Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Je ergernissen van de dag...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Waar vind je nu nog een ouderwetse zandgieter gvd ,ook nog een hoop gasfrituren ombouwen naar elektrisch.wie is hier nu de snackbar!
    verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

    Comment


    Zijn lange strippen van een meter met gaten erin,strip leg je voor de meterkast en dan kan de opnemer er niet meer in,wel effe vast boren
    verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

    Comment


    https://mobile.twitter.com/WensyHVV/...61905122643971

    Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
    Het systeem betreurt dit ten zeerste.

    Comment


      sjangerijne naar mens tijdens het bloedprikken
      Veel gestelde vragen over het forum
      JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
      420Shop.NL
      "Wat je kunt maken, kun je ook kraken."

      Comment


        Wachten tot ik in therapie mag voor hulp bij m'n 4e burnout in combinatie met PTSS en adhd/autisme. De ggz instelling die dat gaat doen heeft me nu al 4 weken achter elkaar gezegd dat ze mijn casus op vrijdag zullen bespreken en ik op maandag mag bellen om meer te horen. Net gevraagd hoe het kan dat dat al 4 weken telkens opnieuw dezelfde boodschap is. "tja het is druk en soms is er iemand ziek, overmacht speelt een grote rol". Als die overmacht zo'n grote rol speelt, hoe moeilijk is het dan om die in te calculeren in de verwachtingen die je schept bij nieuwe clienten?

        Fucking frustrerend dit, niet lang geleden kampte ik nog dagelijks met suicidale gedachten, ik vind het erg spannend omdat dit voelt als een soort laatste poging om te kijken of ik m'n leven nog leefbaar kan maken en zit nu dus al 4 weken ieder weekend met spanningshoofdpijn te wachten tot het maandag is tot ik verlost zal worden van de onzekerheid en horen mag wat ik kan verwachten en waar het op staat.
        Ik wil vanalles en ik moet helemaal niks.

        Comment


        • belladonna
          belladonna commented
          Editing a comment
          Wat erg triest ik ken je gevecht. Ook adhd cptss en kan het gevecht ook niet winnen. Ik ben
          uitbehandeld dat wil zeggen ze kunnen me niet meer helpen ze weten niet hoe. Ik ben nu bezig met mijn laatste stap een Hulphond want dat is het enige wat ik nog vetrouw een hond. Kut maatschapij leven we in. Geef niet op leef 1 dag per keer.

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Sterkte man en er is geen betere remedie tegen de spanningshoofdpijn dan te stoppen met nicotine.

        • parakweker
          parakweker commented
          Editing a comment
          Eerstekamerlid Ik neem m'n ouders niets kwalijk hoor, ze deden echt wat ze konden en hebben mij nooit opgegeven of uithuisgeplaats en ik zou zelf ook niemand een kind toewensen als mezelf, dat is echt niet makkelijk. Heb dan ook sinds ik op mezelf woon wel een veel betere relatie met ze gekregen gelukkig. De jeugdzorg waar zij hulp probeerden te zoeken heeft wel echt steken laten vallen met uitspraken als "er is niets mis met je kind, je moet hem gewoon strenger aanpakken" en uiteindelijk 4 jaar geleden na m'n eerste burn-out op m'n 24e toch de dubbeldiagnose die boven water kwam.

          belladonna Toevallig, ik zit de laatste maanden ook te denken aan hoe een hulphond voor mij nog wel eens een uitkomst zou kunnen zijn. Wel vervelend om te horen dat je 'uitbehandeld' bent lijkt me. Ik heb tot nu toe ook weinig goede ervaringen met de GGZ maar wil het toch nog een laatste poging geven, misschien ook een beetje om de erkenning te krijgen van anderen omdat ik het van m'n omgeving niet gauw krijg, mensen begrijpen het gewoon niet en kunnen zich niet inleven en gaan daardoor aannames maken en oordelen (en daar kan ik me ironisch genoeg wel in inleven, het lijkt me erg lastig in te leven hoe het brein van een 'ongezond' iemand werkt als je persoonlijke referentie beperkt tot 'normaal' is). En dan worden wij ironisch genoeg weer degenen met een 'beperking' genoemd! Het is maar hoe je 't bekijkt

          Ben daarnaast al wel een eind gekomen met psychedelica, die hebben mij veel zelf acceptatie en liefde en vertrouwen in mezelf gegeven. Zonder was ik er allang niet meer geweest. Op Netflix staat daar nu een mooie miniserie over op: How To Change Your Mind. 4 afleveringen met elk een ander middel: LSD, psilocybine (paddo's), MDMA en mescaline, die ingezet worden om te 'genezen' van mentale onwelheid of veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Had ik al eens eerder wat over gezegd op je stoppen met roken post en toen zei je al dat het niks voor jou is, maar omdat het mij en veel mensen die ik ken zoveel geholpen heeft, wil ik je toch aanraden om de netflix miniserie tenminste nog een kans te geven

          Hork Dankje man! Ik denk niet dat die paar sprietjes tabak die ik nog in m'n joint gooi wat uithalen, als dit pakje op is zal ik weer eens proberen om puur te blijven roken. Vind t alleen zo'n nadeel dat je dan wiet verspilt wanneer je niet tot de tip rookt, en dat sommige wietjes te fijn verkruimelen en je dan stukjes door de tip heen inhaleert (ik stop altijd nog een plukje shag bij de tip om deze reden, verder is hij nagenoeg puur). Zit te wachten op m'n prijspakket van de lotto vorige maand, daar zit ook een pijp bij, misschien daar maar mee gaan roken ipv jointjes, al die vloeitjes die ik oprook zorgen soms ook wel voor een lichte keelpijn.. Vond 't vroeger niet zo lekker doorhijsen en zonde omdat de wiet veel sneller opging, tegenwoordig heb ik wel genoeg en maak ik me niet zo'n zorgen om verspilling meer..

        De statushouders zijn allemaal nieuwe klant bij de energieleveranciers krijgen dus geen korting hoe gaan die rondkomen dan? werken?
        verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

        Comment


        • Eurogro
          Eurogro commented
          Editing a comment
          Daar betaal een ander belasting voor
          Die arme mensen Kun je toch niet in de kauw laten zitten
          Maar je eigen mensen wel

        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Ze kunnen in de huizen van de Nederlanders die de rekeningen niet meer kunnen betalen en er uit moeten.

        Een reductie aan het zoeken voor een blumat systeem op mijn vat te plaatsen. Al 18euro kosten gedaan om naar 10mm te gaan. Vandaag is mijn laatste stukje toegekomen om naar 8mm diameter te gaan. Ligt aan de deur. Ik probeer het om te zien dat ze bij blumat met 8mm de buitendiameter bedoelen dus weer 27euro in de drain omdat die niet nauwkeurig wat kunnen beschrijven op hun website🤬🤬🤬🤬what the hell ben je met een buitendiameter🤬🤬🤬🤬

        Comment


        Tot nu geen enkele druppel
        volgens de verspilling had het hier strand van de berg moeten regenen
        heel de dag

        Comment


        Oorspronkelijk geplaatst door Hork View Post
        Ze kunnen in de huizen van de Nederlanders die de rekeningen niet meer kunnen betalen en er uit moeten.
        Volgens mij Kun je dubbel lampen hangen als ik dit lees
        den haag heeft het hart blijkbaar bij de thuis kweker

        Kabinet wil schulden overnemen van mensen die energie niet kunnen betalen

        Het kabinet legt de laatste hand aan een plan om mensen te helpen die door de stijgende energieprijzen hun energierekening niet meer kunnen betalen. Als ze echt in betalingsproblemen komen en dreigen afgesloten te worden, nemen de overheid en de energiebedrijven de rekening over. Bronnen in Den Haag zeggen dat de maatregel al dit jaar, nog voordat het winter wordt, kan ingaan.

        Door de stijgende energieprijzen dreigen ruim 1 miljoen huishoudens in de financiële problemen te komen. Zo'n 600.000 daarvan hebben niet eerder te maken gehad met betalingsproblemen. Nu komen die mensen vaak in de schuldhulpverlening om van hun schulden afgeholpen te worden, maar dat kost de overheid veel geld.
        https://nos.nl/artikel/2444350-kabin...kunnen-betalen

        Comment


        • Hork
          Hork commented
          Editing a comment
          Lol ja, dit is een open sollicitatie van Den Haag!

        Kan ook niet,je kan niet de burgers en bv de staalindustrie niet helpenDus op een zou moeten staan asielstop want zelf met minimumloon komen de eigenburgers niet rond,Stap 2 Iedereen aan het Hollandse gas! je zal maar homofiele glasblazer zijn hoe moet je dan rondkomen zonder werk
        verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

        Comment


        Als de mensen doorkrijgen dat dit allemaal expres gebeurd dat de industrie die we nog hebben voor een appel en een ei verkocht gaan worden ,dan zijn de rapen gaar,maar daar moet je ook weer energie voor hebbenze willen een prijsplafon voor gas wat niet meer geleverd gaat worden.lng gas is leuk voor de industrie niet voor de verwarming Duitsland gaat het echt niet lang meer trekke .
        verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

        Comment


          Kramp in mijn kleine teen

          "Alles gaat goed, en anders doe ik wel alsof" - Takketoelli
          "Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen" - Bassie
          "Ajeto" - Buurman en Buurman

          Comment


          • Rreppellsteeltjam
            Rreppellsteeltjam commented
            Editing a comment
            Strekken takke strekken, en water drinken.

          Teringdouchewanden en belofteschulden !
          Lieve heren een goeie raad, zeg NOOIT tegen je vrouwmenselijke wederhelft dat je ook maar iets kan dat met verf te maken heeft!!
          Sta ik ondertussen ook gelijk in het krijt met al die vegan maaltijden, had het kunnen denken
          Op een laatnamiddag zondag is dit wel erge teringkut! Een mens zou voor minder terug aan de korte thee beginnen!!
          *moet nog 1 of 2 eindlagen
          effe drogen en gaan mishandelen nu


          IMG-20220918-WA0003.jpg 20220918_180540.jpg
          ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

          Comment


          • KnetterMug
            KnetterMug commented
            Editing a comment
            Als je buitenkant spuit moet dat wel een mooie effect geven. Weerspiegeling aan de binnenzijde..

          • Eerstekamerlid
            Eerstekamerlid commented
            Editing a comment
            Beter afsmeren met zwarte kit. Dit wordt niks met vocht.
            Tip van Flip.

          • Rietslang
            Rietslang commented
            Editing a comment
            Met afsmeren bedoel je de hoeken opvullen met silicone is de tip van Flip? De vorige douche werd ook zo gedaan zonder problemen maar met verfpistool maar afkitten is mss wel een extra zekerheid ja

          Onafgewerkte inkomhallen
          ​​​​​​Everything is nothing and nothing is everything.

          Comment


            Douchen? dat is toch veels te duur
            verzonden vanaf mijn bos hut met tamtam

            Comment


            • Takketoelli
              Takketoelli commented
              Editing a comment
              En morgen wordt ik toch weer smerig

            • Rietslang
              Rietslang commented
              Editing a comment
              Duurder dan aan de lavabo ja, goedkoper dan een ligbad wel
          Bezig...
          X