Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Steun Erwin Lensink, held van het volk!

Collapse
X
 • Filter
 • Tijd
 • Geef Weer
Clear All
new posts

  Steun Erwin Lensink, held van het volk!

  Korting op 420shop
  Sjaak Vrugt gooide tijdens de rijtoer op de dag van de huwlijkceremonie van Willem Alexander en Maxima op 2-2-2002, uit protest een verfbom op de gouden koets. In deze unieke aflevering van JDTV, verteld hij voor het eerst op beeld over zijn motieven, het verloop van zijn actie en de juridische gevolgen die dit voor hem had . Uiteindelijk kwam Sjaak er met een bescheiden boete van Eu 250,- goed vanaf. Ook Sjaak is nog altijd niet genezen van zijn politieke boosheid en ideeŽn. Om deze reden is hij nu actief in de lokale politiek voor de Actiepartij. Blijkbaar werpt dit zijn vruchten af, want Sjaak is door de inwoners van Haarlem al twee maal verkozen tot beste raadslid.

  Ook de Damschreeuwer werd lange tijd vastgehouden, omdat hij eerder op de dag dreigende taal met betrekking tot Hare Majesteit zou hebben geuit. De Damschreeuwer zelf beweert dat hij niet wist dat de dodenherdenking op dat moment plaats vond. Na zijn vrijlating is hij overigens bijna direct opnieuw aangehouden wegens het “beplakken” van het monument op de dam, helaas verteld het artikel er niet bij hoe dit zit. Om “duidelijkheid” over zijn acties te verschaffen heeft de Damschreeuwer later zelf contact gezocht met AT5, hetgeen het volgende bijzondere interview heeft opgeleverd.

  Erwin Lensink zit al vast sinds zijn actie op prinsjesdag.De waxinewerper

  Aangezien je hier aandacht aan besteedt, vind je het misschien interessant om te weten dat er inmiddels een petitie is gestart om een 'normale' behandeling voor hem te eisen.
  Tekenen kan hier:

  http://petities.nl/petitie/erwin-lensink-moet-vrij


  http://www.thcfarmer.com/forums/f45/...et-volk-31271/
  http://www.thcfarmer.com/forums/f45/...-2002-a-32606/
  Last edited by Hollandsglorie; 28th March 2011, 18:37. Reden: De waxinewerper
  http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

Footer Left Ad

Collapse
Bezig...
X