Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

electronische sigaret gekocht...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Re: electronische sigaret gekocht...

    Dit kwam ik onlangs tegen ... http://imgur.com/a/duNJz maakt gebruik van glycerine en propyleen glycol

    Comment


      Re: electronische sigaret gekocht...

      Dat recept heb ik uitgeprobeerd. Het ging goed tot ik de alcohol uit het mengsel dampte: Toen schiftten de hasjolie en de glycerine. Misschien moet je niet alle alcohol eruit dampen, of moet de olie veel zuiverder zijn dan de mijne.

      Ik blijf erbij dat er voor wiet een andere, betere oplossing bestaat. Google maar eens op "vaporizer pen".

      Comment


        Re: electronische sigaret gekocht...

        Tsja of een Pax van Ploom kopen,wel een beetje duur *zucht*
        Wat je leert moet je ook weer doorgeven...
        Dan is het zaad, pas echt in goede aarde gevallen!

        Comment


          Re: electronische sigaret gekocht...

          Mijn onderbewustzijn probeert me te slim af te zijn. Het heeft in de gaten dat zeuren om tabak geen zin heeft, want dan krijgt het alleen een e-cig. Maar als het zeurt om een jointje, dan krijgt het een jointje - met tabak. Het resultaat laat zich raden: Ik blow niet meer alleen 's avonds (wat ik 30 jaar probleemloos heb volgehouden), maar de hele dag. Slim gespeeld, onderbewustzwijn!

          Maar nu is de bewuste Blani aan zet, en die zet ligt voor de hand: Stoppen met tabak. Geen jointjes meer; alleen nog maar een pijp of verdamper voor de wiet, en een e-cig voor de nicotine. Dat moet mijn onderbewustzijn even goed begrijpen, dus ik heb mijn handjes een nieuwe pijp laten maken:
          nieuwepijp.jpg
          Niet dat ik geen pijpen had hoor. Wel een stuk of 10, als ik even rondspit in mijn oude zooi. Dit is mijn favoriet (ook zelfgemaakt, met spekstenen binnenkop)
          oudepijp.jpg

          Daar ging het niet om: Het ging erom mijn innerlijke kind een lesje te leren. Dat ligt nu dan ook in een hoekje van mijn brein te pruilen, terwijl ik aan mijn oude pijp zit te lurken. (De nieuwe moet nog uitharden.)

          Jaja, in huize Blani wordt de tabaksoorlog gevochten...

          Comment


            Re: electronische sigaret gekocht...

            Niet alleen in huize Blani...de oorlog verlies ik constant weer...grrrr

            Met of zonder e cig, na de sex, eten of tijdens de koffie....

            Dan moet ik gewoon een echte sigaret hebben.

            dus, als ik ook ooit wil stoppen is het, stoppen met eten, koffie en ook sex...wellicht dan...lukt het ooit..
            Last edited by Escargot; 6 January 2014, 22:03.
            Wat je leert moet je ook weer doorgeven...
            Dan is het zaad, pas echt in goede aarde gevallen!

            Comment


              Re: electronische sigaret gekocht...

              ik heb er ook maar eens een gehaald, zo'n e-cig. Ranzig tot en met (maar niet ranziger dan gewoon roken). Voorbereiding op de overstap : me helemaal het leplazarus roken in de buitenwiet MET tabak. Dat is inmiddels gebeurd (en verleden tijd), mijn "innerlijk kind" laat elke keer dat ik nu aan die e-cig zit een zucht van verlichting ontsnappen : het is de e-cig, niet weer zo'n waanzinnig wietgeweld als eerder. Ik ben er ook wel even een maandje of wat klaar mee btw, die sticks. Zoals altijd rond de feestdagen wordt er hier driftig met speciale rokertjes gesmeten (heerlijke hasj van een reislustig maatje, fantastische wiet van die, opgespaarde schaarhasj daar, hasjolie als kerstpresentje van een lichtelijk aparte vriend van mn pa die 'e'en keer per jaar -met kerstmis- de aarde raakt en daarna weer opstijgt naar hoger sferen.. ik vind het wel fijn zo, vaste grond onder de voeten
              Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

              Comment


                Re: electronische sigaret gekocht...

                Mijn onderbewustzijn begon gisteren te zeuren om dingen-met-vloeitjes, in de hoop wat tabak te krijgen. Niks hoor: Als het om vloeitjes vraagt, dan krijgt het pure jointjes.
                Mijn onderbewustzijn tast nu wanhopig rond in het duister, als een rat in een lab-experiment: "Welke knop kan ik nog drukken? Welke gang kan ik nog inrennen?"

                Een enkele verkeerde pavlov-beloning en ik kan helemaal opnieuw beginnen...

                Comment


                  Re: electronische sigaret gekocht...

                  guilty your honnour...
                  Wat je leert moet je ook weer doorgeven...
                  Dan is het zaad, pas echt in goede aarde gevallen!

                  Comment


                    Re: electronische sigaret gekocht...

                    er wordt hier toch overduidelijk de indruk gewekt dat wij eum..jullie...nee Hullie enige vorm van controle hebben over het onderbewustzijn. Is dat niet wat optimistisch ?

                    Lijkt me tegelijkertijd keigaaf en hardstikke onhandig : " nee mam ik ga nu ophangen want zo kan ik me niet concentreren op m'n darmperformance vandaag, je weet waar dat toe leidt toch?" Of : "kijk en dan hou je hier je vinger.. oh wacht even, even de doorbloeding wat bijregelen, > breakybreaky anastomose 33 en 34 even dicht graag, we zijn nu met precisiewerk bezig oke ?"
                    Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                    Comment


                      Re: electronische sigaret gekocht...

                      Ik denk inderdaad dat we een zekere controle hebben over ons onderbewustzijn - althans: Voor zover ons bewustzijn daadwerkelijk de vrijheid heeft om wat-dan-ook te controleren.

                      Die controle strekt zich niet uit tot darmfunctie, hartfunctie, hormoonhuishouding en (helaas) erectie. Maar juist erectie is een mooi voorbeeld van je onderbewustzijn manipuleren: Als je een erectie wil, dan schotel je je onderbewustzijn wat lekkers voor (in het echt, in je fantasie of op je scherm) en hop: Meneer Lul staat recht overeind.
                      Wil je 'em plat hebben, dan denk je aan belastingformulieren, schoonmoeders of zwetende hells-angels. (Of misschien aan naakte vrouwen, als je vrouw of homo bent) en hop: Hij valt als een baksteen.

                      Ik kan zelfs mijn onderbewustzijn laten denken dat het zijn oerfunctie (reproductie) heeft vervuld, door sex te hebben met een condoom. Mijn onderbewustzijn is gewoon te stom om te begrijpen dat sex met een condoom geen enkele zin heeft - gelukkig.

                      (Overigens kan je je hartslag controleren. Heel simpel zelfs. Hou je adem in, en je hart gaat onmiddelijk langzamer kloppen. Dat heb je dus onder controle, het is alleen via een omweg.)

                      Bij rokers vraagt het onderbewustzijn niet "geef mij nicotine met een vleugje MAO-inhibitor". Je onderbewustzijn vraagt om een peuk, omdat het niet beter weet. Het heeft geleerd dat een peuk bepaalde prikkels vervuld, en het onderbewustzijn kan dus leren, op een domme, reflexmatige manier.

                      Nu neem ik even aan dat ik een vrije wil heb (en dat is een behoorlijke aanname). Als ik een vrije wil heb, dan kan ik bepalen welke prikkels mijn onderbewustzijn krijgt, door stomweg de juiste zender op te zetten, de juiste websites op te zoeken of de juiste mensen op te zoeken. Daarmee kan ik het afschermen voor dingen die het van mijn niet mag leren. Wil ik bijvoorbeeld dat mijn bewustzijn nooit leert dat heroine lekker is, dan geef ik het gewoon nooit heroine.
                      Wil ik dat mijn onderbewustzijn iets vies gaat vinden, dan geef ik het vervuild, of ik geef veel te veel. Kroketten vreet ik niet meer, sinds ik een stuk varkenshuid-met-vel heb aangetroffen. De geur van kruidenbitter maakt me misselijk, omdat ik er 2 keer te veel van gedronken heb. Petroleum vondt ik vroeger heerlijk ruiken (vakantiegeur) tot mijn brander een keer leeggelopen is over mijn slaapzak. Gadverdamme, wat een rotlucht!

                      Als je onderbewustzijn van dat soort dingen iets leert, dan moet je toch ook bewust die prikkels kunnen aanbieden, en daarmee controleren wat het leert?

                      Voor alsnog ga ik ervan uit dat mijn onderbewustzijn net zo werkt als mijn hond. Beide zou ik veel beter kunnen opvoeden - als ik zou willen en als ik daadwerkelijk een vrije wil had.

                      Comment


                        Re: electronische sigaret gekocht...

                        Tuurlijk is er een mate van controle over het onderbewustzijn, alleen werkt die meestal niet op de manier zoals we zouden willen dat die werkt. Het onthouden (als in niet geven) van prikkels bijvoorbeeld kan een geweldige stimulans zijn die prikkels juist meer en meer op te zoeken. Veel mensen herkennen zich wel in "iets zo graag NIET willen dat het JUIST gebeurd" -of kennen dit van anderen- Andersom ook : iets heel graag willen en er daardoor juist steeds verder van verwijderd raken (al heeft dat vaak een meer sociaal aspect, laten we daar vooral niet teveel op ingaan).

                        Er zitten natuurlijk meer kantjes aan : bewustzijn kent vele lagen, helemaal onderin kom je bij de directe aansturing van fysieke processen. Erg interessant zijn wat dat betreft de mictieproblemen (maar even zo omschreven want anders wordt het weer zo'n zeikverhaal) > waarom kan bij een perfect werkend plasafsluitsysteem het toch voorkomen dat er nattigheid gevoeld wordt ? Of wat jij al aangaf de erectie, die toch donders vaak staat op het verkeerde moment en schittert in afwezigheid wanneer staan de enige optie zou moeten zijn. Allejezus Blani, waar zitten we nou weer over te lullen zeg !

                        Maar goed, bewust etteren met je onderbewuste kan dus. En dat is leuk, althans meestal. Hartslag bijstellen doe ik door langer uit te ademen dan in te ademen. Het warm krijgen doe je door een frisse duik te nemen in lekker koud water (maar eigenlijk is dat direct op fysieke receptoren inwerken, dus wat anders). Bewust etteren met andermans onderbewuste is ook erg leuk : " eerlijk waar" is vaak een trigger voor iemand anders om te denken " je liegt dat je barst". Of "niet om het een of ander" = "wel dus" .
                        Ik ben daar vaak veel te eerlijk in : " hoe gaat het met je" beantwoorden met " alsof jou dat daadwerkelijk ene mallemoer interesseert, zeg maar gewoon wat je wil" wordt toch wat apart bekeken. Ook "ik hou van je" riposteren met "je kan slecht alleen zijn bedoel je?" scoort weinig punten.

                        Maar die e-cig dus (echt). mijn onderbewuste vertelt me inmiddels dat als ik een dag lang aan dat ding gesabbeld heb dat ik dan een echte peuk heb verdiend. Er is dus nog een berg schaafwerk te doen daar. En mixwerk > vanmiddag een bergje afknipsel gereserveerd voor tinctuurmakerijtjes en oliefabricage, daar moet wat mee aan te vangen zijn.

                        BTW : er wordt dus dagelijks met ons onderbewustzijn gespeeld : "omdat je het waard bent" , het gelukkig paartje op de foto naast de gloednieuwe auto, "de grootste kans om miljonair te worden" of die andere : stel je voor dat je buren dat wel worden en jij niet ? bweurk!
                        Last edited by moreweed; 6 January 2014, 17:30. Reden: toevoeging
                        Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                        Comment


                          Re: electronische sigaret gekocht...

                          Dat "verdienen" van dat onderbewustzijn, dat ken ik ja. Het heeft altijd een peuk verdiend. Net de afwas gedaan? De telefoon opgenomen? De telefoon neergelegd? "Enter" gedrukt op de computer? Peuk verdiend!

                          Mijn hond is net zo erg: Die wil maar niet begrijpen dat ze een snoepje kan verdienen door naast me de straat over te steken, niet door aan de andere kant me kwispelend op te wachten. Maar ja, als je die smekende ogen ziet, wie kan dan weerstaan? En wie kan de smekende ogen van zijn eigen onderbewustzijn weerstaan?

                          Loterijen zijn off-topic - maar helaas een topic dat ik niet kan weerstaan. De godverdomde arrogantie van de Staat, om eerst gokspelen te verbieden "om ons tegen onszef te beschermen" en dan vervolgens de meest vieze, achterbakse rotloterijen op te zetten die je je kunt voorstellen. En je kunt niet eens van hun reclame afkomen, want ze zijn "overheid". Ze mogen hun rotzooi in je bus blijven donderen. Grrrr!

                          Comment


                            Re: electronische sigaret gekocht...

                            Blijkbaar is het niet het snoepje wat ze het meeste begeert Blani, maar jouw stiekem trotse blik en de wetenschap dat je haar onbewust het leukst en liefst vindt juist als ze de randen van haar vrijheid opzoekt.. Dat zal je haar ongetwijfeld onbewust meegegeven op een of andere manier (en niet moeilijk te raden denk ik : is zelfstandigheid in kleine en grote zaken niet een van je hoogste idealen ?) Wellicht wat te persoonlijk dit, gelukkig weet je dat het van het toetsenbord komt van een erkende dwaas

                            Ik probeer al langere tijd wat grip te krijgen op in ieder geval hogere lagen van m'n onderbewustzijn, met wisselend resultaat. De psychiatrie-shuffle lijkt het ("doe een stapje naar voren, doe een stapje terug"). Van een afstandje hilarisch om naar te kijken want man o man wat een onbenul kan ik zijn. Dan zie ik zelfs m'n hond z'n koppie schudden -en dat zegt wat!
                            Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                            Comment


                              Re: electronische sigaret gekocht...

                              Je komt wel heel dichtbij, Moreweed. Als je me zo goed kan inschatten, dan moet je haast wel weten dat mijn jeugdheldin Pippi Langkous is. Dat was mijn password hier, en dat heb ik dus maar even gewijzigd.

                              Die hogere lagen van jouw onderbewustzijn, wat doen die ongeveer? Besturen die iets lichamelijks, of bedrijven ze hogere wiskunde, of laten ze eindeloos reclamedeuntjes door je hoofd galmen? Of doe je oefeningen als "1 minuut lang niet aan ijsberen denken"?

                              Comment


                                Re: electronische sigaret gekocht...

                                erm.. angsten, bescherming van m'n ego-tje, "op wie val ik en waarom", zelfdestructiekantjes, dat soort dingen. Zonder ijsberen (die zijn er wel maar kijken toe, van onder af. heel irritant, ik stamp weleens op ze en dan gaan ze ergens anders dingen doen, meestal resulterend in jeuk ergens). Hogere wiskunde zie je veel in het onderbewustzijn van kamelen heb ik begrepen van Terry Pratchett, ik bedrijf dat graag als ik ladderzat ben -om de plek van de wc op elk moment in de tijd te bepalen, waar ik dan helemaal niks mee doe.

                                Ik ga trouwens eens even terugbladeren hier in dit topic, ben retebenieuwd of er al tekenen van hoop zijn op de e-cig+ ( zo niet is dat een project waardig)
                                Society is like stew-if you don't keep it stirred up, you end up with a lot of scum on the top

                                Comment

                                Bezig...
                                X