Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Beste autoflower zaadbanken/zaden met goede genetica?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

 • Helemaal Top
  replied
  Sensiseeds maakt mij altijd blij. Goed stabiele pheno's. Huismerk wietzaadjes.nl doet het ook super goed maar dan krijg je wat meer variatie. Vind ik zelf leuker omdat je dan beetje verschillende wiet krijgt.

  Leave a comment:


 • Harm420
  replied
  Ik ben veel te vroeg begonnen met het zaaien van mij planten, waardoor ze nu bijna allemaal het loodje hebben gelegd, maar de glueberry og auto van dutch passion doet het wonder boven wonder als enige prima. Ik heb hem dit jaar geplant, omdat een kennis van mij die vorig jaar had en gezegd heeft dat het erg goeie en makkelijke strain is en daar heeft hij gelijk in. Dutch passion in het algemeen heeft volgesmij wel goede auto’s.

  Leave a comment:


 • Jamzieman
  replied
  Ik ben wel tevreden van fastbuds heb er nu twee in de grond gestopt

  Leave a comment:


 • Ketelhuis
  replied
  Dinafem en dutch passion schijnen goeie auto strains te hebben.

  Zelf ben ik met hindu kush auto bezig van wietzaadjes huismerk , groeien goed ben benieuwd naar opbrengst.
  Zit nu op dag 28 en nog geen problemen gehad.

  Leave a comment:


 • CherryPirate
  heeft een topic gestart Beste autoflower zaadbanken/zaden met goede genetica?

  Beste autoflower zaadbanken/zaden met goede genetica?

  Hey iedereen,

  Ik wil graag een rondje autoflowers proberen omdat ik eens wat wil experimenteren na deze kweek. Ik ben dus tot de conclusie gekomen dat ik eens een rondje autflowers ga draaien om de oogst en het groeiproces te kunnen vergelijken en zien wat ideaal is voor mij. Ik ga sowieso die van Barney's Farm eens uittesten want die LSD Auto ziet er ongelofelijk uit, heeft zogezegd een hele mooie oogst en ik weet dat ze redelijk goeie zaden hebben van vrienden die ook kweken.

  Wie is er zo nog op de markt behalve Barney's Farm? Voor mij zijn de enige twee belangrijke dingen dat ze een ruime selectie aan indica's hebben en dat ze een redelijke oogst opbrengen.

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X