Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wordgame 5

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    van de mensheid
    diep op prijs tot waanzin gedreven waardoor selectieve intelligente organismen hun ongeslachtelijk kunnen voortplanten door hermafrodieterij toepassingen die overigens illegaal bij alien verkrijgbaar is en niet zeveren want alien is een buitenaards blowend voorwerp dat phonend naar home.
    Bukake.
    Ligt te zonne in de velden van het groen-groen knollenland waar hele mooie maisplanten staan die doorgekweekt zijn met vodka en rum ingevlogen vanuit cuba.
    De hele dag constant andere soorten mogen voortbrengen onder licht communistisch regime en daardoor zwaardere orthopedische problemen kreeg pakte ze die krachtstroom aangedreven massagestaaf en stak die waar ik niet kon likken maar wel kon krabben.
    Het oor dus te luister gelegd en hoorde het verschrikkele geluid van een gestresste wietplant die wenend naast sinterklaas.
    En kerstman stond te brullen want tijdens paas was er geen blad of top die cadeaus kreeg van sinterklaas op zijn roze bromfiets met een groene helm op en een lange rode peniskoker tegen de tank gedrukt zat en hard erop sloeg zodat zijn knop niet bevroor tijdens het achteruitrijden en hij geen Olifanten onder weg tegenkwam maar wel soortgelijke bobo's in sintnicolaas kledij en een kerstmanpak die elke verzameling peniskokers met bonte strikken aan oudere dames hun nek hingen en ervoor zorgden dat in Istamboel de soerie stam de traditionele paaldansfeesten kon houden.
    Veel naakte maagdelijke bloed geile vrijgezelle smurfen castreerde zich met een geslepen CannacutterPro2000 door alian gesponsord en gehanteerd de growshop alien..
    Alle smurfen hadden paars bontgekante tangaslips behalve smurfin die had een dikke lichtgevende strap-on aangedaan ,verkeerde plaats blijkbaar want ze viel in chocoladepudding van het bukake festival waar ze heftig begon te trippen en te wippen met de kerstman als tegengewicht.
    Hierdoor Kan hij blowen als een gek in stormachtige romances met rudolf het hoofdelfje van de achterneef van cecilia.
    De grote groene in haar neus deed haar denken aan betere tijden toen ze nog 87 was en Onmiddellijk naar een 15$ motelkamer vertrok aldaar aangekomen werd ze openlijk genomen en vermoorde de man achter de balie met een kam. "een kam?"
    Denkt de sint die als een stoomboot wolken wietdamp uitbraakte.
    Het lag aan de zwartepieten dat het speelgoed waren vergeten in de stoomboot onder toeziend oog van de grote, pottige stevie wonder, alhoewel hij de travestiet wou versieren met jointdildo's als eifeltorens heeft hij nog steeds pijn in zijn spatader vanwege te lage bloeddruk die werd veroorzaakt
    Het eten van banketstaaf met geslachtroom vakkundig gebakken en opgerold in stukjes door niemand minder dan onze eigen Monty, ghe he die onmiddelijk een ferme pint pakte en debiel ook samen met belladonna op de bank met een dekentje waaronder volgens geruchten een roze slang was ontsnapt die het einde zag en begon te Slissen dat ze verkleurde naar groen als ze geen jointje te roken kreeg tijdens het Zoenen onder het parapluutje van meneer de uil , en zoog diep de kruislucht in van het einde van deze wordgame.

    Comment


      Re: Wordgame 5

      Super orias,das een mooi verhaal geworden zo.
      Tnx

      Grts
      Daniella
      Geef een lach elke dag,je zal er vaak een voor terugkrijgen.

      Misty's ABC

      Comment


        Re: Wordgame 5

        zeer graag gedaan en zal er een gewoonte van makenn om het altijd te doen vanaf nu hoor beloofd. Om allen gewoon het plezier te hunnen om het te lezen want dat is toch de bedoeling van iets te schrijven is het lezen. veel leesplezier allen.

        Comment


          Re: Wordgame 5

          Whahahahahahahahahahahaha das echt zalig !!!
          Last edited by olivier; 28 November 2009, 03:50.

          Comment


            Re: Wordgame 5

            Literatuur voor de nieuwe wereld.

            well done Orias

            Comment


              Re: Wordgame 5

              op een tapijt van ongewassen schaamhaar

              Thanks orias
              Veel gestelde vragen over het forum

              JOINTJEDRAAIEN.NL - Smoking Community
              420Shop.NL - Headshop / Seedshop : Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

              Comment

              Bezig...
              X