Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

De wereld schuift aan voor de nieuwe iPhone.

Collapse
Dit topic is gesloten.
X
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    De wereld schuift aan voor de nieuwe iPhone.

    Korting op 420shop
    Honderden fans haastten zich deze morgen naar de winkel in Japan om de eerste iPhone 4 in handen te krijgen vandaag. De stormloop is zo groot dat er voorlopig geen bestellingen meer opgenomen worden omdat de voorraad dreigt uitgeput te raken. Ook in Londen, Berlijn en New York staan al uren lange rijen aan te schuiven.




    Het is vandaag ook de beurt aan Frankrijk, Engeland, Duitsland en de VS, maar door het tijdsverschil kwamen de Japanners eerst aan de beurt om het gadget te kopen. Of proberen te kopen toch, want wie geen toestel gereserveerd had, moest in Tokyo gisteren al in de rij gaan staan om nog een kans te maken.
    Om het toch nog een beetje gezellig te maken in de wachtrij, hadden sommige Apple-fans zich verkleed als iPhone. Noburu Takahashi stond helemaal vooraan in de rij van meer dan 300 klanten. 'Ik kan gewoon niet stoppen met glimlachen', zei hij.
    De nieuwe iPhone is een kwart dunner dan zijn voorganger, heeft een camera vooraan en achteraan en een flits, en kreeg nog wat cosmetische veranderingen mee, maar echt revolutionair is het toestel niet. Toch spreekt het meer dan alleen de die-hard fans aan. Totnogtoe lijkt het erop dat Apple dit kwartaal zal afsluiten met 8 of 9 miljoen verkochte iphones. Het volgende kwartaal verwachten analysten, onder meer door de komst van de nieuwe versie, dat dat wel eens meer dan 10 miljoen zou kunnen zijn.


    iphone2.jpg
    420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
    Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

    #2
    Re: De wereld schuift aan voor de nieuwe iPhone.

    Overal ter wereld stonden gisteren mensen in de rij om de nieuwe iPhone 4G te kopen. In Tokio schoven belangstellenden maar liefst 24 uur aan voor ze het kleinood mee naar huis konden nemen.
    Het nieuwe paradepaardje van Apple wordt nu her en der aan consumententests onderworpen, en die vallen niet altijd goed uit. De grootste kritiek gaat over de antenne van het toestel. Die zit in een metalen strip die om het toestel ligt. Op YouTube zijn filmpjes geplaatst waarin is te zien dat de ontvangst van de iPhone fors vermindert en soms zelfs helemaal wegvalt zodra de gebruiker de iPhone in de hand neemt. Ander vaak voorkomend defect betreft gele vlekken op het beeldscherm. Apple heeft al laten weten dat wie daarmee te maken krijgt, zijn toestel kan ruilen.
    420Shop, Online Headshop, Seedshop, Cannabis Souvenirs & Lifestyle
    Korting voor leden van Jointjedraaien.nl

    Comment

    Bezig...
    X