Weergegeven resultaten: 1 t/m 4 van 4

Topic: Big Foot : Gevonden.

 1. #1

  Registratie op
  Oct 2007
  Location
  Belgium
  Berichten
  2.518

  Standaard Big Foot : Gevonden.  Twee professionele Amerikaanse Bigfoot-jagers beweren een lichaam te hebben gevonden van het legendarische, reusachtige wezen, dat een vermeende primaatsoort is van de mens maar dan een pak groter (tot 3,5 meter). Matthew Whitton en Rick Dyerzal zullen morgen naar eigen zeggen aan de wetenschappers en aan de rest van de wereld het bewijs leveren van hun verbazingwekkende ontdekking.

  Duidelijke foto's
  Het duo doet al jaren Bigfoot-expedities en zou twee weken geleden in de bossen in het noorden van de Amerikaanse staat Georgia - in het zuidoosten van de Verenigde Staten - een dood exemplaar gevonden hebben. Ze hebben het karkas in een diepvriezer gestoken. Samen met de beroemde Bigfoot-jager Tom Biscardi - die de ontdekking bevestigt - zullen ze morgen in Californië de pers te woord staan, mét DNA- en fotografisch bewijsmateriaal.

  Website crasht
  Matthew Whitton is een voormalige politieagent, die herstelt van een schotwonde, en Rick Dyer is een ex-cipier. Het tweetal heeft foto's (zie boven) op de website searchingforbigfoot.com geplaatst, maar die kan het gigantische aantal bezoekers momenteel niet aan.

  Voeten van 41 cm
  De gevonden 'wildeman' is half aap, half mens. Hij is 2,3 meter groot en weegt 230 kilogram. Zijn haarkleur is ros, de ogen zwartachtig grijs. De wereldberoemde voeten - vandaar Bigfoot natuurlijk - zijn vlak, 41 centimeter lang en tellen vijf tenen. Het wezen heeft eveneens vijf vingers aan elke hand en de tanden lijken meer op die van de mens dan op die van de aap.

  Levende Bigfoots
  De twee jagers beweren verscheidene rechtoplopende Bigfoots - ook verwant aan de Yeti trouwens - in de omgeving te hebben gespot, maar willen die welbepaalde regio niet prijsgeven aan de wereld om de primaatsoort te beschermen. Samen met collega Biscardi zal er snel een nieuwe geheime expeditie opgezet worden om een levende Bigfoot te vangen.


  bron:
  http://www.hln.be/hln/nl/961/Wetenschap ... wijs.dhtml

  Peace

 2. #2

  Registratie op
  Jan 2008
  Leeftijd
  45
  Berichten
  3.163

  Standaard Re: Big Foot : Gevonden.

  wel maf ik geloof er niet in pure sensatie

 3. #3

  Registratie op
  Oct 2007
  Location
  Out of this world
  Leeftijd
  30
  Berichten
  6.234

  Standaard Re: Big Foot : Gevonden.

  Leuke prank, het werd toch wereldnieuws

  Alleen jammer dat de belangrijkere dingen zo minder aandacht krijgen...

 4. #4

  Registratie op
  Jan 2008
  Location
  Oldman City
  Leeftijd
  25
  Berichten
  38

  Standaard Re: Big Foot : Gevonden.

  Jaja, Big Foot.
  Men slikt te veel paddestoelen tegenwoordig...

  ("Yeti" was wel een retegoed album van Amon Duul II )
  You can refer to me as "Her Majesty"

Regels voor berichten

 • Je mag geen nieuwe topic starten
 • Je kan niet reageren
 • Je kan geen bijlages toevoegen
 • Je kan je bericht niet aanpassen
 •