Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Leuke vondst gedaan alweer bij de Heyn, heerlijke plant-based gerookte varkensworst !
    Helemaal lekker wordt het met de nieuwe bonenknackies


    20221223_202709.jpg
    Eff opwarmen als een echte Ned Nederlander
    IMG-20221223-WA0052.jpg
    Met een groentjes en purple patat in geel curry-kokossausje. Mo lekker vint!
    Heyn werkelijk een stap vooruit in vergelijking met Belgische ketens, straks is hier een jumbo, benieuwd naar hun aanbod.



    Attached Files
    ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

    Comment


    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Eiwitten zijn ook een algemene naam voor aminozuren, de bouwstenen vh lichaam, zoals bvb koolhydraten de suikers (energie) zijn.
      Seitan een prima eiwitbron -naast peulvrucht- maar enkel deze ut de bio winkel is echt wel lekker dus duur

      Het gele van het ei is gwn vloeibaar vlees, dan nog net aan het zeuren dus
      Veel heeft ook te maken met in hoeverre men de smaakpapillen aangetast laat en verslaafd is aan het dagelijks verslinden maar toegegeven ook al betere dingen gegeten maar toch niet slecht, en eens tof nog es te kunnen eten en yuk tempé

    • Eerstekamerlid
      Eerstekamerlid commented
      Editing a comment
      En voorts zien wij hier graag een uiteenzetting van de diverse jeugdtrauma's en andere nare zaken die op een of andere manier vegetarisch verwerkt worden..

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment

    Scandinavische salade met schelvisfilet
    Met lollo biondo , verse dille en gebakken aardappeltjes èé



    IMG_6021.jpg

    Remco.

    Attached Files
    🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

    👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

    Comment


      Wit brood omdat het de feestdagen zijn. Daarna weer volkoren en meergranen.
      20221224_124107.jpg

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        broodje kaas zou wel smaken , wa voor kaas is dat ?

      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Een actieblok van de AH. Denk soort van goudse. Beleggen maar smaakt wat ouder.

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Lekker zot gaan met de feestdagen.

      Bier. Heel veel bier. Strompelde om 5.30 de shop uit. De katers hebben koppijn maar ik niet. Gas op die lollie.
      Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
      Het systeem betreurt dit ten zeerste.

      Comment


      • Bo$wachter
        Bo$wachter commented
        Editing a comment
        In ehv bij de bakkerij heb ik veel gezeten met een Jupiler in de hand👌🏼

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Doe wel wat rustig aan boyo want ev Belgische blonde triple is ander kaliber dan de doorsnee Hollandse makke meukpils

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Haha Rietslang dat is zo en je hoeft er minder vaak van te pissen!

      Kerstavond, gebakken zeetong, met botersaus 😊

      Comment


      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        Tong lekker , Kapsalonneke hier denk ik , we gaan nog eens goed vettig doen !!

      Kapsalon met kip - zwemend
      in cocktail saus èé



      IMG_6028.png
      IMG_6031.png IMG_6033.png


      Remco
      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • sprinterke
        sprinterke commented
        Editing a comment
        Das dinsdagavond 😍 vaste afspraak

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        'Ober er zit een haar in mijn eten!'
        'Ja, wat verwacht u dan van een kapsalon?'

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        🤣🤣🤣

      Wildzwijnburger met mosterdroomsaus
      aardappel puree , sperziebonen
      en wortels èé


      IMG_6091.jpg

      Remco.
      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Smakelijk..
        Ik dacht enkel Galliërs eten wild zwijn

      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Panoramix!

      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Obelix was er gek op, Idefix kreeg een kluif.
        Bij Panoramix moest je zijn voor je spul

      Scandinavische salade Met lollo biondo
      verse dille en gebakken aardappeltjes èé


      Remco.
      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Denk dat hij de piepers uit Scandinavië heeft Rietslang maar ziet er lekker uit hoor Remco mijn konijn wou graag komen eten!

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        mmmm lekker konijn - ze is welkom , zeg maar dat ze haar jasje thuis mag laten 🐇🐇🐇

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Hahah Remco kon wel zei ze is toch zacht weer!

      Gisteren voor het eerst Vlaamse stoof gehad met friet, een Amstel en daarbij een Westmalle Dubbel. Heb er een nieuwe favoriet bij!

      Zal de volgende keer een foto maken, die heb ik alleen van de pizza van gisteravond. Ditmaal gebakken in 50 seconden op 510 graden. Tien seconden sneller als normaal en dat is een grote verbetering.

      IMG_9291.jpg
      Horks Fototopic 2.0

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Klopt en bij een Napolitaanse is less ook echt more, máár deze pizza heb ik nog ham post bake overheen gedaan. Als ik er een met alleen kaas neem doe ik wel ietsje meer.

      • Snuitje
        Snuitje commented
        Editing a comment
        Ansjovis en ui is ook lekker op pizza vind ik. Bijvoorbeeld als extra op een quatro formaggio. Kwijl ligt nu alweer op m'n telefoon😬

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ik vind het altijd wel erg lekker ruiken maar ben zelf meer van de pizza prosciutto.



      WAT IS PROSCIUTTO? Prosciutto (crudo) is een gezouten ham van een aan de lucht gedroogde varkenspoot.
      Vaak wordt deze flinterdun gesneden en gebruikt als antipasto. De bekendste prosciutto is ongetwijfeld de
      Prosciutto di Parma (Parma-ham), maar er worden veel meer prosciutti geproduceerd in Italië.​
      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Ik koop zelf altijd prosciutto cotto van de Jumbo, dat is de enige supermarkt die het verkoopt hier.

      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Geen trattoria in de buurt?

      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Neen die is failliet gegaan. Maar de prosciutto van de Jumbo is prima ham gelukkig, als je de goeie er uitzoekt.

      Pasta time èé

      IMG_6164.jpg

      Remco.
      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


      • Hork
        Hork commented
        Editing a comment
        Pasta zonder pasta en dan noemde mij gierig??

        U bent me er een hoor!

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        hehe betrapt èé

      🔥 !! Remco's six strains edition thrèé <-> 19-06-2023 !! 🔥

      👍🏼 !! Remco's Runtz edition three <-> 01/02/2023 !! 👍🏼

      Comment


        Biertje uit Den Bosch denk ik.
        20221228_160648.jpg
        IPAig met een toets van pruim. Zeker niet vies.

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Het is een blij biertje want nat!

        Patatjes, Pastinaak, zoete aardappel en broccoli uit de oven. Allemaal anders gekruid.
        20221228_174430.jpg
        Met een steakske en pickels.
        20221228_174756.jpg
        Lekker.

        Comment


        • Greyvol
          Greyvol commented
          Editing a comment
          Dat ziet er goed uit zeg!

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Schoone lap vlees !!!!èé!!!!

        Huisgemaakte Vlaamse stoverij met friet, maar aangezien het in Friesland is gemaakt is het eigenlijk Friese Vlaamse stoverij met patat!

        IMG_9298.jpg IMG_9300.jpg
        Alles gemaakt van verse ingrediënten, behalve de mayonaise die kwam uit een knijpfles.

        IMG_9302.jpg
        Horks Fototopic 2.0

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          no foto's te zien !!

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Ja ook wel lekker met patatn, benieuwd of de kruiding accuraat
      Bezig...
      X