Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Clipjes over vluchtelingen etc.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Ik heb geen voorstellen meer, ik voel me qua immigratie en mijn mening verloren omdat het weg gewuifd word als niets, ik wacht af maar ga zeker geen wapen pakken en mijzelf, mijn gezin en dierbaren als kanonnen voer opdienen voor wanbeleid door onze zogenaamde leiders waar ik al jarenlang geen geloof meer in heb.
    Let wel ik zal mijn gezin beschermen met alles wat ik heb en kan, ook al is dat een gat tussen de ogen bij de eerste de beste die mijn hof zonder mijn toestemming betreedt, er zijn momenten dat ik erop wacht dat zo,n grijze joggingbroekdrager met zijtasje en capouchon het eens probeert, die zal de mijne zijn gelijk welk kleurtje die ook heeft.

    Comment


      En toch daarom zorg dat je vergunning krijgt.
      2.5 jaar bikkelen en je hebt genoeg legeale munitie om in geval van nood een heel dorp uit te roeien..

      Beter ben je op tijd pleite en de massa is het ook al niet waard om je voor op te offeren maar toch. Ik zie t als gereedschap wat ik net als mn festool nodig heb om mn brood te verdienen en te behouden.

      De wereld zit vol zieken, zorg dat je t verstand hebt om nog veel zieker te KUNNEN zijn.

      Alleen vee gaat gedachtenloos naar de slachtbank en kijkt temptation island..

      Dit is mijn grond, vriend!
      Pas u aan aan de onaangepasten. Wees tolerant voor de intoleranten. Omarm hen die u afwijzen. Het systeem heeft gefaald.
      Het systeem betreurt dit ten zeerste.

      Comment


        Comment


          Tussen 2010 en 2017 vroegen bijna een miljoen mensen uit de sub-Sahara regio van Afrika asiel aan in Europa. Deze mensen maken reclame in hun landen van herkomst, zodat er steeds meer mensen naar Europa zullen komen...
          Tweede migrantengolf uit Afrika op komst: familieleden maken reclame voor Europa

          Comment


            Heb je de beelden op de sociale media dan niet gezien?
            De mainstream media laat het niet zien, de gevestigde orde heeft het gezien maar drukt toch haar agenda door. Dit regime werkte zelfs samen met mensensmokkelaars en bewapende jihadisten om in het oosten aan regime change te doen.

            Als de Russen hier regime change komen doen? Dan zal ik niet meevechten in die oorlog maar collaboreren met het communisme. Toen de Russen zich in Syrie gingen moeien kwam de tweede migratiegolf echt op gang.
            De eerste was al jaren begonnen en onzichtbaar voor de meeste. De mensen die vluchtten in de eerste golf waren vooral mensen die vluchtten van de radicale islam. Die in de tweede golf vluchtten waren die radicale islamieten waar de eerste golf voor was gaan lopen. Toen zei Merkel da we het wel aankonden en voelde de wereld zich geroepen. Als Europa shuttledienst aan de grens met Libie speelt? Wie zou die gratis taxi weigeren met als uiteindkomst gratis eten, ziekenzorg en inwoon? De Afrikaan voelt ook dat die daar recht op heeft omdat Europa verantwoordelijk is voor hun lijden. De Afrikaan zijn onderontwikkeling heeft vooral niets met hun zandbakmentaliteit te maken hoor En dan heb je nog die Afghanen die opgroeien in een realiteit waar een vrouwenleven niets waard is en lijfstraffen de norm zijn. Kom maar binnen jongens. Dat die dan met messen uithalen en aan massale verkrachtingen doen is een fait divers.
            Geeft mij dan maar de Russische beer dan die Europese knuffelbeer.
            Last edited by Organisch; 3 April 2018, 09:24.

            Comment


              Comment


                Ik vergis mij niet. Mensen waren al jaren op de vlucht voor de IS. Het is toen de Russen zich in Syrie gingen moeien ook de IS op de vlucht sloeg en Europa diens strijders in de armen sloeg. Nu ook de jihadbruiden van de overleden strijders die weigerden terug te komen en tot het einde vochten.
                Jij vergist je met Clinton, het was Sarkozy (Frankrijk) die naar Libie ging om het Khadaffi regime uit te schakelen zodat er een Rotschield bank gebouwd kon worden. Khadaffi zijn gouden dinar opgeborgen en heel het midden oosten in rep en roer. Dit is het werk van onze eigen Europese Unie na onderhandelingen met Obama, niet Clinton. Hillary Clinton wou dat agenda wel doordrukken, maar dat had dan een oorlog met Rusland betekend. Wees dus allemaal maar enigszins blij dat Trump gewonnen is. De medaille heeft 2 zijdes.

                De migratiegolf heeft meerdere fases gekend. Eerst mensen die voor westerse inmenging vluchtten, dan mensen die voor de IS vluchtten, dan de IS die op de vlucht sloeg. Mensen die op vlucht voor oorlog waren waren hier al reeds lang voor 2015.
                Europa vangt gewoon IS strijders op en hangt ze meteen aan de sociale tepel met alle nodige zorgen hopend dat ze zich gedeisd houden.

                In Belgie? Een ex IS strijder, loopt gewoon vrij rond en de Vlaamse regering die de grootste partij van Belgie is mag deze niet uitwijzen.
                Een andere ex IS strijder kreeg schadevergoeging en ging daarmee een jaartje op vakantie, hij leeft nog steeds op een uitkering.
                Een andere IS strijder is bakker en heeft een media platform gekregen om openlijk zijn sympathie voor de IS te betuigen en de afkeer voor het westen.

                Maar cannabis? Daar moet je toch 1 jaar voorwaardelijk voor krijgen. Foltering, lijfstraffen, moord, oorlog naast de wet van Geneve kan, Europa pampert haar soldaten. Wanneer een land haar staatsburgers terug roept om deze naar maatstaf te berechten beschermt de EU de terrorist. Fuck de slachtoffers, tolerantie voor terrorisme! Zij riskeren dus het leven van onze kinderen en ons om terroristen te beschermen tegen straffen uit landen van herkomst. Ze lachen hier eens goed mee ons en natuurlijk dat ze dan terug willen komen. Wie gaat nu met open armen een straf tegemoet die rechtvaardig is op de daden die men pleegde als terrorist? Een moslim heeft zoveel zelfeer niet. Die liegen, bedriegen, bestelen, moorden, ... en dat mag allemaal perfect van hun geloof. Alleen mag je nooit hardop zeggen dat het met hun terrorisme te maken heeft, dat is niet politiek correct. Verschiet de politiek er van dat ze zieltjes verliezen en anarchie steeds meer de overhand neemt.
                Last edited by Organisch; 5 April 2018, 05:19.

                Comment


                  Comment


                    Comment


                      Dat weet men kugelsak ook dat Obama president was, Killary bepaalde het buitenlandse beleid als minister van buitenlandse zaken en niemand anders.
                      En zeggen dat Sarko en de Fransen aan de oorzaak liggen van dat regime te gaan uitschakelen is gewoon onzin, alsof Frankrijk en die kerel met ze Napoleon complex ook maar iets te betekenen of te bepalen hebben op gebied van geopolitiek ...
                      Verder weet ik ook goed dat Khadaffi vele goede dingen gedaan heeft, dat heb ik hier jaren eerder voor jij hier lid werd reeds gepost.
                      Trouwens je zegt daar eerder dat Sarko en Frankrijk daar een Rothschield bank wilden neerpoten en de gouden dinar wilden tegenwerken, ook daar zit je fout.
                      Die gouden dinar diende voor de petrodollar uit te schakelen,het zijn net de Amerikanen die dit te vrezen hadden en er naar handelden, niet Frankrijk.
                      Dat is niet de Europese unie of Frankrijk die zoiets bepalen en via de Navo opleggen aan de andere Navoleden, Dat is puur Amerikaans beleid dat opgedrongen wordt, dat werd reeds bepaald tijdens het Bush tijdperk.
                      Maar goed, blijf in je wijsheid...

                      Comment


                        Comment


                          Comment


                            Onderbouw eens wat je zegt ipv klakkeloos je eigen interpretatie van geopolitiek en actualiteit neer te poten, wat trouwens voor het grootste deel gewoon voor geen kloten klopt.
                            Je haalt dingen door mekaar en gooit alles op een hoop en je smukt je relaas nog een beetje op met simpele praat die er niet toe doet.
                            The Libyan War, American Power and the Decline of the Petrodollar System

                            Comment


                              Die petrodollar kwam in gevaar door de gouden dinar. In Irak door de euro.
                              Ik heb mijn idd vergist dat dit zich beperkte tot Irak maar dat doet geen afbreuk aan de rest.

                              Comment


                                We did not all come over on the same ship, but we are all in the same boat.
                                Meer als ooit tevoren..

                                Ad usum proprium!

                                Comment

                                Bezig...
                                X