Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Mata Hari

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Mata Hari

    Korting op 420shop
    Mata Hari


    Leffe zou graag door het slechte weer een reserve plaatsen.
    Mata Hari is een buitenplant en moet dus uiterst geschikt dienen als reserve plant -in mijn geval-
    Toch moet je haar op het einde van de bloeitijd goed controleren, want zo schimmelbestendig zou ze niet zijn. Het is dus best mogelijk dat U vroeger moet oogsten.

    Deze overwegende indica heeft een krachtige zoete smaak en zou afgebloeid zijn midden oktober. De high zou naar luiden goed gebalanceerd zijn. Ze heeft niet veel voeding nodig, teveel stikstof zal haar geen goed doen.
    In goede gevallen kan ze in volle grond tot een halve kilo per plant opbrengen, maar dat heeft geen enkele teler buiten in de hand.

    Last edited by Smokey; 7 April 2009, 12:28.

    #2




    Mata Hari groeit snel tot vrij grote en brede struiken waardoor ondersteuning met bamboestokken gewenst zal zijn. Haar bladeren kleuren rood en paars in de herfst waardoor het zeker een mooie plant is om te zien. Naast de bladkleuring kunnen haar gezette toppen eenzelfde kleuren palet laten zien wanneer de koude nachten vroeg invallen. Tijdens de bloei hoeft men zich weinig zorgen te maken over de geur intensiteit die zich verhoudt van kruiding zoet tot zoet-zuur.



    Goed afgebloeid en gedroogt zal zij zacht roken met een ronde kruidige en soms een iets bittere smaak. De high is diep en gebalanceerd wanneer zij medium-vroeg geoogst wordt, een latere oogst maakt haar snel een couchlock type.







    Heb je dit soortje al eens gekweekt en wil je je fotos, mening of mss zelfs een rookverslag erover kwijt? voel je dan vrij om het hier bij te posten.

    Peace

    Comment

    Bezig...
    X