Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Filipijnen

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Filipijnen

  Korting op 420shop
  De kweekHoe en waarom ben je ermee begonnen?

  Ik ben al zes jaren aan het kweken en wanneer ik ermee ben begonnen dan had ik vanaf toen altijd prima kwaliteit toppen voor mij en een kleine groep van mijn familie en vrienden. Enkele van mijn vrienden hebben medicinale kwesties dus dat motiveert me om voor hen blijven voort te doen en hen prima kwaliteit te kunnen schenken. Ik ben trouwens ook gewoonweg gefascineerd door het hele gebeuren van het kweken van het begin tot einde,van het ontkiemen tot afbloeien. Die fragiele zaailing op kweken tot een wonderlijke potente plant! Het gevoel van een gezonde plant op te laten groeien en tot een goed einde afgebloeid te krijgen geeft enorm veel voldoening en plezier. De vruchten van je werk kunnen plukken brengt altijd een brede glimlach op mijn gezicht.

  Naar welke kwaliteiten kijk je wanneer je een moederplant selecteert?

  Ik beschouw mezelf als een perfectionist en zou dus graag de beste kwaliteiten in een moederplant vinden zoals hoge opbrengst, enorme groeisnelheid, smaak en kwaliteit van de high. Alhoewel ik me niet altijd daaraan hou , ik maak soms uitzonderingen wanneer ik speciale planten tegenkom. Als de opbrengst niet zo goed was maar de smaak en high daarentegen uitstekend zou ik wel een kloontje bijhouden ergens voor speciale gelegenheden. Moest de plant een extreem hoge opbrenger zijn maar de kwaliteit is niet evenredig dan gebruik ik de plant voor een kweekproject en bewerk die om zo dat speciale plantje te hebben zoals ik gedaan heb met mijn eigen c99xak47 kruising.

  Doe je iets anders dan anderen?

  Eigenlijk doe ik alles wat elke goeie kweker doet dus neen ik zou niet zeggen dat ik iets echt anders doe. Als je je ph,ec en klimaat niet volledig onder controle hebt zal je eindresultaat dus opbrengst en kwaliteit verminderen. Ik nam gewoonweg van alle kweeksystemen en kweekmethoden wat over en bewerkte het tot het ontwikkelde in een manier van kweken dat perfect aangepast is voor mezelf.

  Hoeveel systemen heb je uitgeprobeerd voor bij degene die je nu hebt te blijven?Welke tips zou je aan andere medekwekers willen meegeven?

  #2
  Re: Filipijnen

  Maar eens bumpen die mooie verhalen

  Grtz Monty

  Comment

  Bezig...
  X