Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Back to nature / natuurlijke remedies tegen.... alles!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Back to nature / natuurlijke remedies tegen.... alles!

    Korting op 420shop
    Bij gebrek aan een sub-forum voor gezondheid plaats ik het maar hier.

    Elke natuurlijke remedie is welkom voor welke aandoening dan ook. Of terwijl: zolang er geen inmenging van Big Pharma is, share! (ook ervaringen met hier gedeelde remedies zijn natuurlijk zeer welkom).

    - - - - - - - - - - - - - - - - - -


    MUGGEN.

    Ok, lopen we er allemaal een beetje lekgeprikt door de muggen bij these days?

    Ok, ik best wel. Muggen - alhoewel uiterst schaars - zijn een sterke soort want ze overleven zelfs de vogels hier


    Ik had nog een flesje (bio) etherische pepermunt olie staan. In pure vorm doe ik nu een druppel(s) op de plaats van jeuk en ... ja het duurt even (misschien wel 10 minuten) maar de jeuk = gone! Dat is prachtig natuurlijk want zo doorbreek je de jeuk-krab cyclus en krabben verergert de jeuk.

    Eigenlijk is dit best wel een magic oil als het over muggen gaat; het doet niet alleen de jeuk verdwijnen maar het werkt ook nog eens als een muggen-afweermiddel!

    Voor hen die het als afweermiddel willen gebruiken zou ik dit artikel aanraden;


    @ Mogelijk is een druppel op je huid al genoeg om de muggen af te schrikken bedacht ik me, toen ik deze reply onder het artikel las (maar dat is allemaal zelf ontdekken he);

    I was having problems with mosquitoes one day and I didn't have any repellant. On intuition I grabbed a bottle of peppermint extract used for cooking, opened it and set it on the table next to me. No more mosquitoes!
    Last edited by vishaka; 25 August 2023, 15:33.

    #2
    IMG_2482.jpg IMG_2479.jpg IMG_2481.jpg Dan doe ik m’n thee tuin bijdrage:



    IMG_2480.jpg ..



    wiet olie maken voor het slapen.


    asperge extract- te verkrijgen bij terboza
    kennis van me had kanker, is dat spul gaan gebruiken en nu is hij al jaren stabiel.. dus het proberen waard zou ik zeggen👍🏻 eigenaar van terboza had ook kanker meen ik en bij hem heeft het ook geholpen.


    -fast food vermijden scheelt ook al een hoop kwaaltjes, hoef je verder niks voor te doen alleen dat gas wat harder in trappen en vlug door rijden!

    leuke topic iig, heb z’n donkerbruin vermoeden dat Rietslang ook nog wel wat toe te voegen heeft.



    groetjes thoes

    Comment


    • Rietslang
      Rietslang commented
      Editing a comment
      Soms wat slaapbollen zoals Papaver Somniferum L in optel maar dat witte druipende sap wordt al gauw lichtbruin ipv donker. Ja goeie hoestdemper en pijnstiller hoor, effe aan de kindjes hun tutje en ze slapen als lieve roosjes Wondermiddeltje dus.
      Dan maar eens een paar chat struiken proberen poten of zaligmakende oxycodone boom planten
      Nice voorraadje wel, citroenmelisse oa ook goed voor het geheugen, iets met natuurlijke gelukkigmakende gaba receptoren. Ik doe er soms wel een aftreksel samen met passiebloem en venkel.
      Last edited by Rietslang; 27 August 2023, 09:42.

    • Italbri
      Italbri commented
      Editing a comment
      Heb je al die thee korrels bij de toko gehaald voor de nana? (Muntthee)

    • Bo$wachter
      Bo$wachter commented
      Editing a comment
      Alles komt uit m’n tuin

    #3
    Ik wil hier wel opmerken dat de muggen niet echt sterk zijn maar dat ze overleven omdat bijna alle vogels dood zijn door 5G, gewoon onderzoek doen dan had je dat kunnen weten.

    Comment


      #4
      Als je last van muggen hebt is citroenmelisse een heel fijn kruid om om je heen te zetten (iets met muggen vliegen op geur). Als je al gestoken bent werkt het om een hete theelepel op de bult te drukken (iets met stollen van enzymen/eiwitten die jeuk veroorzaken). Bij brandnetels groeit ook altijd een "on"kruid genaamd Lions tooth (vanwege de vorm van het blad) als je dit blaadje kneust en daarna smeert op de brandplek wordt de jeuk snel verlicht.

      Toch is een sterke geest de beste counter tegen dit soort prikkels, kwestie van een paar minuten ergens anders aandenken en de jeuk is minder/weg.
      De Bloemen Van Bri

      Comment


      • vishaka
        vishaka commented
        Editing a comment
        Ik denk wel dat we als mens de ratio (of geest) teveel overschatten dus ik heb er graag een hulpmiddeltje bij

      #5
      Honing van je lokale imker:
      goed voor tegen hooikoorts, in de winter elke dag een kleine thee lepel honing in je munde… en als het goed is heb je de volgende lente/zomer minder tot geen last van.

      heb alleen zelf geen hooikoorts dus ik moet het maar aannemen wat andere me voorliegen, maar bij de schoonmoeder had het geholpen.

      Let wel honing moet uit je directe omgeving zijn. Heeft weinig zin als je honing van asten in Schiermonnikoog gebruikt..

      Comment


        #6
        Ik raad het niet aan omdat het dodelijk kan maar moest je geen harde kunnen krijgen dan kan een beet van de braziliaanse zwerfspin ervoor zorgen dat je een langdurige erectie kan krijgen😉🤪🙃(#doeditniet)

        image.jpg

        Comment


        • Greyvol
          Greyvol commented
          Editing a comment
          Moet ie dan in je kleine bijten? Mij niet bellen..

        • NewNoobie
          NewNoobie commented
          Editing a comment
          Greyvol die moet niet in uw kleine bijten😉

        • Greyvol
          Greyvol commented
          Editing a comment
          Gelukkig

        #7
        Ik zit aan het gelukshormoon citroenmelisse thanks to Rietslang (from de fysieke ekoplaza zojuist). Ik was er ook eigk wel aan toe om mijn menthol thee van hetzelfde merk wat af te wisselen. De smaak is minder dan menthol maar voor geluk hebben we veel over

        Ik dacht, laat ik gelijk even gebruik maken van de gelegenheid om mijn biologische/organic shag te promoten. Ik kan met alle zekerheid v.d. wereld zeggen dat dit een BIG DIFFERENCE is met normale shag-troep. Na een aantal bestellingen in Duitsland (onverkrijgbaar hier) - via een grens-doorstuur punt / nog steeds stukken goedkoper in all ways - ben ik tog uiteindelijk op de oranje bag uitgekomen als keeper. Ik viel in eerste instantie net wat teveel voor het kleurtje groen en de recensies erbij, maar dat had ik niet moeten doen. Oranje is zachter dan groen en je wil je longen gewoon niet te hard raken en dat gebeurt met de groene helaas net wat te erg. Ook super voor een spliff ey ..

        IMG_2639[1].jpg



        Voor degenen die last hebben van auto-immuun klachten na het 'vaccin' (spike-eiwitten die organen aanvallen) is roken kennelijk al he-le-maal een aanrader. Mijn advies zou dan echt zijn: smoke organic! Het is het heilzame nicotinezuur/Vit B3/niacin (verwar dit niet met nicotine) dat het werk doet en vrijkomt bij het verbranden van tabak maar daar wordt niet en nooit over gesproken en ik heb ook het zware vermoeden met alles wat ik tot me nam dat dit heavily onderdrukt wordt.
        Ik heb een fragment uit een video geknipt bij interesse, de man is beschadigd en zijn dokters raden hem roken aan ... (duur 1+ minuut). Hij is met een rechtszaak tegen de zwitserse overheid o.a. bezig.

        https://drive.google.com/file/d/1VAZ...ew?usp=sharing
        Last edited by vishaka; 29 August 2023, 03:59.

        Comment


        #8
        Teentje knoflook eten als je verkouden bent, ging bijna over m’n nek en was een half uur misselijk maar verkouden waren we niet meer!

        Gember ook een natuurlijke medicijn die voor van alles en nog wat goed is.

        Comment


          #9
          Bo$wachter

          You changed my world

          Geraakt door anekdotische berichten online rolde er dit uit;

          - mijn mama heeft asperges altijd stelselmatig vermeden te maken (ik was ook heel jong wees, toeval?) dus ik schrok me wel even van die stinkende pis ~ maar dat is mooi (bijna) reukloos uitgesmeerd inmiddels over zo'n 4 eetlepels 3-4 x daags als babypapje na blenden, gebruik het water in de pot ook om niks verloren te laten gaan~! -

          Dit schijnt THE way te zijn.. en ik kan uit ervaring nu zeggen dat dat klopt. Geen urine-stank + je gebruikt letterlijk ALLES van de witte slierten waarvan anders een deel in de GFT-bak verdwijnt (de harde 'schillen') + je smeert het uit voor een soort continue werking enso;

          IMG_2658[1].jpg



          Rietslang ik heb jouw linken nog niet doorgenomen, dat moet nog gebeuren maar ik ben even druk met andere dingen geweest zoals ge o.a. ziet
          Niettemin
          dank!
          Last edited by vishaka; 10 September 2023, 16:09.

          Comment

          Bezig...
          X