Beste mensen,
deze masterkush is 2,5 maand oud, alleen zonlicht gebruikt.
ik zuurde tot deze week mijn kraanwater af met sinaasappelsap. En dat deed ik niet echt precies waardoor het waarschijnlijk te zuur is geweest. Nu doe ik het met kraanwater en natuurazijn en zorg ik voor een PH van 6,4 (deze keer met ph meter).
zoals je ziet zijn mijn bladeren geel door de eerdere te zure ph.
mijn vraag is hoe zuren jullie je water af?
de een geeft regenwater maar daar zou weer te weinig mineralen inzitten. De ander gebruikt salpeterzuur / fosforzuur maar dat zijn middelen waar ik niet zo maar aan kan komen denk ik.
deze masterkush is 2,5 maand oud, alleen zonlicht gebruikt.
ik zuurde tot deze week mijn kraanwater af met sinaasappelsap. En dat deed ik niet echt precies waardoor het waarschijnlijk te zuur is geweest. Nu doe ik het met kraanwater en natuurazijn en zorg ik voor een PH van 6,4 (deze keer met ph meter).
zoals je ziet zijn mijn bladeren geel door de eerdere te zure ph.
mijn vraag is hoe zuren jullie je water af?
de een geeft regenwater maar daar zou weer te weinig mineralen inzitten. De ander gebruikt salpeterzuur / fosforzuur maar dat zijn middelen waar ik niet zo maar aan kan komen denk ik.
Comment