Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Griffier bevestigt corruptie voormalige top-rechters Kalbfleisch/Westenberg‏

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Griffier bevestigt corruptie voormalige top-rechters Kalbfleisch/Westenberg‏

    Korting op 420shop
    Een vrouwelijke griffier, werkzaam bij de rechtbank Den Haag, heeft gisteren onder ede de voormalige top-rechters Kalbfleisch en Westenberg van corruptie in de Chipshol-procedures beschuldigd. Eerder schreef zij daarover een anonieme brief.

    Lees meer op http://www.schipholwanbeleid.nl


    Trouw "Getuige noemt onder ede rechters corrupt"
    Volkskrant "Klokkenluider tegen wil en dank. Een griffier van de rechtbank is het volgende slachtoffer in de Chipsholzaak. Ze wist hoe rechters de ontwikkelaars van het project tegenwerkten. 'Ik liep rond met een groot geheim.'"
    FD "NMa-topman in de problemen door verklaring griffier"
    Haarlems Dagblad "'Kartelkraker' Pieter Kalbfleisch nu zelf van vals spel beticht. Einde van een carriere?"
    http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

    #2
    http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

    Comment


      #3
      Re: Griffier bevestigt corruptie voormalige top-rechters Kalbfleisch/Westenberg‏

      PIETER KALBFLEISCH: 100% MAFFIA

      NMa-VOORZITTER WAS OOK CORRUPT IN DE SERCO-AFFAIRE DIE ALS TWEE DRUPPELS WATER LIJKT OP CHIPSHOL * OOK IN ZAAK-SERCO SAMENSPANNING MET HANS WESTENBERG: HIER DE STUKKEN * STEEDS MEER BANDEN MET PEDOFIELEN-NETWERK * WAT WEET DE HAAGSE GETUIGE NOG MEER OVER HET LEVEN VAN PIETER K? * PIETER K. ZOEKT BESCHERMING BIJ ONBEKEND PR-BUREAU EN HOUDT VAST AAN ZIJN LEUGENS
      Komende week zal politiek Den Haag zich (moeten) gaan buigen over de positie van NMa-voorzitter Pieter Kalbfleisch die onhoudbaar is geworden nu aan het licht is gekomen dat hij corrupt is geweest in de Chipshol-zaak met verwoestende gevolgen voor de geloofwaardigheid van de rechtspraak en de Staat. Zelfs NRC Handelsblad schrijft nu: gezag rechtspraak op het spel. In diezelfde krant lezen we: via een extern pr-bureau laat Kalbfleisch nu weten bij zijn eerdere verklaringen te blijven. Hij houdt dus vast aan zijn leugens en jaagt de Staat daarbij nog eens op extra kosten door een ‘extern PR-bureau’ in de arm te nemen terwijl hij bij de NMa beschikt over een complete afdeling voorlichters. Luister hier naar nma.pkcorrupt een gesprek met een van deze voorlichters over de crisis rond Kalbfleisch. Diens optreden getuigt van een pijlloze, misdadige arrogantie die geheel aansluit bij zijn opmerkelijke loopbaan. Fasten your seatbelts! WAT U NU ZULT LEZEN IS HET MEEST SCHOKKENDE EN VERBIJSTERENDE OOIT OPGESCHREVEN OVER DE NEDERLANDSE RECHTSSTAAT!
      Zoals deze site eerder meldde waren de dikke vrienden Kalbfleisch en Westenberg samen ook nauw betrokken bij het Serco-drama [backgrounds, overzicht] dat alle kenmerken vertoont van de zaak-Chipshol: het kapotmaken van een ‘vrije jongen’ die een bedreiging vormt voor het establishment, het manipuleren van zittingen en stukken, het intimideren van de advocaten van het slachtoffer, het plegen van meineed onder ede op de getuigenverhoren die het gevolg zijn van de zwendel door de ‘hoge heren’: het is allemaal al eerder gebeurd met dezelfde corrupte en bevriende key players! In de Serco-zaak waren de rollen grofweg zo verdeeld, dat Westenberg als voorzitter van de faillissementkamer van de Haagse rechtbank ‘op afstand’ toezicht hield op het kapotmaken van Serco en zijn directeur Arent Solleveld (foto) en de toezichthoudende rechter-commissaris ‘aanstuurde’ terwijl Kalbfleisch als er rechter voor zorgde dat die laatsten hun zaken verloren. Kalbfleisch had in de Serco-zaak dus de rol die Westenberg in de Chipshol-zaak had en die rol hebben ze op vrijwel identieke wijze uitgevoerd. Dit lezen we in serco3 een artikel dat De Telegraaf in 2002 aan de Serco-zaak wijdde bij gelegenheid van de getuigenverhoren waarbij zowel Kalbfleisch als Westenberg -net als bij Chipshol- waren opgeroepen:
      Kalbfleisch had in 1997 een voor Solleveld zeer nadelige uitspraak gedaan in een geding waarvan geen proces-verbaal voorhanden bleek en dat ook niet -zoals wettelijk voorgeschreven- in het zogenaamde audientieblad van de rechtbank was ingeschreven. Volgens advocaat Van de Laak [de advocaat van Serco, MK] had hij tijdens de zitting van mr. Kalbfleisch nauwelijks gelegenheid gekregen zijn pleidooi te houden (…) Solleveld bevestigde deze merkwaardige gang van zaken, maar de vice-president [Kalbfleisch, MK] verklaarde onder ede precies het tegenovergestelde: de rechtbank heeft zich een slag in de rondte gewerkt……
      De overeenkomsten met de Chipshol-fraude zijn too stunning to be neglected!

      Lees verder: http://www.klokkenluideronline.nl/ar...00-maffia.html
      http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

      Comment


        #4
        Re: Griffier bevestigt corruptie voormalige top-rechters Kalbfleisch/Westenberg‏

        KITTY NOOY MET DE DOOD BEDREIGD

        Pedo-officier van justitie Kitty Nooy die de moordpartij te Alphen ‘onderzoekt’ (de vervolging leidt) blijkt medio vorig jaar zo ernstig met ‘de dood zijn bedreigd’ dat zij ‘met haar gezin moest onderduiken en voor korte tijd zelfs naar het buitenland is uitgeweken’. Dat meldde het OM via staatsomroep NOS in augustus 2010 [backgrounds]. Uiteraard werd er verder geen enkel concreet feit gepresenteerd waar we wat mee kunnen. Hoe moeten we dit duiden? Nou, daar weten wij bij KLOL toevallig alles van!

        De zorgvuldig georkestreerde hysterie rond ‘doodsbedreigingen’ tegen officieren van justitie begon in 2004 met Koos Plooy en kwam in 2007 opnieuw prominent in de media naar aanleiding van de zaak-Holleeder waar de nog immer na-trillende ‘crimefighter’ Plooy de eerste viool speelde. We schreven daarover destijds deze doorwrochte analyse. De waarheid is natuurlijk dat er nooit sprake is geweest van deze ‘doodsbedreigingen’ en dat het OM nimmer bewijzen heeft kunnen presenteren, Wat hier werkelijk aan de hand is geeft het failliet van onze rechtstaat eens te meer aan: deze ‘doodsbedreigingen’ zijn door spindoctors en consultants gefabriceerde psy-ops die als doel hadden maatschappelijke steun en draagvlak te creeren voor het OM juist in een tijd waarin de vervolging door het ene schandaal na het andere in diskrediet raakte en men vreesde voor volkswoede en represailles. Dat onze Kitty ‘pedo’ Nooy door het OM is ‘uitverkoren’ een van de tien ‘ernstig bedreigde’ officieren te zijn wil alleen maar zeggen dat het OM haar heel belangrijk vindt en inzet voor ‘speciale’ trajecten zoals de zaak-Tristan. Arme Kitty! Met ‘de dood bedreigd’ en dat alleen maar omdat ze de weerzinwekkende delicten van de justitie-pedo’s en Demmink-kinderverkrachters moet goedpraten en toedekken!

        WERD TRISTAN IN ZIJN JEUGD MISBRUIKT? IS HIJ EEN SLACHTOFFER VAN DE PEDO-NETWERKEN? IS HIJ DAAROM [BACKGROUNDS, BEWIJS] SCHIZOFREEN GEWORDEN? IS KITTY ‘PEDO’ NOOY DAAROM OP DEZE ZAAK GEZET? WAT IS DE ROL VAN DE ‘PEDO VAN DE EDELSTENEN-BUURT’? TO BE CONTINUED!
        http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1

        Comment

        Bezig...
        X