Forum Top Ad MOBILE Smallest

Collapse

Mededeling

Collapse
No announcement yet.

The Truth About Israel and Palestine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tijd
  • Geef Weer
Clear All
new posts

    #46
    Re: The Truth About Israel and Palestine

    Na WO2 trokken de joden massaal naar Palestina,ze waren er welkom,maar eens ze in de meerderheid waren begonnen ze de Palestijnen te onderdrukken,met als resultaat dat de Palestijnen ver verdreven of uitgeroeid zijn in hun eigen land,kort en simpel uitgelegd. (de joden claimen israel omdat god hun dat beloofd zou hebben,het zogezegde beloofde land.)
    Ze passen ginder ook helemaal niet maar dat komt de invloedssfeer van grote broer(op retour) usa,natuurlijk heel goed uit.
    Wie zijn gat verbrand...,heeft vuur.

    http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...-Eerste-poging

    Comment


      #47
      Re: The Truth About Israel and Palestine

      Helemaal mee u eens Sole mio.....maar denk niet dat het echte joden zijn die het claimen maar echt puur Zionisten, die volgen zelfs de Tora niet op want alle orthodoxen joden, dus de echte joden, weten goed genoeg dat god hun het land hebben ontnomen, ze hebben geen recht om een eigen land te hebben tot de volgende profeet op aarde komt , daarom gaat dat tegen hun geloof......Wat Israel aan het doen is heeft niets met jodendom te maken, het zijn een paar bendes mafias die Israel onder controle hebben en zo de wereld willen domineren

      En daarbij, wereldwijd, zeker in arabische landen daar leven de joden samen met de moslims en christenen zonder dat er oooit probleem is onstaan onderlings, zelfs tijdens WO2, de joden kregen onderdak van veel moslim landen.........Er worden veel negativiteit gesproken over Iran, awel daar zitten vol Orthodoxen joden en die leven samen in vrede met Iraniers...terwijl er hier in europa claimen dat de joden in gevaar zijn en dat er een overdreven stijging is van anti semiet gevallen, terwijl het niet waar is..weeral puur proganda

      Als ik op uw vraag mag antwoorden jointjedraaien degene die er van profiteren , het zijn de bankiers, bedrijven waar Rotschields, rockfellers, JP morgan of Halliburton deel van zijn en die maken de wereld gewoonweg kapot voor hun eigen profeit en de gewone mensen maken zich elkaar kapot , om er van te kotsen
      Last edited by Faraon; 2 February 2015, 20:06.

      Comment


        #48
        Re: The Truth About Israel and Palestine

        Oorspronkelijk geplaatst door MWay View Post
        2 staten
        Dat hebben ze geprobeerd, maar de Palestijnen weigerden dat en wilden 1 staat. Dat is dus zelfvernietiging.

        Misschien als Hamas en dergelijk extremisten een paar jaar geen terroristische aanslagen plegen dat dat weer een poging waard zou zijn, maar dat is dus weer iets wat Israel niet kan "doen".

        @Sole Mio, Dat er Joden na WOI naar die regio trokken klopt inderdaad. De rest niet.

        Dat beloofde land verhaal gaat over toen ze nog slaven in Egypte waren ofzo. Dat is ruim 3000 jaar geleden.

        Hoezo zouden de Joden daar niet passen? Die woonden daar dus al eeuwen. Later ook samen met/onder moslims.

        Het waren de Palestijnen die zich verzette tegen de komst van de Joden. Terecht ook wel lijkt me. Al ging dat er niet om dat de Joden de Palestijnen "onderdrukten", maar omdat dat ze sowieso geen extra Joden in hun land wilden hebben en dat de verdeling van het land ze niet aan stond. Zeker niet nadat de Israeili's lieten zien dat je in een woestijn ook gewassen kan verbouwen en die nutteloze woestijn waar ze de joden mee dachten af te schepen dus toch ineens wel heel waardevol bleek.

        Pas toen ze samen met de omringende Arabische landen probeerden om de Joden op te ruimen ging het echt mis. Die slag hebben ze meerdere keren verloren en daardoor zijn ze uit het Joodse deel (wat ook vergroot werd) geknikkerd. Voor zover ze niet al op voorhand vertrokken waren om elders veilig even de oorlog af te wachten.

        De omringende buurlanden hadden namelijk beloofd de Joden helpen op te ruimen en namen de Palestijnen tijdelijk op in kampen om ze na de oorlog weer terug te sturen naar het van Joden ontdane land. Milioenen Palestijnen zitten daar nog steeds in kampen. Dan hebben de Palestijnen in Gaza en op de Westbank het echt stukken beter.

        Ik heb een jaar samengewerkt met Palestijnen van de Westbank via een outsourcing project. Via Skype hoofdzakelijk, maar eens in het kwartaal kwamen ze ook wel naar Nederland. Regelmatig mee opgetrokken dus en die gasten zaten ook niet te wachten op dat nutteloze gekloot van de terroristen. Ze wilde gewoon vrede. Al waren ze al lang blij dat Hamas nooit doorgebroken was op de Westbank.

        Lopen verslag: McPurple S1 Fem van Forum Genetics op DWC met GHE FloraNova onder 400W Cree COBs

        Comment


          #49
          Re: The Truth About Israel and Palestine

          Wat ik bedoelde met ze passen daar helemaal niet is hun arrogante,onderdrukkende en bazige houding.
          Mensen verdrijven uit hun huizen,van hun grond,alles volbouwen op Palestijnse grond en daar blijven mee doorgaan.
          Wie zijn gat verbrand...,heeft vuur.

          http://www.jointjedraaien.nl/wietfor...-Eerste-poging

          Comment


            #50
            Re: The Truth About Israel and Palestine

            De waarheid is dat we die nooit zullen kennen.

            Een gevaarlijke ontwikkeling is dat hele bevolkingsgroepen, rassen, religies tegen elkaar worden opgezet.
            Daar moeten we niet aan meedoen we zijn allemaal mensen en hebben geen enkel belang bij die domme conflicten.

            Comment

            Bezig...
            X