Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Houd u van mosselen? Remco? Dat gaat binnenkort komen

    Comment


    • WittiW
      WittiW commented
      Editing a comment
      Met frieten!!!

    • Remco
      Remco commented
      Editing a comment
      yup met verse frietjes !! mmm.mm

    • WittiW
      WittiW commented
      Editing a comment
      Mijn moeder leerde me, mosselen wanneer de R in de maand is, maar dat is voordat je twee keer met je ogen knippert. Zelf houd ik van simpel. Erg gezond!



    7475DC27-0A82-4A77-808E-452E1231A0AA_1_201_a.jpeg

    Comment


      Nen halve liter vloeibare vitamientjes scholl !!

      A177C3D1-76DC-4E26-911C-E9C4398E73BE_1_201_a.jpeg

      Comment


      • Takketoelli
        Takketoelli commented
        Editing a comment
        Smakelijk!
        250 is een belangrijk getal?

      • Remco
        Remco commented
        Editing a comment
        250 ml melk voor pannenkoeken beslag !!

      Haha voor de verandering weer is verse frietjes !!

      52A4D54B-7FA7-421D-A07A-D40C4737067C_1_201_a.jpeg

      Comment


        IMG20200720040853.jpg

        Toetje, met wijn en wiet

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          ups was da ??

        • WittiW
          WittiW commented
          Editing a comment
          Kaas, Italiaanse. En zelfgemaaket sambal. Dit is een sambal gebakken in ruime olie en lang. Met wat suiker erbij, smaakt als mosterd met honing.

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          ok kaas ik dacht al !!

        IMG20200721200942.jpg

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment

        • WittiW
          WittiW commented
          Editing a comment
          Ik heb net nieuwe opperdoezer gekocht. Moet van wijlen opa . Die kook ik in de schil met wat zeezout erop.

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Bak bedoel je !


        De Opperdoezer Ronde is een aardappelras dat uitsluitend rond het Noord-Hollandse dorp Opperdoes wordt verbouwd. Het ras gedijt het beste op de wat hoger gelegen zavel-rijke gronden in dit deel van Noord-Holland. 'Opperdoezer Ronde' is sinds 1996 een beschermde oorsprongsbenaming. Wikipedia

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Geef me patatten en ik maak er friet van !!

        • WittiW
          WittiW commented
          Editing a comment
          Ohh zo lekker gekookt, met zout op de huid. Hahahaha met mosselen!

        • Ganjax
          Ganjax commented
          Editing a comment
          Zou een goeie slogan zijn als reclame voor een frituur, "Geef me patatten en ik maak er frit van!"


        Remco's Cappellini Bolognese !!


        C3031018-2C8E-46D9-B465-A25DDF33F001_1_201_a.jpeg


        2 Kief pannenkoekjes als afsluiter !!

        4A8541A6-40D4-4302-BFAD-1CA104092B2C_1_201_a.jpeg

        Comment


        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Hoe laat eten we

        Men vlees ziet er altijd zo zwart


        ED6DFA77-A868-413F-9B0F-2053A993D750_1_201_a.jpeg




        Morgen zijn't Mosselen a la Remco's !!


        Remco.

        Comment


        • WittiW
          WittiW commented
          Editing a comment
          Als je op iets lager vuur 2 minuten bakt en daarna in de oven (80C), dan worden ze iets lichter, en ik vind lekkerder. Maar dat is maar een mening.

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          En nog tips voor de mosselen van morgen ??

        • WittiW
          WittiW commented
          Editing a comment
          Ja, jullie bier, 1 fles voor 2 kilo mosselen denk ik zo. Geen water en in de pan koken op ongeveer 90 graden, ik doe dan wat wortel ui en selderij als extra erbij. De pan alvast voorverwarmen voordat je de mosselen erin doet. Dit kan dan wel weer met water. Drie keer schudden, elke keer ongeveer om een minuut. En dan zou het meeste wel klaar moeten zijn.

          Hoe groter de pan en hoe minder mosselen, hoe beter. Beter 2x 2kg koken dan 1x4kg.

          Zelf houd ik erg van een knoflook sausje erbij. Zo niet, doe dan wat knoflook bij het koken.

        Patat met dubbel mayo.
        Volg mijn fototopic voortaan hier als JD is gestopt.

        Tot dan klik HIER.

        Comment


        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Jaja , met verse frietjes en een mosterd sausje mm.m

        Mosselen met verse frietjes !!

        EA9E089C-2B7D-40A5-B380-8F2F85EF95E4_1_201_a.jpeg 2D36DE68-798D-49F7-A693-7068430CF605_1_201_a.jpeg

        Ze waren iets te klein mor wel lekker , ik had eigenlijk
        geen goesting in mosselen vandaag , maar morgen
        vervalt den houdbaarheid datum dus ik kon niet anders !!

        2 kg was wel wat teveel , heb zeker nog de helft over !?i

        Waarschijnlijk te veel frietjes er bij gegeten !!


        14729603-33D2-4961-BCF3-D5726D17D2A7_1_201_a.jpeg 0E096456-3738-4EF5-95E0-3B220F2ECB4D_1_201_a.jpeg





        Remco.

        Comment


        • Nonsense
          Nonsense commented
          Editing a comment
          Bij mosselen moet je ook geen frietjes eten
          Gewoon mosselen koken met wat soepgroenten en een biertjuh dan eet ik zo 2 kilo in me uppie op

        • Remco
          Remco commented
          Editing a comment
          Normaal heb ik ook geen probleem met 2 kg , maar de goesting was er niet echt !!

        • Ganjax
          Ganjax commented
          Editing a comment
          Heerlijk, ik maak ze met witte wijn en wat geraspte look op einde erover voor ik ze een laatste keer opschud. Friet moet ik er ook niet bij die worden toch maar koud.

        T'was weer lang geleden , Biefstuk friet !!

        E1C34455-06F5-42A4-A98B-C96B8D730E37_1_201_a.jpeg

        Comment


          AD80BBA7-BB6B-4B58-96C0-6BEF8395AFFA_1_201_a.jpeg

          Comment


            221048723-89EAQ.jpg
            Huppekee, alles in de pan gemikt...easypeasy met dat warme weer
            ~ 2011-12 ~ 2012-13 ~ 2017 ~ 2019 ~ 2020 ~ BuitenQweeksels ~

            Comment


              Pizza!
              filedata/fetch?id=1533879&d=1597089278&type=thumb
              You do not have permission to view this gallery.
              This gallery has 1 photos.
              Last edited by Greyvol; 10 August 2020, 21:56. Reden: En ontbijt voor morgen staat al in de slowcooker, havermout met krenten en melk, kaneel, steranijs en vanille en een appel erin
              2015 - Santa Maria binnen en buiten eerste keer
              2016 - Greyvol's buitenkweek
              2017 - Santa Maria van Space Cees

              Comment

              Bezig...
              X