Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Tekening

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #31
    Re: Tekening

    Een Belgische site, ken de bron-gever niet btw, daar ik uit NL kom:

    http://www.klasse.be/ouders/10970/Ee...rookt-cannabis

    Andere:
    http://www.jeugdbieb.nl/rubriek.php?rID=59

    http://www.spreekbeurtenstartpagina....gs/drugsfr.htm

    Als je kind oud genoeg is om te internetten, halen ze de info ook wel als je het thuis niet verteld.
    Last edited by ceBep; 8 December 2009, 23:05.

    Comment


      #32
      Re: Tekening

      het net is niet openbaar het is virtueel en wat op de server staat hangt af van het land waar het instaat en elke server is bezit van een bedrijf dus is internet een prive en moeten ze daarom ook een huiszoeking doen met de nodige documenten voor ze iets mogen gebruiken van wat jij op het internet heb gezet en jd staat in nederland dus de belgische wet doet er al niet toe internet is een vrije omgeving geen openbare omgeving anders zou al het sex porno en geweld er onvermijdelijk worden uitgehaalt maar dat kunnen ze ook niet alle internetwetgeving is maar in de late 1990 in belgie gekomen. kom zeg we zijn 2007 internet openbaar dat zou dan als het station moeten worden aangezien. en dat kan niet met internet.

      Comment


        #33
        Re: Tekening

        Je blijft je aangevallen voelen op je manier van opvoeden Vale , dat was absoluut niet mijn bedoeling.

        Comment


          #34
          Re: Tekening

          Heeft niks met opvoeding te maken en nee, ik voel me niet aangevallen.
          Maar ik begrijp de hele "consternatie" om een tekening niet.

          Het is maar een stuk papier met een tekening erop gemaakt door een kind.....

          Comment


            #35
            Re: Tekening

            Ben al benieuwd naar het volgende kunst werkje. Heb ze met een brede smile bewonderd. De discussie er rondom vind ik alleen maar gezond. Ik denk dat de verschillende standpunten en meningen ons alleen maar rijker maken.

            Ik heb vrijdag nog zitten grappen met de eerste tekening dat vale waarschijnlijk mooi 7 blad aan zijn planten heeft omdat je dochter consequent 7 blaadjes tekent. ghihi.

            Hopelijk komen er nog meer.

            Grtz

            Comment


              #36
              Re: Tekening

              Laatste post @ Orias : Dit is inderdaad Amerika niet maar onze wetgeving is zo opgebouwd dat een kind in theorie op geen enkele manier met cannabis in contact kan komen. Als een kind daar tekeningen over maakt heeft er dus een volwassene in theorie een strafbaar feit gepleegd.Dat ze die dingen op internet kunnen vinden is juist maar de ouder wordt in theorie verondersteld dit te voorkomen. Je mag het draaien of keren hoe je wilt maar het drugsbeleid tegenover kinderen is wel waterdicht in tegenstelling tot het beleid voor volwassenen.
              Als jij aan de bushalte staat met 1 joint in je zakken (je hoeft hem er zelfs niet uit te halen) en er komt een minderjarige aan de bushalte staan moet jij vertrekken , anders bega je een misdrijf.Het staat verdorie letterlijk in de omzendbrief van 2005.

              Zodra er minderjarigen in de buurt zijn valt dat onder verzwarende omstandigheden.
              Sites als deze worden constant opgevolgd door politiediensten , ze worden gescreend met behulp van kernwoorden.Alles wat in een illegaal sfeertje hangt en waar woorden zoals kinderen opduiken worden automatisch uitgepluisd.Dit is geen gesloten site he , iedereen kan hier meelezen en dat valt onder "openbare ruimtes" net zoals het station dat jij aanhaalt.Als je me niet gelooft raad ik je aan eens een bezoekje te brengen aan de cel computercriminaliteit van de Antwerpse Politie op de Oudaan.Ze zullen je met plezier uitleggen dat iedereen verantwoordelijk blijft voor wat hij op het internet zet , en dat dat ten allen tijde kan worden gebruikt en/of worden doorgespeeld naar collega's van andere landen.

              Comment


                #37
                Re: Tekening

                wooow dan leven we nog in een groter klote land dan ik zelf dacht. nu ga je niet tegenspreken hoor ken en zal nooit van me leven iets vragen aan een flik dus neem je op je woord. Wel eerlijk gezecht vind ik dat dus schrikwekkend. maar ja zo staat het geschreven, zo zal het wel zijn. dus nu woon ik in een stom klote flikkestaat met de slimste flik dommer dan een loodgieter pfffff dat word imigreren dan.

                Comment

                Bezig...
                X