Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Bloeivoeding in de volle grond

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Bloeivoeding in de volle grond

  Korting op 420shop
  Ik ha twa Fryske dauplantsjes yn de tún stean yn Amsterdam, en één' staat al mooi in bloei, de andere loopt wat achter. Ze zijn prachtig groen en ogen kerngezond. Zijn er mensen die in de bloeifase bijmesten met specifieke voeding, of vindt zo'n kolos die vast ook een enorm wortelstelsel heeft uit zichzelf wel de elementen die die nodig heeft? En als het inderdaad zin heeft om iets toe te voegen, wat dan? Ik hoorde van een amerikaan iets over guano, oude zeevogelpoep, dusik heb een drie jaar oud duivennest tussen de plantjes geflikkerd, maar volgens mij is dat ook veel stikstof. Houtas? Ik ben benieuwd, maandag ga ik sowieso naar het tuincentrum. Iemand tips?

  #2
  Je hebt die duiven toch wel eerst opgegeten, veronderstel ik?

  Comment


  • Cannone
   Cannone commented
   Editing a comment
   Het zijn vette houtduiven, niet van die melaatse lepraduiven en ze lijken me zeker best smakelijk, schijnt erg goed met een saus met onrijpe druiven te zijn, lastig is dat de ruiten van mijn overburen er aan kunnen gaan als ik niet meteen raak schiet met mijn katapult.
   Last edited by Cannone; 1 week geleden.

  #3
  Beendermeel.

  Comment


   #4
   geweldig verhaal . ik zelf heb ook guano gebruikt is gedroogd vogelpoep. moet je met je substraat mixen versterkt je wortel verspreiding voor een snelle groeispurt. heb hier een linkje voor je waar je het kan bestellen
   Bat Guano - Royal Queen Seeds
   Bat Guano levert veel belangrijke macro- en micronutriënten aan de bodem. Je wietplanten floreren volop met deze biologische meststof. Klik hier.

   Comment


    #5
    Je schrijf ik heb een mooie groene plant.

    Waarom zou je er dan iets bij gaan gooien?
    God was never on your side..

    Comment

    Footer Left Ad

    Collapse
    Bezig...
    X