Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat ligt er op jou bord vanavond?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    20240325_144817.jpg
    Kippegroentesoep

    IMG-20240326-WA0000.jpg
    Klaar voor de vriezer

    20240325_140708.jpg Zoetzure slangkomkommer


    20240325_135340.jpg Bal de luxe


    IMG-20240326-WA0002.jpg Kippetje ketjap


    Lekker man

    "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
    "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
    "Ajeto" - Buurman en Buurman

    Comment


    • Flip Hasjkip
      Flip Hasjkip commented
      Editing a comment
      Mooie ballen heb je!

    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Ja z’n ballen had ik ook graag gehad

    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment

      Die ballen waren super!!

    Fijne avond mensen. 🍽️😊
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 1 photos.

    Comment


    Avg'tje, aardappelkroketjes from scratch lekker met een beetje mosterd, eidooier, peterselie en kaas door de puree. πŸ½οΈπŸ‘Œ
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 2 photos.
    Last edited by Babz; 4 weken geleden.

    Comment


    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Hahaha Oh dat zit er ook in, en ook een ini mini snufje gerookte paprikapoeder. πŸ‘Œ

    • Babz
      Babz commented
      Editing a comment
      Zaanse mayo on the side. Happy days. πŸ½οΈπŸ‘Œ

    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Verse aardappelkroketjes jaa?? Dat ond ex wijf vond verse frietjes nog teveel werk!!πŸ™„πŸ˜¬ werkelijk allesbehalve liefdevol. Oprotten met die kartonnen frieten of voer voor eerste kamerleden mssπŸ™‚

    2 restjes pasta, getomateerde putanesca zonder anchovis (lustiknie) maar met wat droge salami en walnoten. Goeie parmezaanse kaas erdoor. Lekker.
    20240327_183021.jpg

    Comment


    • Takketoelli
      Takketoelli commented
      Editing a comment
      Alles wat uit de zee komt is niet te vreten inderdaad. Wel eens geroken bij een viskraam?
      Gadverdamme

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Ik hoef die meuk uit zee ook niet. Op SardiniΓ« probeerde iemand me over te halen met dat hun vis veel lekkerder is maar nee hoor.

    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Jullie hebben nog nooit goeie vis gehad, ga je hier ook niet krijgen. Lekkerste vis ooit heb ik gehad op Kaapverdië en Jamaica. 🀀 ben nooit een vis eter geweest. Ik toen ik het verschil proefde van daar en hier snapte ik ook waarom. Boycotten die troep hier.

    Hier lag een pizza op mijn bord die niet goed van de schep gleed helaas. En daarna 15 gram magische truffels.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Volgende x gewoon 30gr van dat spul pakken over een week of 3 dan ga je wel

    • Hork
      Hork commented
      Editing a comment
      Zoveel zal niet nodig zijn.

    • Flip Hasjkip
      Flip Hasjkip commented
      Editing a comment
      Je moet ook niet eten vantevoren. Maak er thee van en drink die op een nuchtere maag.

    Wat er vandaag niet op mijn bord ligt is een zelfgebakken witbrood.

    IMG_20240330_101927.jpg
    Toch een andere kunst dan pizza bakken kennelijk. Deze is voor de buren.
    Horks Fototopic 2.0

    Comment


      πŸ½οΈπŸ€€πŸ‘Œ
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • Eclecticon
        Eclecticon commented
        Editing a comment
        Grrrr!!! 🀀🀀

      Tosti's
      Attached Files
      Baas in eigen brein.

      Comment


      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Tosti Chili con Carne zonder tosti?

      • Eclecticon
        Eclecticon commented
        Editing a comment
        Ja die! πŸ˜‚

      Goesting in vlezekes. Kip, varken en gehakt met prosciuttojasje. Rijst en brokkoli uit de oven.
      20240330_174103.jpg Lekker was het weer.

      Comment


      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Staat er een merk op dat genocide pannetje?.
        Gietijzer en ziet er compact uit voor op de boot of Campert.

      • kelderkastje
        kelderkastje commented
        Editing a comment
        Le Creuset, grillpan. Vrij goed verkrijgbaar. Gietijzer, dus gaat lang mee. Hendel kan eraf voor in de oven of voor op open vuur of bbq. Klapt idd. ook in.

      • Eerstekamerlid
        Eerstekamerlid commented
        Editing a comment
        Kost een paar centen maar dat is eenmalig met beetje mazzel.
        Ga s ff googlen.

      M'n go to smoothie voor in de ochtend,

      Citroen rasp en sap, half duimpje gember, halve banaan, appeltje, handje spinazie en een goeie tik yogurt, beetje water en blitzen maar.
      Je proeft eigenlijk alleen de citroen en het zoetje van de banaan, super lekker. πŸ˜ŠπŸ‘
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 1 photos.

      Comment


      • MRDAW420
        MRDAW420 commented
        Editing a comment
        Deze klinkt heerlijk, keertje uitproberen dan maar!

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Sommige smaken meer naar gras enzo, maar deze vind ik echt lekker omdat het een zoetje en een zuurtje heeft. πŸ‘Œ MRDAW420

      Crispy chickenwings,

      Simpel gekruid(knoflookpoeder, uienpoeder, cayennepeper, peper, zout), door de maΓ―zena gehaald en lekker krokant laten bakken in de oven.
      Een sausje gemaakt van chilisaus, siracha, honing, bruine suiker, tikje roomboter en even kort verwarmd, over het kipje gieten ff schudden, voilΓ . πŸ‘
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 4 photos.

      Comment


      • Rietslang
        Rietslang commented
        Editing a comment
        Hier ook al vlees in een jasje, eerst wordt het gevild dan een namaakjasje Ergernis dit, en erg verwarrend niet duidelijk.
        Niet het gehele crispy bakken en eten, dan vervangen, plantaardig nog wel..πŸ˜±πŸ™‚

      • Babz
        Babz commented
        Editing a comment
        Maar goed dan dat het op mijn bordje ligt en niet die van jou. 🍽️ 🀷

      Paaslunch
      20240331_110852.jpg

      Comment


        Hier veel vlees van de Chinees, vooral veel.

        image.png​
        Baas in eigen brein.

        Comment


        • kelderkastje
          kelderkastje commented
          Editing a comment
          Beetje peper en zout, selderextract, en een klodder mosterd en ketchup. Anders wordt je hamburger wat smaakloos. Een snuif nootmuskaat voor de liefhebbers. Druppeltje olie.

        • Eclecticon
          Eclecticon commented
          Editing a comment
          Lekker, ik gebruik zelf vaak gerookte paprikapoeder, habanero, knoflook etc.. Wil ik de kebab kant op dan komijn, sumak, verse munt, ui, knoflook en koriander.

        • Bo$wachter
          Bo$wachter commented
          Editing a comment
          Jij hoeft die kant niet op, ze zijn al hier. Wss gewoon bij jou om de hoek.

        Yummm
        Attached Files
        Baas in eigen brein.

        Comment


        Geen flauwe tosti maar de echte croque monsieur πŸ˜‹πŸ˜› Met lekker veel boter, smeltkaas en j'aimebon, lekker vers ja toch van het lokale plantaardig achterwerk.
        Lekker met microgreens, kiemetjes en raw stuff, gwn puur met wat himalayazout en zwarte peper.
        Heerlijk !!

        20240401_132320.jpg 20240401_115243.jpg 20240401_114257.jpg

        ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

        Comment


        • Babz
          Babz commented
          Editing a comment
          Ziet er lekker uit, smakelijk!

        • Rietslang
          Rietslang commented
          Editing a comment
          Thanks wel redelijk decadent maar met zoiets bespaar je niet op kaas en boter, en veels te lekker ditπŸ˜ŠπŸ™‚
      Bezig...
      X