Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Politiek correcte waanzin

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Politiek correcte waanzin

  Korting op 420shop
  Je staat er mee op, je gaat er mee slapen, geen dag zonder confrontatie van veranderingen waarvan je denkt, HEY WTF!
  De maatschappij is zichzelf volledig aan het vergiftigen met politiek correct zijn tegen alle logica in, het lijkt wel of we worden bestuurd door een hoop mensen die zichzelf in de armen kerven en zich hele dagen beklagen dat ze geboren zijn.

  Ze zouden bij wijze van spreken hun eigen stront opvreten als ze hierbij ene of andere minderheid een plezier konden doen.
  Dit is geen hoogmoed komt voor de val, dit is pure zelfdestructie. Onze civilisatie hoeft niet te vallen, onze beleidsmakers breken ze wel af, steen voor steen.


  Voorbeeld: GB: Historisch ‘Little White Town’ verandert naam na klachten over ‘racisme’

  Het historische ‘Little White Town’ [klein wit stadje] Bideford in Devon, Zuidwest-Engeland, moet zijn naam veranderen vanwege angsten dat “de gemeenteraad zou kunnen worden beschouwd als racistische blanke supremacisten [sic]”.


  Bideford werd meer dan 160 jaar geleden in de historische roman Westward Ho!, door de Victoriaanse auteur Charles Kingsley ‘The Little White Town’ genoemd, een verwijzing naar de vele witte gebouwen die de stad zijn karakter geven.

  Maar gemeenteraadslid en voormalig burgemeester Dermot McGeough klaagde dat de formulering “Little White Town” kan worden opgevat als een “racistische verdachtmaking en niet politiek correct” en dat moet “onmiddellijk worden rechtgezet”.


  Verder lezen klik op de titel he.


  Kom je wat tegen waarvan jij een WTF gevoel krijgt, laat het hier weten en laat ons mee lachen.
Bezig...
X