Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Wetsvoorstel in Belgiė, wiet legaal maken.

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Wetsvoorstel in Belgiė, wiet legaal maken.

  Korting op 420shop
  http://www.dekamer.be/FLWB/PDF/54/2660/54K2660001.pdf
  Legalize Regulate Educate Medicate

  #2
  Nee dank u.

  Comment


   #3
   wat neen dank u? nu kan ik je toch even niet volgen
   Legalize Regulate Educate Medicate

   Comment


    #4
    Kleine letterjes hazy eyes. Er staat nergens concreet wat je mag hebben, de koning gaat dat dan betalen. Geen maximum planten, al staat er halfweg ergens iets vermeld van 6 stuks. Dus ik was uitgezonderd 1 kweek al met al mijn rondes in overtreding. Ga je ze onder lampen mogen zetten of enkel buiten? Geen maximum aan stock dat je mag hebben, geen % thc die de cannabis mag hebben (wat als ze zeggen ok, max 15, daar ligt ergens de grens met een hard drug). Moet ge u gaan registreren om dat alles te laten controleren?

    Veel miserie die ik nu niet heb. Als ik gepakt word kan ik doorverwijzen naar het ambigue van dat gedoogbeleid. Is het er, is het er nu niet? Het is een grijze zone. Tegen dat als alles officieel op papier staat, dan kan ik des te harder gestraft worden. Dus neen, dank u.

    Niet dat het ooit gestemd gaat worden want ze hebben de meerderheid er niet voor en dan zou het ook nog is langs de senaat moeten passeren? Waar ze ook de zetels tekort komen.

    Comment


     #5
     Last edited by Organisch; 18 September 2017, 05:26.

     Comment


      #6
      Omdat er in zijn bericht staat dat het een wetsvoorstel is voor social clubs op te richten en thuistelers toe te staan om wiet te kweken. Dan denk je goh, eindelijk. Als je dan verder door gaat lezen wat er in de eigenlijke artikels staat, de "kleine" letters, dan staat er daar dat de koning zal bepalen wat er wel en niet kan. De koning. Dat is die kerel die zijn vrouw drie kussen gaf op de wang toen de priester zei ge moogt de bruid kussen. Ik leg mijn lot ni in de handen van diene clown.

      Ik ben gene echte crimineel en wil cannabis liever niet geregulariseerd zien, niet op die manier. Het alternatief zal ni beter zijn. De medigebruiker is ook niet geholpen met 20 gram opbrengst van 1 plant voor wat olie van te maken. En als er ergens ne vzw is in vlaanderen, zeker als die in wiet gaat handelen, dan wordt er daar gefraudeerd tot en met. De echte criminelen met hun 100 en of 1000 en planten die kweken wiet voor export, die blijven bestaan.

      Als je het legaal wil maken doe het dan deftig. Laat de verkoop toe (is in dit model nog altijd het geval niet) en laat thuistelers als ik toe om een tweede lamp bij te hangen. Dan draai ik volcontinue en verdien ik 10 000 euro extra op mijn schamel loon. Ik heb ruim de ervaring om zelf te kweken, maar kan mij in het Nederlandse systeem geen 14 euro de gram permitteren dus ik voorzie mij zelf. En zelfs daar krijgen ze het niet in orde, waar de verkoop al kan maar de teelt ni.

      De verkiezingen komen eraan. Elke keer dezelfde zever. Diegene die het het hardst nodig heeft denkt dan met zo'n voorstel te moeten afkomen. In dit geval de socialisten van de ps. Die jaren IN de regering gezeten hebben. Waar was madam non haar voorstel dan? Heel die legalisatie is een lege doos.

      Comment


       #7
       En ja, de koning moet normaal gewoon zijne krabbel zetten onder hetgeen de regering bepaalt. Dus ze kunnen de cijfers er gerust zetten en dan kan hij als hij echt wil zen veto stellen, of laten ze het echt open? Soit, blijft een lege doos.

       Comment


        #8

        Comment


         #9
         De huidige cannabiswetgeving draagt niet bij tot de volksgezondheid. Het aantal verslaafde gebruikers loopt niet terug. Drugsmisbruik richt bij steeds meer mensen onherstelbare schade aan. Tegenstanders beweren vaak dat een regulering van cannabis zal leiden tot een banalisering of commercialisering van de drug. Tegelijk moeten ze wel erkennen dat de huidige wetgeving nauwelijks positieve effecten heeft. Hoe kunnen we daarmee verder?
         Last edited by Modest; 20 September 2017, 19:27.
         Stap voor stap geraken we er wel.

         Comment


          #10

          Comment


           #11
           Stap voor stap geraken we er wel.

           Comment


            #12
            Dat zal dan het verschil zijn tussen wit en zwart. Zolang je je inkomsten aangeeft kan daar geen probleem zijn. Dan moet je een eenmanszaak oprichten en je kot laten controlleren voor je mag produceren voor verkoop. En dan is het aan de staat om bij verdachte volumes de illegale verkoop maar te bewijzen. Die zal er ook altijd zijn. En fraude kan je bestraffen met zware boetes. Win win situatie.

            Comment


             #13
             Last edited by Organisch; 21 September 2017, 04:56.

             Comment


              #14
              Cannabis is al gedecriminaliseerd. Wat denkt ge dat dat betekent mss? Laagste prioriteit voor bezit van 3 gram of 1 vrouwelijke plant, zonder overlast. Dat houdt dus niet in dat kweken niet meer strafbaar zou zijn en overlast is een ruim begrip. Wat houdt dat in in Portugal? Dat ge u moet laten behandelen voor uw verslaving. Kom in dit topic aub niet af met uw sacrament.
              De spa heeft 40 jaar in de regering gezeten, waar waren ze toen met hun voorstel? En dan nog moet je die twee derde meerderheid hebben die er nooit geweest is en nooit zal zijn.
              Welke verrechtsing trouwens? We stemmen in vlaanderen al sinds den oorlog rechts. Alsof dat iets met nva te maken heeft. Die neigen gewoon naar extreem rechts maar kunnen het beter verkopen dan vlaams belang. De tsjeven zijn rechts en de open vld is dat grotendeels ook, zeker de laatste jaren.

              Comment


               #15
               BLIJF VAN ONS PENSIOEN!Vergeef hen, want ze weten niet wat ze doen.
               Last edited by Organisch; 22 September 2017, 07:23.

               Comment

               Bezig...
               X