Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wat is je domste fout / grootste blunder ?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    blijven lachen mensen....

    Wel eens 5 buiten planten in een tentje van een meter hoog, groot proberen te brengen?

    Nou dat gaat prima hoor......tot ze een meter zijn

    Comment


    • OudHollander
      OudHollander commented
      Editing a comment
      hahaha! ik ken het gevoel jammer genoeg.. Ik had een binnenhok van 1.5m hoog en ik had nog nooit van toppen of LST gehoord. Mijn toppen kwamen uiteindelijk in de schaduw boven de lamp uit

    • ganjagast
      ganjagast commented
      Editing a comment
      Zo ging dat de eerste keer hier ghehe

    Okay, dit is eigenlijk vnl. een blunder van iemand anders, waar hij zelf slachtoffer van werd. Tot op de dag van vandaag weet hij niet dat ik een allesbepalende rol speelde in het ongeluk dat hem overkwam, en dat ik er mogelijk zelfs deels schuldig aan was ... nou goed, je moet het lezen om te begrijpen waarom.
    Waarschuwing vooraf: ook al heb ik mijn best gedaan het zo netjes mogelijk op papier te zetten; als je erg visueel ingesteld bent, zou ik deze aan je voorbij laten gaan,

    Jaren terug werkte ik bij een bedrijf in een kantoor op de 1e verdieping. Ik voelde me de hele dag intern al wat onrustig en ja hoor, halverwege de middag en vijf slechte bakken verder, kreeg ik een aanval van diarree van heb ik jou daar. Ik rende, voor zover je kunt rennen in zo'n (letterlijk) nijpende situatie, in paniek naar het toilet, sloot de deur en wist nog net op tijd mijn zitdeel op de bril te plaatsen voordat de hel losbarstte. Een minuut en een diepe zucht van verlichting later, wilde ik reiken naar het wc-papier... en ja hoor, no f@cking papier!! Niet eens een leeg rolletje, nee, iemand heeft gewoon de complete wc-rol weggehaald! En geen reserverol te bekennen @##%@$miljaar!! Wie doet zoiets?! En ik kijk altijd eerst of er papier aanwezig is... waarom net nu?!
    Eenmaal weer bij zinnen begon ik na te denken. Er was geen wasbakje aanwezig, dus de wateroptie had ik niet. Wat heb ik bij me? Het enige was mijn portemonnee waar ik tot mijn grote geluk nog twee bonnetjes van het tanken in vond. Halleluja!! Uiteraard verre van absorberend dat papier, dus het werd meer een 'het ergste voorzichtig wegschrapen'. Ik zou de bonnetjes samen met de duivelsdrek doortrekken, want zonder zouden die mogelijk niet zinken en wegspoelen. Daarna zou ik in het toilet op de begane grond het reinigingsritueel tot een properder einde brengen. Zo gezegd, zo gedaan. Narrig weer gaan werken, vrij snel daarna naar huis en dat was dat...

    Ik geef toe, ik zal niet de eerste zijn die zoiets overkomen is, maar het verhaal krijgt een onverwacht staartje, waardoor het het waard is om te vertellen.

    Maanden later zat ik samen in de kamer met mijn toenmalige collega, die me een 'mooi verhaal' begon te vertellen over iets dat een tijdje geleden in het kantoor voorgevallen was. De klusjesman, iemand die ik nog steeds wel eens tegenkom en redelijk goed ken, was op een dag bezig een lekkage in het plafond van onze kantine te verhelpen. Hij stond blijkbaar op zijn trap omhoog te kijken naar het lekkende deel van de afvoerleiding dat hij net verwijderd had, toen op dat moment iemand op de 1e etage het toilet doortrok... De arme man scheen van onder tot boven onder gezeten te hebben. Op mijn vraag hoe erg het was antwoordde hij dat er iemand goed afgegaan was.
    Wijselijk zei ik niets, maar het kwartje viel direct bij me dat het deze man was geweest, die op de bewuste dag de wc-rol had verwijderd in een poging mensen te ontmoedigen de wc te gebruiken. Mogelijk had hij zelfs een blaadje op de deur gehangen dat ik in mijn haast en paniek gemist kan hebben en was ik volledig schuldig aan zijn 'ongeluk', alhoewel ik ook van mening was dat een slim geplaatst stuk ducktape dan meer effect zou hebben gesorteerd. Maar goed, ik durfde het hem uiteraard niet te vragen, ook om een andere reden: als het mij zou overkomen zou ik ook niet achteraf willen weten uit wiens achterste het uiteindelijk afkomstig was...

    Hij leeft nog, da's het belangrijkste

    Last edited by Meglow; 7 October 2019, 00:42.

    Comment


    • ganjagast
      ganjagast commented
      Editing a comment

    • Rreppellsteeltjam
      Rreppellsteeltjam commented
      Editing a comment
      Eigen schuld, had hij die deur maar vast moeten bouten.....

    • Urban
      Urban commented
      Editing a comment
      ghehehehehe ffs lol

    In noodgevallen kan je altijd een sok op offeren.
    Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
    Het systeem betreurt dit ten zeerste.

    Comment


    • Meglow
      Meglow commented
      Editing a comment
      Blij dat ik het niet gedaan had, want dan was ik als dader vrij makkelijk te identificeren...

    Eigen gebakken spacepernoten (canna-kruidnoten) aan m'n pa ooit gegeven, die raakte na half uur zwaar in paniek en zag er lijkbleek uit :0 Had er veel te veel van gegeten. Dag erna was alles snor gelukkig. Maar wel even schrikken.

    Comment


    • Meglow
      Meglow commented
      Editing a comment
      haha, been there... Space-noten gaat ook snel fout omdat je na verloop van tijd totaal geen idee meer hebt hoeveel noten je eigenlijk gegeten hebt... Resultaat: ik schijn een half uur lang met een lege pet-fles gedrumd te hebben op het hoofd van een maat van mij... die dus ook zo ver heen was dat hij dit toeliet .. Een andere maat stond 's nachts opeens op mijn deur te bonken, want die had een paniekaanval van heb ik jou daar. Ik heb al m'n afspraken gemist de dag erna, koppijn van heb ik jou daar en pas 's avonds begon ik me weer een klein beetje helder te voelen. Kortom, lesje geleerd...

    • anoniemand
      anoniemand commented
      Editing a comment
      Koken met knipafval is leuk maar je weet nooit precies hoe potent het is

    Heb op een lamme zondagochtend eens een scharrel mee naar huis genomen waarvan ik achteraf eigenlijk alleen nog wist dat we dinsdagavond pas wakker werden.
    Snapte er geen reedt van want ben geen langslaper en heb mezelf lang afgevraagd of ze niet dacht dat ik haar gedrogeerd had ofzo.
    Kom ik haar maanden later tegen in de stad, was weer gezellig dus ik vertelde haar dat ik met een beetje gemengde gevoelens naar die comasessie heb gekeken.. Begint ze keihard te lachen.
    Nee lullo, we hadden geen tabak meer om te blowen en toen had je nog wel iets zei je.

    ​​​​​​Hadden we dus een flesje BHO opgedronken.

    Sweet dreams you bastard..
    Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
    Het systeem betreurt dit ten zeerste.

    Comment


      Fouten?blunders? daar heb ik geen ervaring mee, ik slaag alleen maar, sorry daarvoor.

      Comment


        Kocht in de jaren 80 een andere auto op zaterdag.
        In de loop van de avond de korenmarkt op in Arnhem
        met de auto dat was natuurlijk niet goed te keuren.

        Bij terugkomst auto weg!!
        Twee uur lopen zoeken naar mijn oude auto
        toen kwam ik er achter dat
        ik die dag een andere had gekocht.....pff

        Comment


        • Meglow
          Meglow commented
          Editing a comment
          doet me een beetje denken aan iets wat vast iedereen wel eens gedaan heeft. Er na vijf minuten in de supermarkt achterkomen dat je met de winkelwagen van iemand anders aan het shoppen bent.

        • Ipie
          Ipie commented
          Editing a comment
          Hahahaaa, en toen je ging afrekenen was
          je het bier vergeten dat lag in het andere karretje!

        Enkele jaren geleden werd Modest wakker op een mooie zondag ochtend...

        Zoals ik wel vaker deed toen op zondag was gewoon m'n onderbroek aanhouden, en heel de dag rondlopen in een badjas.

        Nu, op een of andere manier moet Modest verstrooit zijn geweest, en kwam ik op het idee om naar de brievenbus te gaan kijken (op een zondag...). Zo gezegd zo gedaan, en voor ik het wist stond ik in m'n badjas aan m'n brievenbus. Tot ik door had dat de voordeur was toegevallen, en ik niet meer binnen kon. Ik had geen sleutel bij, geen gsm op zak en ik wist dat er de eerste paar uurtjes niemand thuis ging komen.

        Stond ik daar mooi, in m'n badjas en bijna blote kont op straat...

        Na wat denken bedacht ik me dat het me wel moest lukken om via de achterdeur 'in te breken', maar daar geraakte ik niet zomaar. Dus, stoute schoenen aangetrokken (ook al had ik enkel kousen aan), en dan ben ik zo bij de buurman gaan aanbellen om te vragen of ik via zijn tuin over de omheining mocht klimmen in mijn tuin.

        De vriendelijke buurman haalt z'n ladder uit de berging en zette deze over de muur zodat ik in mijn tuin geraakte zonder kleerscheuren.

        Toen ik eindelijk in m'n tuin was begon m'n inbraak-sessie... De deurmat onder de deur schuiven en zo de sleutel er uit keuteren en onder de deur doortrekken... Dat was het plan.
        Na uiteindelijk meer dan een uur prutsen wil ik het opgeven omdat het niet lukte. Tot ik eens aan de klink voelde, en de deur was gewoon helemaal niet op slot!

        Na een kleine 2 uur ben ik dus eindelijk terug binnen. En uiteraard, van al die acrobatie moet een mens grote boodschap doen. Dus ga ik naar toilet, trek m'n onderbroek omlaag en merk dat er een scheur is in m'n onderbroek van voor naar achter!

        Nu mogen jullie je inbeelden welk zicht mijn buurman had toen hij de ladder vast hield zodat ik over de muur kon klimmen...
        Stap voor stap geraken we er wel.

        Comment


        • Ipie
          Ipie commented
          Editing a comment
          Stond dit niet op feestboek of joutube?
          Moet er wel om lachen Whaaaa!!

        • QnQ
          QnQ commented
          Editing a comment
          Maak je geen zorgen Modest Elke keer als je de buurman tegenkomt dan heeft-ie dat beeld weer voor ogen.

        • Ganjax
          Ganjax commented
          Editing a comment
          Ik heb dat voorgehad toen ik onder de scanner ging ooit, enkel boxershort aan en met me goed te leggen in dat ding waar je bijna niet in kan bewegen waren me ballen langs een pijp eruit gaan hangen en me fluit ook. daarmee dat ik verschillend verplegend personeel hoorde giechelen op de achtergrond terwijl je daar in ligt. Ik merkte het pas na 3 kwartier toen ik weer uit de scanner kwam en me rechtop kon zetten.

        Miss was jouw buurman wel heel erg blij om jouw op deze manier te zien en geniet hij nog elke dag van je!! hahaha

        Comment


        • Urban
          Urban commented
          Editing a comment
          Fapfapfapfapfrrppp

        10j geleden het kweken niet door te zetten...
        Durf geen berekening te maken

        van fouten leert men.
        harem gaat de deur niet meer uit!

        Comment


        • BudKiller
          BudKiller commented
          Editing a comment
          kroket kut he
          Zou eigenlijk een hele harem voor 10j moeten neer knallen mja... ook voor een stevige roker is dat een klein beetje teveel van t goede

        • kroket
          kroket commented
          Editing a comment
          Jup, kon het destijds wel gewoon betalen (helaas is dat nu anders).. Maar als je dan gaat uitrekenen wat je hebt uitgegeven

        • BudKiller
          BudKiller commented
          Editing a comment
          Dat heeft mij ook de stap weer doen zetten idd. En of ik t nou wel of niet ken betalen, het blijft gewoon zonde. En t is gewoon facking leuk om te doen ook nog
      Bezig...
      X