Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

Actie 'queen of hearts

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    Actie 'queen of hearts

    Korting op 420shop

    De oproep om mee te werken aan de acties rond Koninginnedag heeft veel reacties opgeleverd. Ongeveer 30 leden/lezers hebben zich aangemeld om actief aan de slag te gaan. Uitstekend!
    De eerste actie gaat maandag 11 april van start.
    De actie heet 'QUEEN OF HEARTS', en behelst een briefkaart-actie. Deze kaarten gaan massaal uitgedeeld worden aan mensen op straat, vrienden en bekenden. Belangrijk is dat de kaart ingevuld wordt en weer ingenomen. Want uiteindelijk willen we alle kaarten aanbieden aan mevr. van Amsberg. Als de mensen er absoluut op staan mogen ze hem uiteraard ook zelf opsturen.
    De actie is bedoeld om aandacht te vragen voor de positie van Erwin Lensink en om druk uit te oefenen voor zijn directe vrijlating. De kaart is opzettelijk mierzoet en voor de goede verstaander is wel duidelijk waar wij staan. Eigenlijk valt de kaart in de categorie 'communicatie-guerilla'. Die is soms effectiever dan zakelijk je standpunt uiteen zetten. Het is eigenlijk het karikaturaal uitvergroten van de positie van de tegenstander, waardoor je hem/haar in het defensief dwingt.
    Wellicht dat sommigen onder de leden/lezers wat gechoqueerd zijn door de (onderdanige) toonzetting. Bedenkt u evenwel goed dat dit onderdeel is van deze communicatie-strategie en dat het geenszins de visie van Pro Republica vertegenwoordigt. Bovendien gaat het in dit geval om het doel (vrijlating van Erwin Lensink) en dan heiligt het doel de middelen. Uitsluitend mevrouw van Amsberg kan aan deze schijnvertoning een einde maken!
    We gaan de kaart ook verkopen op de website aan 1 euro per stuk. Een percentage van de opbrengst gaat naar Erwin Lensink als bijdrage voor zijn advocaatskosten.
    Mocht u zelf graag een of meerdere kaart(en) ontvangen, maak dan 1 euro (per kaart) over op rekeningnummer 4265441 van Pro Republica te Boxtel o.v.v. Kaart-actie en je adres. We sturen ze dan zo snel mogelijk op. Eventuele giften tbv Erwin Lensink zijn eveneens welkom. Vermeld dan duidelijk 'Gift Erwin Lensink'.
    Deze actie loopt tot 23 april. Klik hier voor een voorbeeld van de kaart (PDF).
    De tweede actie loopt van 22-30 april. Meer bijzonderheden hierover hoor je snel!
    Met vriendelijke groet,
    Marjan Smits
    Voorzitter
    Pro Republica
    http://www.thcfarmer.com/forums/search.php?searchid=3180598&photoplog_searchinfo=1
Bezig...
X