je tip om info te zoeken m.b.t. de juiste temperatuur. Wij hadden de vaporizer op 210°C staan, wat waarschijnlijk dus te hoog is. Volgende keer maar 's 157°C proberen. 😉

  Comment


  • Highrider
   Highrider
   Chronic Stoner
   Highrider commented
   Editing a comment
   Bij 210 zou je op zeker damp moeten zien en voelen bij het hijsen en weet je dus zeker dat je thc verbrand. Maargoed hoop dat je succes heb en je eerste stonede ervaring ook met ons deelt

  #5
  Blijft een vreemd verhaal dan. Als je geen "rook" ziet gaat er toch iets niet helemaal goed lijkt mij.

  Comment


  #6
  Highrider
  Chronic Stoner
  Highrider ik zal het nog s proberen. Tot nog toe met de lagere temperatuur ook geen succes, maar misschien idd toch meer erin doen.

  Comment


   #7
   Oorspronkelijk geplaatst door Slome Joop View Post
   Blijft een vreemd verhaal dan. Als je geen "rook" ziet gaat er toch iets niet helemaal goed lijkt mij.
   Ja, dat vinden wij ook zo vreemd. Op RQS zijn mensen heel enthousiast over deze vaporizer, maar wij hebben tot nog toe geen succes..... Het lijkt mij dat ik er zelf sowieso iets van moet werken, aangezien ik nog nooit wiet heb gebruikt.

   Ik heb RQS ook gevraagd om een reactie.

   Comment


   • Slome Joop
    Slome Joop
    Advanced Grower
    Slome Joop commented
    Editing a comment
    Het gebeurd wel eens dat als iemand voor het eerst (te voorzichtig) blowt beweert dat die niets voelt, maar vervolgens wel een enorme lachkick krijgt. Maar je vriend heeft toch ook meegedaan? die moet dan wel met zekerheid kunnen vaststellen of er iets gevoeld werd.

    Misschien kijk ik niet goed, maar ik geloof niet dat ik zie welk merk/type vaporizer je hebt. Daar ben ik toch wel benieuwd naar......oh nu zie ik het, het staat in de titel Andere vraag dan, waar komt je wiet vandaan? Kan je vriend niet eens een joint daarvan roken, dan weet je of de wiet goed is.

    Ik vraag me toch af of je iets niet goed deed. Was er wel airflow? Tijdens het zuigen wordt het pijpje een beetje warm, tenminste bij mijn vaporizer wel.

    Contact met RQS lijkt me verstandig als je er niet uit komt. Ik zie ook slechte reviews over deze vaporizer, maar je hebt er natuurlijk altijd zeikerds bij. 55 euro is niet duur en je krijgt waar je voor betaald. Misschien toch even doorsparen voor een iets betere vaporizer. Ik kan de Arizer Air aan raden, maar er is een heel topic over deze apparaatjes:
    https://www.jointjedraaien.nl/wietfo...jke-toestellen

   #8
   Slome Joop
   Advanced Grower
   Slome Joop: Geen lachkick...niks
   Mijn vriend heeft ook mee gedaan , maar die voelde ook niks.

   De wiet komt van Wietoliepuur. Mijn vriend had ook al bedacht om de wiet even in een joint te proberen om te bekijken hoe dat valt.

   Het pijpje wordt ook warm.

   Comment


   #9
   Slome Joop
   Advanced Grower
   Slome Joop je kan ook kiezen voor CBD en dit was shopwiet. Ik zie nu wel dat er meer keuzes bij zijn gekomen.

   Comment

   Bezig...
   X