Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politie dreigt met bonnenstop

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Politie dreigt met bonnenstop

    Korting op 420shop
    Toegevoegd: donderdag 1 mrt 2012, 16:58

    De politiebonden roepen hun leden op om vanaf maandagmiddag geen bekeuringen uit te schrijven als minister Opstelten niet voor die tijd tegemoetkomt aan hun cao-eisen.
    Volgens de grootste bond ACP is het de bedoeling om alleen buitensporige overtredingen te beboeten. "Als de openbare orde en veiligheid in het geding komen, wordt uiteraard direct een boete geschreven. Dit geldt ook voor mensen die misbruik maken van het coulancebeleid."
    ACP-voorzitter Van de Kamp zegt dat de actiebereidheid groot is. Het op zak houden van bekeuringen is volgens hem het eerste actiemiddel. "Als er geen beweging komt, gaan we zwaarder geschut inzetten." Van de Kamp wil nog niet zeggen hoe die acties er dan uit zullen zien.
    Gisteren liepen de onderhandelingen voor een nieuwe politie-cao vast. De standpunten liggen ver uit elkaar, vooral over de lonen en het vroegpensioen.
    Maandag zullen agenten in de regio's Utrecht, Gooi en Vechtstreek en Flevoland beginnen met het niet bekeuren. De dagen daarna zal de actie naar andere regio's worden uitgebreid.

    http://nos.nl/artikel/346980-politie...onnenstop.html

    Ivooooo, dank je wel, *****

    #2
    Re: Politie dreigt met bonnenstop

    van mij mogen ze zelfs staaken,lijkt me leuk als alle mannelijke agenten een weekend thuis blijven.gun deze mannen een hoger salaris.

    Comment


      #3
      Re: Politie dreigt met bonnenstop

      oww yeah > even een elektrisch achterwiel in de bakfiets en 50 rondjes langs de flitser
      Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

      Comment


        #4
        Re: Politie dreigt met bonnenstop

        Opstelten vreest politieacties niet

        Minister van Veiligheid en Justitie Ivo Opstelten (VVD) verwacht voor maandag 12.00 uur tot overeenstemming te zijn gekomen over een cao-akkoord voor agenten. De politievakbonden dreigen om maandag te stoppen met het uitschrijven van bekeuringen als de onderhandelingen opnieuw vastlopen. Opstelten zei vrijdag dat hij niet onder de indruk is van dit pressiemiddel.
        De onderhandelingen tussen de bonden en de minister liepen woensdagavond voor de tweede keer vast. Daarop stelden de politievakbonden ACP, NPB en VMHP een ultimatum, dat maandag om 12.00 uur afloopt. De grootste struikelblokken zijn een salarisverhoging en de mogelijkheid voor politiepersoneel om met vroegpensioen te gaan.
        Opstelten wilde vrijdag niet vooruitlopen op mogelijke actie van de agenten. “Ik ga ervan uit dat het middel niet wordt ingezet.” Hij hoopt voor maandagmiddag een akkoord te hebben gesloten.
        Mochten agenten maandag werkelijk geen bonnen meer schrijven, betekent dat overigens niet dat automobilisten zich niet meer aan de maximumsnelheid hoeven te houden. “Te hard rijden mag nooit, en dat weet u best”, sprak Opstelten tijdens de persconferentie na de ministerraad de aanwezige journalisten streng toe.



        http://www.nd.nl/artikelen/2012/maar...tieacties-niet

        Comment


          #5
          Re: Politie dreigt met bonnenstop

          behalve als er iets met ze familie aan de hand is en mr snel te plaatsen wil zijnen dat is normaal dat is menselijk,ik was nog sneller bij het zieken huis op me fiets dan de ambulance met me oma erintheorie .... alleen in boeken

          Comment

          Bezig...
          X